Μια λάτρης της γυμναστικής άφησε άναυδους τους ανθρώπους, αφού εμφανίστηκε για προπόνηση και έμοιαζε σαν να έχει ξεχάσει το παντελόνι της. Η Bethy είναι λάτρης της γυμναστικής plus-size και μοιράζεται τακτικά φωτογραφίες και βίντεο με τον εαυτό της να ιδρώνει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αλλά σε ένα πρόσφατο βίντεο που δείχνει τη ρουτίνα γυμναστικής της, η Bethy τράβηξε τα βλέμματα με την επιλογή του ντυσίματός της. Μαζί με ένα κρεμ τοπ με χαμηλή πλάτη, φορούσε ένα κολάν που ήταν τόσο κοντά στο φυσικό της χρώμα που την έκανε να μοιάζει σαν να είναι γυμνή.

«Σε παρακαλώ μην τα ξαναφορέσεις ποτέ, θα προκαλέσεις στους ανθρώπους, που νομίζουν ότι είσαι γυμνή, καρδιακές προσβολές», σχολίασε κάποιος στο βίντεο. Η Bethy ανταπάντησε: «Είναι ροζ! Κοιτάξτε τα χέρια μου».

Και ενώ πολλοί άνθρωποι επαίνεσαν την Bethy στα σχόλια για τις ικανότητές της στη γυμναστική, άλλοι ανησυχούσαν περισσότερο για το κολάν – παροτρύνοντάς τη να μην το ξαναφορέσει. «Όχι! Μην το ξαναβάλεις. Φαίνεται σαν να είσαι γυμνή», έγραψε ένας. «Σοβαρά νόμιζα ότι ήσουν γυμνή στην αρχή!» πρόσθεσε ένας άλλος, σύμφωνα με το thesun.co.uk.