Αίσθηση προκάλεσε στο διαδίκτυο μια γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι ήταν συγκάτοικος με μοντέλο της Victoria Secret και υποστήριξε πως η δεύτερη είχε αηδιαστικές συνήθειες, όπως να κάνει συλλογή με χρησιμοποιημένα ταμπόν και χαρτιά με περιττώματα.

Η TikToker Taylor Paré δημοσίευσε βίντεο που συγκέντρωσε περισσότερες από 5,3 εκατομμύρια προβολές και σύμφωνα με την New York Post εξιστόρησε την απίστευτη εμπειρία της.

Η γυναίκα δεν αποκάλυψε το όνομα του μοντέλου, μόνο ανέφερε ότι πριν από χρόνια έμειναν μαζί στο ίδιο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, με την κάθε μία να ασχολείται σε διαφορετικό τομέα στο χώρο της μόδας. Οι γυναίκες ξεκίνησαν να κάνουν παρέα, γιατί ήταν συγκάτοικοι, ωστόσο στη πορεία τα πράγματα άλλαξαν.

«Ήταν μικρότερη μου και έμοιαζε ντροπαλή. Όλα έμοιαζαν φυσιολογικά, μέχρι που παρατήρησα να λείπουν μερικά πράγματα μου, όπως πρόχειρα μπλουζάκια, στιλό ή ψαλίδια», είπε η Taylor.

Αρχικά, αδιαφόρησε αλλά με το πέρασμα του χρόνου έχανε ακόμα περισσότερα πράγματα και παρατήρησε ότι μερικά χρησιμοποιούσε η συγκάτοικός της. Τότε, μίλησε στην παρέα και οι υπόλοιποι υποστήριξαν ότι επίσης έχασαν πράγματα, τα οποία εμφανίστηκαν στη κατοχή του μοντέλου μετά από λίγο καιρό.

Μια μέρα λοιπόν, πήγαν μαζί σε μια εκδήλωση μόδας και το μοντέλο φόρεσε ένα πουκάμισο της Taylor, χωρίς να αναφέρει κάτι. Οι συγκάτοικοι τσακώθηκαν άγρια μπροστά σε όλους και η TikToker επέστρεψε στο σπίτι για να ψάξει τα πράγματα του μοντέλου, μήπως είχε κλέψει κάτι άλλο.

Τότε, βρήκε μια βαλίτσα και μέσα περιείχε πολλά χρησιμοποιημένα ταμπόν, αλλά και χαρτιά υγείας ή χαρτομάντιλα με περιττώματα. «Έκανε συλλογή με χρησιμοποιημένα ταμπόν και χαρτιά με περιττώματα, σαν να ήταν κούκλες ή κάτι φυσιολογικό τέλος πάντων», είπε η Taylor.

Τελικά, έφυγε από το διαμέρισμα, ωστόσο ισχυρίστηκε πως ακόμη κατέχει φωτογραφίες με την αηδιαστική ανακάλυψη της. Ωστόσο, δεν θέλει να τις δημοσιεύσει, γιατί ενδεχομένως κάποιοι αντιληφθούν την ταυτότητα του μοντέλου, υποστήριξε η TikToker.