Ποιος είναι τελικά ο Αρτέμης Σώρρας

Ο «εθνοσωτήρας» των τρισεκατομμυρίων, της απόρρητης αρχαιοελληνικής τεχνολογίας και των διαστημοπλοίων της NASA!


WEEKEND
0:09
17/09/2016
Ποιος είναι τελικά ο Αρτέμης Σώρρας
65
loading

Ήταν ένα έθνος που προσπαθούσε να σωθεί από βέβαιο πνιγμό που έμοιαζε να πιάνεται από την ξεκάθαρα τρύπια βάρκα σωτηρίας που προσέφερε ένας μεγιστάνας αλλιώτικος από τους άλλους.

Το παραμύθι μας εκτυλίσσεται στην ξετιναγμένη οικονομικά Ελλάδα του 2012 και τα έχει κυριολεκτικά όλα: δράκο, αμύθητους θησαυρούς, αρχαίους θεούς, απόκρυφες τεχνολογίες και ό,τι άλλο θα σκάρωναν οι μεγάλοι παραμυθάδες της ιστορίας!

Ο «χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη» δεν υποσχέθηκε τίποτα μπροστά στον μυστηριώδη Πατρινό που εμφανίστηκε ως από μηχανής θεός για να μας βγάλει μαγικά από την κρίση και τα μνημόνια, αν και το πέρασμά του μόνο θαυματουργό δεν ήταν.

Το άρμα του Αρτέμη Σώρρα εμφανίστηκε μια μέρα πάνω σε ένα λευκό σύννεφο για να βρέξει δισεκατομμύρια στην πτωχευμένη Ελλάδα. Ο αυτόκλητος σωτήρας ισχυρίστηκε μια ωραία πρωία ότι με τα αμύθητα ποσά που διαθέτει θα μπορούσε να ξεπληρώσει το χρέος Ελλάδας και Κύπρου και να μείνουν και μερικά «ψιλά» σε περίπτωση ανάγκης.

Ο Σώρρας υποσχέθηκε αποπληρωμή του δυσβάσταχτου δημόσιου χρέους και κατόπιν μόνιμη απαλλαγή από τα ιδιωτικά χρέη του λαουτζίκου, ξαλαφρώνοντας κράτος και πολίτες με μια κίνηση. Όταν αργότερα ίδρυσε τον πολιτικό φορέα του, συνέχισε την παροχολογία στην ίδια γραμμή, υποσχόμενος πια 20.000 ευρώ σε κάθε ψηφοφόρο του.

Τα λόγια δεν κοστίζουν εξάλλου τίποτα. Όσο για τη μυστική συνταγή του, τα έχει όλα: όρκους πίστης, φανατικό ποίμνιο, επικλήσεις σε αρχαία πνεύματα και μια «ιερή Ελλήνων χώρα που γέννησες τον Αρτέμη Σώρρα», όπως θέλει το άτυπο σλογκανάκι της οργάνωσής του «Ελλήνων Συνέλευσις».

sorras21

Τι κι αν τα 600 δισεκατομμύρια που είχε υποτίθεται στην κατοχή του, πριν ακόμα αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός, είναι τόσο αστρονομικό ποσό που θα έπρεπε να βάλουν ρεφενέ τα δικά τους δισ. καμιά ντουζίνα ζάπλουτοι νοματαίοι για να το φτάσουν; Χρήματα που θα προκαλούσαν ίλιγγο ακόμα και σε έναν Μπιλ Γκέιτς ή Γουόρεν Μπάφετ δηλαδή!

Ως ο πλουσιότερος άνθρωπος λοιπόν του πλανήτη Γη (κι ακόμα παραπέρα), θα μπορούσε να σώσει την Ψωροκώσταινα με μια ελεήμονα κίνηση, καθώς η απίστευτη σε νούμερα ρευστότητά του ταίρι δεν είχε.

Πώς γίνεται όμως ένας τέτοιος υπερζάπλουτος μεγιστάνας, ένας σύγχρονος Μίδας με σάρκα και οστά, να διαφεύγει συνεχώς των παγκόσμιων ΜΜΕ και των διεθνών οργανισμών; Πώς γίνεται να μην τον έχει ακούσει ποτέ το έγκριτο Forbes; Οι πρώτοι σπόροι της αμφιβολίας είχαν τεθεί.

Όπως ξέρουμε εκ του αποτελέσματος, ούτε η Ελλάδα ξεπλήρωσε το χρέος της ούτε οι πολίτες ξαλάφρωσαν από τα δικά τους οικονομικά βάσανα. Οι πιστοί του δεν φαίνεται βέβαια να νοιάζονται για τέτοιες λεπτομέρειες και ανοίγουν παραρτήματα της «Ελλήνων Συνέλευσις» στα μήκη και τα πλάτη της χώρας μας. Κάπου 170 γραφεία λειτουργούν σήμερα ή είναι υπό ίδρυση στην ελληνική επικράτεια και κάποιοι συνεχίζουν να πίνουν νερό στο όνομά του…

Ποιος είναι ο Αρτέμης Σώρρας

sorras22

Τίποτα δεν είναι επίσημα γνωστό ή επιβεβαιωμένο για τον Αρτέμη Σώρρα, λες και οι μυθολογίες στις οποίες πιστεύει έχουν ρίξει την αχλή του θρύλου στην ίδια του τη ζωή. Ο ίδιος πλασαρίστηκε ως ομογενής, αν και ξέρουμε πια ότι είναι ολότελα γηγενής και ορμώμενος εκ Πατρών.

Αποσπασματικές πληροφορίες έχουν κατά καιρούς βγει στο φως της δημοσιότητας, όλες εξαντλούνται ωστόσο σε επίπεδο εικασίας και φημών. Πολλά «φέρεται», «φαίνεται» και «μάλλον» περιβάλλουν τον προ δισ. βίο του, κάνοντάς τον έναν σωστό μυστήριο. Πλέον ακούγεται ότι διαμένει μόνιμα στη Νέα Σμύρνη της Αττικής με τη σύζυγο και τα τρία του παιδιά.

Πώς ζει όμως ο Αρτέμης Σώρρας που έχει τα δισεκατομμύρια πετσετάκια;

Μα με την απόκρυφη αρχαιοελληνική τεχνολογία που κατέχει και μετατρέπει σε καύσιμο οτιδήποτε στερεό υπάρχει στον πλανήτη Γη! Τα οποία πουλά σε αεροπορικές εταιρίες και απομυζεί δισεκατομμύρια, 600 τον αριθμό. Ο ίδιος αφήνει μάλιστα να εννοηθεί ότι κατέχει άλλη μια απόρρητη αρχαιοελληνική πατέντα, αυτή τη φορά μια ερμητική «ανώτερη τεχνολογία» για να πετά ένα αεροπλάνο επί μήνες χωρίς ανάγκη ανεφοδιασμού.

Καμιά πατέντα ανεξάντλητης ενέργειας δεν είναι πάντως κατατεθειμένη πουθενά στον πλανήτη Γη, και αναφέρουμε συνεχώς τον πλανήτη Γη γιατί τα έργα και οι ημέρες του κυρίου Σώρρα δεν εξαντλούνται στον περιορισμένο χώρο της Υδρογείου. Ενδεχομένως καμία αεροπορική δεν τον έχει ακούσει ποτέ και τα αεριωθούμενα συνεχίζουν να βασίζονται στα παραδοσιακά καύσιμα τούτου του κόσμου.

Τα 650 δισ. που ήταν ουσιαστικά 3 τρισ.

sorras19

Ο Σώρρας εμφανίζεται σαν κομήτης ένα πρωινό του 2012 για να στείλει κάθε ορθολογική διαπραγμάτευση με τους δανειστές στα σκουπίδια. Ισχυρίστηκε λοιπόν ότι είχε εξασφαλίσει 650 δισ. ευρώ για την αποπληρωμή του χρέους Ελλάδας και Κύπρου, ενώ σκόπευε λέει να σώσει και την Αλαμπάμα.

Ναι, την αμερικανική πολιτεία που κινδύνευε με ομοσπονδιακή πτώχευση για 5 ψωροδισεκατομμυριάκια, αν και δεν έκανε ποτέ «λιανά» γιατί τέτοιο καημό με τα νοτιοανατολικά των ΗΠΑ. Μέσω της ΜΚΟ που είχε εντωμεταξύ δημιουργήσει για τον ευγενή σκοπό, την περιβόητη πλέον END (End National Debt), είχε ήδη καταθέσει τον πακτωλό των δισεκατομμυρίων σε τράπεζες του Καναδά (600 δισ. για την Ελλάδα στο Τορόντο και 50 δισ. για την Κύπρο στο Οντάριο).

Όπως θυμόμαστε, μιας και τέτοια σκηνικά δεν έχει ματαδεί ο τόπος μας, ο Σώρρας και οι συνεργάτες του καλούν την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012, σε πρες κόνφερανς τον ελληνικό Τύπο στο αθηναϊκό ξενοδοχείο «President», όπου αναλύουν τις προθέσεις τους και εκμυστηρεύονται μάλιστα πως πρωτύτερα, πριν ξεσπάσει η κρίση, είχαν θέσει στην αποκλειστική διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης άλλα 514 δισ. ευρώ, τα οποία κανείς φυσικά δεν είχε πάρει γραμμή!

Τώρα ο Σώρρας και η εκλεκτή του ομήγυρη ισχυρίζονται πως έχουν ήδη αποστείλει επιστολή στον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής, την Τράπεζα της Ελλάδος και τον υπουργό Οικονομικών ενημερώνοντάς τους για τα έξι χρεωστικά ομόλογα του αμερικανικού Δημοσίου που έχει στην κατοχή του ο επιχειρηματίας, ύψους 600 δισ. δολαρίων (άλλοτε δολάρια και άλλοτε ευρώ), τα οποία είναι έτοιμος να δαπανήσει για τη σωτηρία της πατρίδας του.

Από τη γυροβολιά που έκανε στους τηλεοπτικούς σταθμούς έμαθε το αποσβολωμένο Πανελλήνιο, καχύποπτο φυσικά αλλά και με μια μικρή δόση ελπίδας, πως ο Σώρρας είχε βρει στο μπαούλο της γιαγιάς του μια σειρά μετοχών της παλιάς Τράπεζας της Ανατολής. Η εν λόγω τράπεζα απορροφήθηκε το 1932 από την Εθνική, κάθε μαγικό χαρτάκι της αντιπροσώπευε λοιπόν ένα καλό ποσοστό της ίδιας της Εθνικής.

sorras10

Βλέπετε ο Σώρρας δεν θα δαπανούσε όλη του την περιουσία για τη σωτηρία των Ελλήνων, παρά μόνο ένα μικρό ποσοστό της. Γιατί αυτός και ο συνέταιρός του Μανώλης Λαμπράκης, κρητικής καταγωγής γιατρός στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, είχαν λέει στην κατοχή τους 4 «κομμάτια» της Τράπεζας της Ανατολής. Κάθε μετοχή της υπολογίστηκε στα 675 δισ. δολάρια (ναι, δισ.), οπότε το συνολικό ποσό του μποναμά του Σώρρας εκτιμούνταν κοντά στα 3 τρισ. δολάρια.

Οι βαρύγδουπες αποκαλύψεις του Σώρρα κινητοποίησαν το συνήθως ληθαργικό Δημόσιο στη βάση του «λες;» και κινήθηκε αστραπιαία για τα παροιμιωδώς βραδυφλεγή αντανακλαστικά του. Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε εξηγήσεις από το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, αφού τα υπερόπλα του Σώρρα ήταν χρηματοοικονομικά προϊόντα του αμερικανικού Δημοσίου.

Πριν καταφτάσει η απάντηση-καταπέλτης του αμερικανικού ΥΠΟΙΚ, ο ελληνικός Τύπος ξεψάχνισε τη ΜΚΟ «END» και βρήκε ότι έδρευε σε ένα οδοντιατρείο της Αθήνας, χωρίς προσωπικό, τηλέφωνα, γραφεία ή άλλες τέτοιες τυπικότητες. Μια αναζήτηση εξάλλου στο eBay αποκάλυπτε χωρίς δυσκολία ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να αποκτήσει μια «σπάνια» μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής και θα του κόστιζε λίγο παραπάνω από 7,5 δολάρια, αφού στην τιμή θα έπρεπε να συμπεριληφθούν και τα έξοδα αποστολής!

sorras5

Άνθρακας λοιπόν το θείο δώρο της Τράπεζας της Ανατολής, αφού οι μετοχές της είχαν μόνο συναισθηματική αξία. Η Εθνική Τράπεζα αναγκάστηκε να ανακοινώσει ότι κατά την εξαγορά της Τράπεζας της Ανατολής είχε δώσει σε κάθε μέτοχο 200 δραχμές! Οι μετοχές του Σώρρα δεν άξιζαν παρά πενταροδεκάρες: ένας συλλέκτης θα μπορούσε να δαπανήσει ακόμα και 15 ευρώ για μια τέτοια μετοχή, αλλά ως εκεί.

