Μια μητέρα στο TikTok δέχεται αρνητικές κριτικές, επειδή επέτρεψε στην 11χρονη κόρη της να έχει ψεύτικες βλεφαρίδες και ακρυλικά νύχια. Η Whitney Ainscough είναι στο TikTok με το όνομα @itsmebadmom και συνηθίζει να ανεβάζει βίντεο με την κόρη της και τις ακραίες της επιλογές στην εξωτερική της εμφάνιση.

Σύμφωνα με το nypost.com, οι χρήστες έχουν κατακρίνει την Ainscough, επειδή η κόρη της έχει πάει στο σχολείο με μπαλαρίνες Vivienne Westwood αξίας 135 δολαρίων και επειδή παραδέχτηκε πως ξόδεψε 13.500 δολάρια για τα χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών της, παρόλο που έπαιρνε επίδομα πρόνοιας.

Σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της, η Whitney γράφει για την κόρη της: «Είναι 11 ετών και έχει βάλει βλεφαρίδες». Στη συνέχεια, η μητέρα αποκαλύπτει τα νύχια της κόρης της, τα οποία είναι εξαιρετικά μακριά. «Είναι σαν νύχια – καραμέλες. Είναι τα πιο ωραία νύχια» προσθέτει η Whitney.

@itsmebadmom

My 11year old daughters nails .. not sure the school will approve 🙄 THE BEST NAILS I HAVE EVER SEEN!!!! 💯😍😍😍 #fyp #nails #nailideas #daughter #kids #school #humor #pretty #pink #naildesigns #moms #girls #lifestyle #luxury #itsmebadmom #wowfactor

♬ original sound – Itsmebadmom✅

«Είναι παιδί. Μην της το στερείτε αυτό», έγραψε ένας σχολιαστής κάτω από το βίντεο. «Ένα 11χρονο με ψεύτικες βλεφαρίδες;» αναρωτιέται ένας άλλος χρήστης. «Απλώς σκέφτομαι πώς θα κάνει τις καθημερινές της δουλειές, όπως να λουστεί», είπε ένας τρίτος.