Ένας άντρας από την Ιαπωνία έχει αποκτήσει πλέον μια ασυνήθιστη καθημερινότητα, αφού έδωσε 14.000 ευρώ για να αγοράσει ειδική στολή, ώστε να μεταμορφωθεί σε σκύλο και να ζει όπως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Ο Ιάπωνας Toco που δεν έχει αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα, διατηρεί κανάλι στο YouTube και αναρτά βίντεο, στα οποία είναι ντυμένος σκύλος, περπατάει στα τέσσερα, πάει βόλτα με λουρί και τρώει ψεύτικη σκυλοτροφή από μπολ.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, ο ίδιος δήλωσε πως «από την παιδική μου ηλικία, είχα αυτή την ασυνήθιστη φαντασίωση να γίνω ζώο. Αναρωτιέμαι αν ήταν μια επιθυμία για μεταμόρφωση».

Έτσι, έκανε ειδική παραγγελία από μια ιαπωνική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή στολών για ταινίες και παράλαβε την εμφάνιση σκύλου μέσα σε 40 μέρες.

Παρόλα αυτά, δεν έχει αποκαλύψει το γεγονός σε όλους τους φίλους του, αφού θεωρεί πως θα νομίζουν ότι είναι περίεργος, επειδή προτιμάει να είναι σκύλος, αντί για άνθρωπος. «Σπάνια το λέω στους φίλους μου γιατί φοβάμαι ότι θα με θεωρήσουν περίεργο. Οι φίλοι και η οικογένεια μου φάνηκαν πολύ έκπληκτοι όταν έμαθαν ότι έγινα ζώο», είπε χαρακτηριστικά.

Αρκετά από τα άτομα που παρακολούθησαν τα βίντεο του λοιπόν, υποστήριξαν την επιλογή του και τόνισαν πως δεν πρέπει να ντρέπεται, από τη στιγμή που αισθάνεται άνετα με αυτή την εμφάνιση. Μάλιστα, τον προέτρεψαν να μοιραστεί το νέο και με άλλους ανθρώπους.

«Είσαι φοβερός» και «μην αγχώνεσαι πως σε βλέπουν οι άνθρωποι! Είσαι απλώς ένας τύπος με ένα ιδιόρρυθμο χόμπι. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό!», είναι μερικά χαρακτηριστικά σχόλια.