Ο χάρτινος πύργος άρχισε να γκρεμίζεται. Οι Αμερικανοί απάντησαν τελικά στις 5 Απριλίου 2013 ότι τα πανάκριβα χρεόγραφα των ερευνούμενων «δεν αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα» και μάλιστα είναι «προϊόντα απάτης». Το υπουργείο των ΗΠΑ συνέστησε μάλιστα στην Τράπεζα της Ελλάδος να επικοινωνήσει άμεσα «με τις διωκτικές αρχές της χώρας σας».

Τίτλοι τέλους; Όχι βέβαια!

sorras20

Γιατί όπως «ξεκαθάρισε», ήταν άλλη υπόθεση αυτή με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής και άλλη αυτή με τα αμερικανικά ομόλογα. Καμιά σχέση μεταξύ τους. Την ώρα που εκτοξεύει απειλές και φοβέρες κατά της λάσπης που του πετά η ελληνική κυβέρνηση και ο αθηναϊκός Τύπος, εξομολογείται ότι τα ομόλογα του αμερικανικού Δημοσίου που κατέχει μέσω διεθνών συναλλαγματικών αγγίζουν τα 2,85 τρισ. δολάρια.

Τα οποία δεν μπορούν φυσικά να αποκαλύψουν οι Αμερικανοί γιατί με αυτά έχουν πληρώσει ένα μέρος μόνο της απόρρητης τεχνολογίας που τους έχει πουλήσει ο πολυμήχανος Σώρρας. Ο νέος μποναμάς δεν εδράζεται στα μπαούλα της γιαγιάς αλλά στα πανάρχαια κιτάπια των προγόνων μας. Που τροφοδοτούν τα διαστημόπλοια των ΗΠΑ με άφθονη και ανεξάντλητη ενέργεια.

Σε κάτι που θα ζήλευε ακόμα και το «Star Wars», ο Σώρρας προικοδότησε τη NASA με την απόρρητη απολλώνεια τεχνολογία και έλαβε ως αποζημίωση από τον ίδιο τον Ομπάμα κάπου 3 τρισ. δολάρια σε ομόλογα όμως, μιας και ο Μπαράκ είχε κάτι στενότητες με τη ρευστότητα. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τηλεφώνησε στον Σώρρα για να τον διαβεβαιώσει ότι μέχρι τις 9 Αυγούστου 2014 θα έχει αποδεσμεύσει ολόκληρο το ποσό.

Όταν βρέθηκε όμως στην ανάγκη ο αμερικανός πρόεδρος, παρακάλεσε μαθαίνουμε προσωπικά τον Σώρρα να ανανεώσουν τα ομόλογα για άλλα πέντε χρόνια. Κι έτσι ούτε πάλι εμφανίστηκε το άφθονο παραδάκι και πρέπει τώρα να περιμένουμε μέχρι το 2019.

sorras1

Μόνο που τα εν λόγω ομόλογα που κατέχει ο Σώρρας είναι πλαστά και μάλιστα προϊόντα κακής πλαστογραφίας. Τυπωμένα σε οικιακό εκτυπωτή το 2001, τα ομόλογα του αμερικανικού Δημοσίου διακινούνταν από δικηγορικό κύκλωμα που εξαρθρώθηκε και ένας εξ αυτών εμφανιζόταν κάποια στιγμή ως συνέταιρος του Σώρρα.

Υψηλές διασυνδέσεις, λαϊκή απήχηση και απολλώνια υπόσταση

sorras14

Το ερώτημα που αναφύεται αβίαστα είναι γιατί δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον νόμο; Είναι ένας άνθρωπος που κυκλοφορεί εκεί έξω με πλαστές συναλλαγματικές και τάζει δισεκατομμύρια σε κράτη αλλά και στον απλό κοσμάκη.

