Η Claudia Hughes από τη Βρετανία, η οποία έχει ύψος 1,62 και ζυγίζει 44 κιλά, είναι τόσο ευλύγιστη ώστε διπλώνεται και «τυλίγεται» με διάφορους τρόπους, ενώ μπορεί ακόμη και να πλύνει τα πιάτα με τα πόδια της στηριζόμενη στα χέρια της.

«Αυτό που ξεκίνησε ως ένα απλό ενδιαφέρον για τη γυμναστική έχει μετατραπεί τώρα στην καριέρα μου ως ακροβάτης και είμαι υπερήφανη να πω επίσης ότι σπάω τα ρεκόρ» λέει η ίδια. Η 22χρονη από το Λονδίνο φοράει κοστούμια ειδικά σχεδιασμένα για να της παρέχουν τη μέγιστη ευελιξία και λέει χαρακτηριστικά: «Τα κοστούμια μου είναι σαν ένα δεύτερο δέρμα κατασκευασμένα από ένα ειδικό μίγμα και έχουν σχεδιαστεί για να μου δίνουν τη μέγιστη ελαστικότητα».

Μιλώντας για την ευελιξία της και όλες αυτές τις περίεργες στάσεις τις οποίες μπορεί να κάνει η Claudia αναφέρει ότι χρειάζεται πολύ ισχυρή δύναμη για το κάνει είτε στατικά είτε κινούμενη. Υπάρχουν πολλοί που μπορούν να κάνουν παρόμοιες επιδείξεις στον κόσμο και χαίρεται γιατί είναι μία από αυτούς παρόλο που στην αρχή ήταν τρομοκρατημένη για το αν θα μπορέσει να το κάνει.

Ωστόσο στην παιδική της ηλικία, όπως αποκαλύπτει, την πείραζαν για την παράξενη ευελιξία της ενώ η ίδια ξάφνιασε τους γονείς της όταν αποφάσισε να παρατήσει το Πανεπιστήμιο και να πάει σε σχολή εκπαίδευσης ακροβατών. Οι ασυνήθιστες στάσεις της, τράβηξαν τα βλέμματα και άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορες εκδηλώσεις και πάρτι. Ακόμη και όταν κάποιος την επισκέπτεται στο σπίτι της δεν τον υποδέχεται έτσι απλά αλλά κάνει διάφορα ακροβατικά.

Στις φωτογραφίες φαίνεται τι μπορεί να κάνει με τις διάφορες παράξενες στάσεις που μπορεί να πάρει. Μάλιστα κάποιες από αυτές, όπως λέει, τις φαίνονται και ιδιαίτερα χρήσιμες. Σημαντικό ρόλο παίζουν σε όλα αυτά, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, οι αρθρώσεις της που την βοηθούν να κάνει τα ακροβατικά φέρνοντας ακόμη και τα πόδια της πάνω από το κεφάλι του.

eylifgisia2 eylifgisia3 eylifgisia4 eylifgisia5 eylifgisia6 eylifgisia7