Το τελευταίο πράγμα που περιμένει να δει κανείς σε ένα δάσος στη Βρετανία μέσα στο κρύο είναι έναν άνδρα με ζαρτιέρες να περπατάει αμέριμνος σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες στο Μάντσεστερ και το βίντεο με τον άνδρα κάνει το γύρο του διαδικτύου και των social media. Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror ο άνδρας γυρνάει από ένα πάρτι νωρίς το πρωί και στο οποίο πέρασε ή πολύ καλά ή πολύ άσχημα αφού βρέθηκε να περπατάει με μία μαύρη μπλούζα και μαύρες ζαρτιέρες στο πεζοδρόμιο βγαίνοντας από ένα δάσος της περιοχής. Το βίντεο μαγνητοσκόπησε μια παρέα αγοριών από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που δεν πίστευε στα μάτια της και στη συνέχεια θεωρώντας το πολύ αστείο το ανέβασε στο Youtube. Το βίντεο έγινε αμέσως viral με δεκάδες κοινοποιήσεις και likes σε όλα τα social media προς αναζήτηση του συγκεκριμένου άνδρα ώστε να πει για ποιο λόγο κυκλοφορούσε έτσι.

Η παράξενη εμφάνιση του άνδρα συμπληρώνεται από το εσώρουχό του, μια κουκούλα και τα παπούτσια του όλα σε μαύρο χρώμα ενώ φαίνεται να κρατάει και κάτι στα χέρια του. Οι άνδρες που τραβούν το βίντεο μέσα από το διερχόμενο αυτοκίνητο αρχίζουν να του φωνάζουν κοροϊδευτικά και δεν μπορούν να σταματήσουν να γελούν αλλά εκείνος συνεχίζει να περπατά αμέριμνος χωρίς να δείχνει να ενοχλείται από τα πειράγματα. Τα στοιχεία του άνδρα δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ κάποιοι σχολιάζουν ότι είχε πάει σε ένα αποκριάτικο πάρτι το οποίο τελείωσε νωρίς το πρωί.

Όπως και να έχει σύμφωνα με την εφημερίδα η νύχτα πρέπει να είχε πολύ ενδιαφέρον. Δείτε το βίντεο….