Είναι οι υψηλές διασυνδέσεις του, όπως υπαινίσσεται συχνά, αυτές που τον προστατεύουν; Οι έλληνες πολιτικοί; Οι διεθνείς τραπεζίτες; Ή ο Ομπάμα ο ίδιος (το όνομα του αμερικανού προέδρου έχει αναφερθεί από τον ίδιο); Η μήπως οι ολύμπιοι θεοί και το ελλάνιο πνεύμα;

sorras13

Το θέμα είναι σαφώς πιο πρακτικό: από τη στιγμή που δεν έχει προβεί σε καμιά συναλλαγή με τα εν λόγω «χαρτιά», δεν έχει διαπράξει κανενός είδους έγκλημα. Τιμωρία για το μεγάλο στόμα δεν υπάρχει εξάλλου πουθενά. Γι’ αυτό και αθωώθηκε στις μηνύσεις που κατατέθηκαν εναντίον του, μιας και για την ώρα έγκλημα δεν υφίσταται.

Αν πάει να κάνει οποιαδήποτε συναλλαγή με τα εν λόγω ομόλογα, αυτό είναι άλλη ιστορία. Η προτροπή του άλλωστε στον κόσμο να μην πληρώνει τα χρέη του, τα οποία θα αποπληρώσει εκείνος, κείτεται στις παρυφές του ποινικού κώδικα.

Οι δανειολήπτες οπαδοί του έχουν ήδη στείλει εξώδικα στις τράπεζες, καθώς οι «κληρονόμοι Ελλήνων και κάθε Ελλάνιου πλάσματος» πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι όσο υπάρχει ο Σώρρας. Κι έτσι μερικές εκατοντάδες -ή και χιλιάδες- άνθρωποι δηλώνουν πίστη στον πατρινό σωτήρα στελεχώνοντας τα παραρτήματα της «Συνέλευσις» στην ελληνική επικράτεια, από την Κρήτη ως και την Ικαρία.

Ο όρκος που δίνει το ποίμνιο πάει κάπως έτσι: «Τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγον της ενότητας του πανάγαθου άρχοντος φωτός με καρδιά και ψυχή συντονισμένη στις φωτεινές δυνάμεις της ζεύξης του κρατίστου νου. Ορκίζομαι στην συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμή τους είναι το κοσμικό πυρ». Και καταλήγει ακόμα καλύτερα: «Αν παραβώ τον όρκο μου όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη. Αήρ Αήρ Αήρ»!

sorras17

Η εντυπωσιακή συγκέντρωση που έκανε στην Τρίπολη και οι αρχαιόπληκτες τελετές στην Ολυμπία δίνουν το στίγμα των κινήσεών του. Στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας έκαναν μάλιστα «ντου» για να δεηθούν στον Δία, εισβάλλοντας χωρίς άδεια και τέτοιες τυπικότητες. Είναι εξάλλου τα δικαιωματικά αφεντικά του χώρου, όπως μας λένε, μιας και είναι «αυτόχθονες έλληνες ιθαγενείς» και δεν χρειάζονται τη συναίνεση του κράτους «για να επισκεφτούμε τους Ελλάνιους τόπους των προγόνων μας».

Για τις ορδές των ακολούθων του, ο Αρτέμης είναι ο «πολέμαρχος της παγκόσμιας ελευθερίας», ένας σωστός εθνικός ευεργέτης που αντιστρατεύονται τα μεγάλα συμφέροντα, το κατεστημένο και τα μίντια. Ο κύριος Σώρρας αρθρώνει όμως και πολιτικό λόγο. Όταν δεν τάζει δισ. και διεκδικεί τρισ., προβαίνει μέσω του μορφώματος «Ε.ΣΥ» σε ρατσιστικά παραληρήματα και θεωρίες συνωμοσίας.

sorras3

Αμέτρητο χρήμα, μπόλικο αποκρυφισμό, ακόμα περισσότερη αρχαία Ελλάδα, καραβιές μυστικής τεχνολογίας και σαφώς περισσότερο εθνικοπατριωτισμό έχει το αφήγημα του κυρίου Σώρρα, αν και το δομικό υλικό του δεν είναι άλλο από την απελπισία του κοσμάκη.

