Σε ένα απίστευτο ντόμινο συμπτώσεων εξελίχθηκε η πτήση δύο ανδρών με το ίδιο όνομα που πετούσαν προς την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Οι δύο άνδρες με το όνομα Mark Garland βρέθηκαν στην ίδια πτήση σε διπλανές θέσεις, αλλά εκτός από το ίδιο όνομα, έμοιαζαν σαν αδέρφια και είχαν και πολλά κοινά στοιχεία της καθημερινής τους ζωής.

Το μπέρδεμα ξεκίνησε όταν ο 58χρονος Mark Garland, οδηγός λεωφορείου, ενημερώθηκε ότι είχε ήδη κάνει check in στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο, όπως αναφέρει η New York Post. Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, αποδείχθηκε ότι υπήρχε ένας άλλος Mark Garland στην πτήση και συγκεκριμένα ένας 62χρονος οικοδόμος.

Καθισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο για ολόκληρο το ταξίδι διάρκειας 11,5 ωρών, οι δυο τους ανακάλυψαν ακόμη πιο εκπληκτικές ομοιότητες. Έμεναν σε απόσταση μικρότερη των 20 χιλιομέτρων μεταξύ τους, με τον οικοδόμο περιστασιακά να κάνει και το δρομολόγιο της ίδιας διαδρομής του οδηγού του λεωφορείου για έξτρα εισόδημα! Είχαν επίσης και έναν κοινό φίλο που σύχναζε στην τοπική παμπ.

Οι συμπτώσεις δεν σταμάτησαν εκεί. Και οι δύο είχαν τέσσερα παιδιά, χωρισμένοι από τη μητέρα των παιδιών τους! Φυσικά δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς μπορεί να έχει συμβεί αυτό και θεωρούν ότι δεν είναι απλώς μια σύμπτωση αλλά μια παράξενη καρμική σύνδεση. Το σίγουρο είναι, όπως είπαν, ότι πλέον θα συναντιούνται πιο συχνά κάνοντας… βίους παράλληλους!