Οι ζωές των πολύ πλούσιων ανθρώπων είναι αναμφίβολα διαφορετικές από αυτές των άλλων. Πολλά από τα πράγματα που είναι καθημερινές ανησυχίες για άλλους κοινούς θνητούς είναι πιθανώς ξένες έννοιες γι’ αυτούς.

Με αυτό το σκεπτικό ένας χρήστης στο Reddit, ζήτησε από άλλους να μοιραστούν τις πιο παράξενες ιστορίες πολύ πλούσιων ανθρώπων που έχουν ζήσει.

1. «Οι φίλοι μου αγόρασαν ένα σπίτι στο Παλμ Σπρινγκς, αλλά η ανακαίνιση κράτησε πάρα πολύ και έτσι μόλις αγόρασαν ένα δεύτερο σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς για να ζήσουν όσο διαρκούν οι εργασίες. Στο τέλος κράτησαν και τα δύο.»

2. «Ένα φιλικό μας ζευγάρι αγόρασε ένα διαμέρισμα στην πόλη που του άρεσε να κάνει ψώνια ώστε να πηγαίνουν στο διάλειμμα από τα ψώνια. Το είχαν μόνο γι’ αυτό το σκοπό.»

3. «Μια πολύ πλούσια φίλη μου ξαναπαντρεύτηκε και ανέλαβα να κρατήσω τον 8χρονο γιο της για να λείψουν για μήνα του μέλιτος. Όταν μπήκαμε στο αεροπλάνο για την πόλη μου, φαινόταν τόσο μπερδεμένος και κάποια στιγμή με ρώτησε θλιμμένος: Ποιοι είναι “όλοι αυτοί οι άνθρωποι” στο αεροπλάνο σας;”»

4. «Υπάρχει ένα μεγάλο ποτοπωλείο κοντά στο σπίτι μου που έχει πολύ ακριβά μπουκάλια με ποτά. Κάποια Χριστούγεννα στεκόμουν στην ουρά. Ένας άντρας απέναντί μου είχε παραγγείλει 12 μπουκάλια διαφόρων ποικιλιών κρασιού. Ο υπάλληλος είπε: Ωραία, κοστίζουν 27.455 δολάρια. Ο άνδρας έδωσε την κάρτα του, πλήρωσε και έφυγε»

5. «Καθώς εγκαθιστούμε μια σύνδεση για ασύρματο home cinema σε ένα σπίτι, ο ιδιοκτήτης μας λέει: «Ο γιος μου τράκαρε και διέλυσε τη Mercedes του, θα τελειώσετε εγκαίρως πριν επιστρέψει; Πρέπει να τον πάρουμε για να πάμε να πάρουμε μια άλλη.»