Λίγες μέρες μετά την έλευση του 2018, κατά πάσα πιθανότητα (με αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος), ανακαλύφθηκε το μεγαλύτερο και πιο εκνευριστικό τρολ που δρα αυτή την εποχή στο διαδίκτυο.

Untitled3

Πρόκειται για έναν απίστευτο τυπάκο ο οποίος μπαίνει , στο δημοφιλέστερο site πορνογραφικού περιεχομένου του πλανήτη και επιλέγει να ανεβάσει βιντεάκια από εκκλησίες κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας!

Untitled2

Όχι, δεν δείχνει τίποτα «πικάντικο». Ούτε καν λέει κάτι «αμαρτωλό». Ο τύπος απλά στήνει την κάμερά του, τραβάει το βίντεο, επιστρέφει στο σπίτι του και το ανεβάζει στο Pornhub καταφέρνοντας να σπάει τα νεύρα όλων.

Untitled

Και αυτών που περιμένουν να δουν… κάτι και τελικά δεν βλέπουν τίποτα αλλά και των πιστών που θεωρούν τέτοιου είδους τρολιές ανεπίτρεπτες.  Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως και στα 19 βίντεο που έχει ανεβάσει μέχρι τώρα από δοξολογίες έχει κάνει ρεκόρ συγκέντρωσης αρνητικών ψήφων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.