Viral έχει γίνει βίντεο που δείχνει τον μαχητή του MMA Ντίλον Ντάνις να κάνει κεφαλοκλείδωμα το… καυτό μοντέλο του OnlyFans, Ελ Μπρουκ, μ’ εκείνη να χάνει τις αισθήσεις της.

Στη media day για την προώθηση του αγώνα Prime Card Boxing όπου ο Ντίλον Ντάνις θα αντιμετωπίσει τον διάσημο μποξέρ Λόγκαν Πολ, παρευρέθηκε και η Ελ Μπρουκ που παρά την καριέρα της ως μοντέλο προσπαθεί να επεκταθεί και στο χώρο του boxing μεταξύ διάσημων προσωπικοτήτων του διαδικτύου – είδος που γνωρίζει μεγάλη εμπορική επιτυχία τα τελευταία χρόνια – κι εκεί συνέβη το περιστατικό.

Προκειμένου να προσελκύσουν όσο γίνεται μεγαλύτερο κοινό και να διαδοθεί η αναμέτρηση στα social media, ο Ντίλον Ντάνις και η Ελ Μπρουκ αποφάσισαν να κάνουν αυτό το τρικ με τους διοργανωτές να σημειώνουν πως η Μπρουκ δεν κινδύνευσε. Εξάλλου, είναι γνωστό πως οι μαχητές του ΜΜΑ γνωρίζουν πολλές τεχνικές και πως να αντιμετωπίσουν ένα άτομο πιο αδύναμο από εκείνους.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο Ντάνις «πνίγει» το μοντέλο με το χέρι του που είναι σφικτό πάνω στο λαιμό της. Η Μπρουκ χάνει τις αισθήσεις της όμως ο Ντάνις στη συνέχεια τη βοηθάει να ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Λατρεύει τον Γκουαρδιόλα και τη Μάντσεστερ Σίτι

Η Ελ Μπρουκ έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία πουλώντας περιεχόμενο στην πλατφόρμα OnlyFans, ενώ παράλληλα έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο followers στο Instagram. Ένα από τα πάθη της, στο μεταξύ, είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα της Premier League που υποστηρίζει. Μάλιστα, έχει δηλώσει πως λατρεύει και τον προπονητή της Πεπ Γκουαρδιόλα. Να σημειώσουμε πως είχε αναφέρει πως: «Τώρα είναι πιο όμορφος από ό,τι όταν είχε μαλλιά – είναι σαν Ισπανός βασιλιάς». Το οποίο, αν διάβασε ο Γκουαρδιόλα, μάλλον δεν θα του άρεσε γνωρίζοντας τις απόψεις του για το ότι η πατρίδα του η Καταλονία θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητη.