Λέει πως κοιμάται σε ένα κλουβί, πηγαίνει τουαλέτα έξω και επιβραβεύεται με λιχουδιές για την καλή της συμπεριφορά. Μοιάζει με την ιδανική ζωή ενός κουταβιού. Μόνο που πρόκειται για τη Meow Dalyn, η οποία υποστηρίζει ότι ζει την ανέμελη ζωή ενός σκύλου.

«Το όνομά μου είναι Meow (Μιάου) σαν γάτα, αλλά είμαι σκύλος», εξήγησε η γυναίκα με τα ροζ μαλλιά από τις ΗΠΑ στους οικοδεσπότες της αυστραλιανής ραδιοφωνικής εκπομπής, «The Kyle & Jackie O Show», την Τετάρτη.

Φορώντας ένα ζευγάρι ψεύτικα αυτιά σκύλου και ένα κολάρο, η Dalyn, η οποία αποκαλεί τον εαυτό της «κορίτσι σκύλος» και «e-κουτάβι», είπε ότι αναγνωρίζει τον εαυτό της ως σκύλο!

«Έχω κουβέρτες και μαξιλάρια εκεί μέσα», πρόσθεσε η Dalyn για το κλουβί σκύλου στο οποίο κοιμάται κάθε βράδυ. «Δεν ξέρω αν το να είμαι σε έναν περιορισμένο χώρο με κάνει να νιώθω ασφαλής από τον κόσμο ή με κάνει να νιώθω ότι ο κόσμος είναι ασφαλής από εμένα, αλλά σίγουρα νιώθω άνεση!».

Η Dalyn, η οποία τακτικά αναστατώνει τους πάνω από 15.000 θεατές της στο Twitch, με τις συνήθειές της, όπως το να παίζει παιχνίδια και να μασουλάει κόκαλα, δήλωσε ότι άρχισε να «αγκαλιάζει» την ιδέα της σκυλίσιας ζωής, αφού έγινε ενήλικη και ανεξάρτητη.

«Το θαύμα που έρχεται με το παιχνίδι και το να είσαι απλά γοητευμένος από τη ζωή γύρω σου είναι ένα όμορφο πράγμα», είπε.

«Σκέφτηκα ότι μόλις βγάλω τα δικά μου χρήματα και πληρώσω το δικό μου ενοίκιο, τότε μπορώ να κάνω επιπλέον ό,τι θέλω – και ήθελα να γίνω σκύλος!».

Η Dalyn δεν είναι, βέβαια, ο μόνος άνθρωπος που νομίζει πως έγινε… σκύλος. Ένας Ιάπωνας, ο οποίος έχει υιοθετήσει το παρατσούκλι «Good Boy», ξόδεψε πρόσφατα πάνω από 15.000 δολάρια για μια υπερρεαλιστική στολή, προκειμένου να εκπληρώσει το όνειρο της ζωής του, να γίνει Λάσι.