sorras7

Τι κι αν πέρασαν τέσσερα χρόνια από τις αρχικές διακηρύξεις του για αποπληρωμή του εθνικού χρέους; Τι κι αν δεν έγινε εντωμεταξύ τίποτα σε όρους δημόσιας σωτηρίας; Ο Σώρρας συνεχίζει ανενόχλητος τις αρχαιόπληκτες τελετές του, τα κηρύγματα μίσους και τις βαρύγδουπες δηλώσεις του προσελκύοντας στην πορεία ολοένα και μεγαλύτερα ακροατήρια. Πλέον ολόκληροι δήμοι ακολουθούν ευλαβικά το ελλάνιο τάγμα του περιμένοντας τη λύτρωση από τον ελλάνιο αυτό κροίσο.

Πιστοί του Σώρρα διοργανώνουν σε όλη τη χώρα συναντήσεις και εκστρατείες συλλογής υπογραφών προκειμένου να «γίνει αποδεκτή η πρόταση χρηματοδότησης». Ιδιαίτερη απήχηση έχει στην περιφέρεια, όπου δρέπει δόξες τάζοντας σε καταχρεωμένους δήμους και απελπισμένους δημοτικούς άρχοντες αθρόες χρηματοδοτήσεις και αποπληρωμή των χρεών τους. Ο Σώρρας και η ομάδα του υπόσχονται αμύθητα ποσά αρκεί να γίνει ένα πληρεξούσιο από το δημοτικό συμβούλιο ώστε οι Συνέλληνες να εισπράξουν τα μυθικά ποσά για λογαριασμό των δήμων.

«Εσάς σας αναλογούν 4 δισ.» είπε στους εμβρόντητους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Σκύδρας του Νομού Πέλλας! Ο Σώρρας και η παρέα του ισχυρίζονται ότι έχουν μαζέψει περισσότερες από 50 εξουσιοδοτήσεις από δημοτικά συμβούλια και είναι έτοιμοι να αρχίσουν να σηκώνουν λεφτά για να τα δώσουν στους δήμους. Γι’ αυτό και έγινε το αδιαχώρητο στον δήμο Σερβίων-Βελβεντού Κοζάνης, όπου δεκάδες ντόπιοι (μαζί τους και ο δήμαρχος) κατέκλυσαν την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στις 23 Ιανουαρίου 2016 και απήγγειλαν εν χορώ τον διαβόητο «όρκο του πολεμιστή».

«Τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγον της ενότητας του πανάγαθου άρχοντος φωτός. Με καρδιά και ψυχή συντονισμένη στις φωτεινές δυνάμεις του Διός ορκίζομαι στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμή τους είναι το κοσμικό πυρ».

sorras11

Το πράγμα δεν σταματά όμως εδώ, καθώς ο Σώρρας είναι πραγματικά ασίγαστος. Η «Ελλήνων Συνέλευσις» καλεί πλέον ανοιχτά όλους τους Έλληνες να δημιουργήσουν λαϊκές συνελεύσεις στους δήμους με σκοπό να συνενωθούν κάποια στιγμή στη μεγάλη 5η Εθνοσυνέλευση, όπου «ανίκητοι πια θα πάρουμε όλα τα δίκαια και τα δικά μας και θα αποφασίσουμε εμείς για τον εαυτό μας, το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας και την ανάπτυξη του έθνους μας».

Ο πιστός προσδοκά βέβαια και στο «τυράκι» των 20.000 ευρώ που υπόσχεται προσωπικά ο Σώρρας σε κάθε ψηφοφόρο του αν εκλεγεί στις επόμενες εκλογές, όσο η «Ελλήνων Συνέλευσις» μετατρέπεται από οργάνωση σε πολιτικό φορέα. Φαίνεται ότι αυτό το «λεφτά υπάρχουν» ζει και βασιλεύει και μικρή σημασία έχει ποιος το εκστομίζει.

Ταυτοχρόνως, απευθύνει πανελλήνιο κάλεσμα συστράτευσης των ενδιαφερόμενων δικηγόρων για να αναλάβουν να στείλουν τα ατομικά εξώδικα κάθε υπερχρεωμένου νοικοκυριού στις τράπεζες, παρέχοντας αφειδώς υποσχέσεις για «δυνατότητα διαγραφής και αποπληρωμής κάθε οφειλής προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία».

Τι κι αν οι ΗΠΑ κραυγάζουν «φωνάξτε εισαγγελέα»; Όποιος θέλει να πιστέψει, πιστεύει χωρίς καμιά συσχέτιση με την ίδια την πραγματικότητα. Πιστεύει ότι ο Σώρρας πουλά «ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με μια πολύ υψηλή τεχνολογία» στους Αμερικάνους και αποσπά τρισεκατομμύρια προς όφελος των «πραγματικών Ελλήνων».

Οι αποδείξεις έρχονται εξάλλου από τον συνεργάτη του Μανώλη Λαμπράκη, ο οποίος δήλωσε στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 ότι οι Αμερικανοί είχαν στείλει στο Διάστημα ένα διαστημόπλοιο επί 17 μήνες χωρίς καύσιμα…

Νομικές περιπέτειες

sorras12

Ο κ. Σώρρας έχει συλληφθεί για συκοφαντική δυσφήμιση μετά την ομιλία του στη Ρόδο, όταν εκατό άνθρωποι έσπευσαν να τον αποθεώσουν για τις ευεργετικές του διακηρύξεις. Αν και στην πολύκροτη μήνυση που είχαν καταθέσει εναντίον του (και του Λαμπράκη) τόσο ο τότε υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, όσο και ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών Κατά της Διαφθοράς, Γιάννης Δαραβίγκας, αθωώθηκε.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών αθώωσε τους δύο άντρες για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπάρχει αδίκημα ούτε προκαλείται πανικός από όσα αναφέρει ο Σώρρας για τα 600 δισ. ευρώ.

Οι οπαδοί του πανηγύρισαν μεν την απόλυτη δικαίωσή του, αν και η πραγματικότητα ήταν ελαφρώς διαφορετική. Κι αυτό γιατί το δικαστήριο αποφάνθηκε πως ο Σώρρας δεν αποτελεί απειλή για την εθνική οικονομία, δεν πήρε όμως θέση για το αν υπάρχουν τα λεφτά ή όχι. Κάτι που ξεχνούν βολικά οι «Συνέλληνές» του.

Δεν διώκονται εξάλλου οι άνθρωποι για παροχολογίες, φαντασιώσεις και μπαρούφες όταν δεν παραβαίνουν τον νόμο. Με τις ίδιες αυταπάτες του Σώρρα και τα δικά τους «λεφτά υπάρχουν» δεν έκαναν εξάλλου κάποιοι άλλοι λαμπρή πολιτική καριέρα στον τόπο μας;

Το ποίμνιο που δεν λέει να ξενερώσει

«Ελάτε Συνέλληνες, ελάτε ρε Έλληνες, να ορκιστούμε ο ένας για τον άλλο. Και οι ορκισμένοι μπορούν να πουν τον όρκο. Και μετά ελάτε να πιούμε το νερό. Τα χέρια να είναι σταυρωμένα. Οι Έλληνες πάντα προσοχή ορκίζονται». Τα παραπάνω βγάζουν νόημα μόνο στους ταγμένους οπαδούς του κ. Σώρρα, οι οποίοι δεν φαίνονται να πτοούνται από την ανώμαλη προσγείωση των διακηρύξεών του. Ή τις ίδιες τις διακηρύξεις.

Λες και οι ανύπαρκτοι χοροί εκατομμυρίων του Σώρρα δεν ήταν αρκετοί, ο ίδιος ξαναχτύπησε με νέα τρισ. Στα δημοτικά συμβούλια που έχει εντάξει στις τάξεις της οργάνωσής του υπόσχεται πλέον μερίδιο όχι από τις αμερικανικές ομολογίες των 3 τρισ., αλλά από ένα καταπίστευμα που έχει δικαιωματικά πρόσβαση και ανέρχεται στο ποσό -κάθεστε;- των 115,5 τρισ. ευρώ!

Τι εννοείτε ότι αυτά είναι όλα τα λεφτά του πλανήτη; Ε τότε όλος ο πλανήτης ανήκει στον κύριο Σώρρα. Το μυθικό αυτό ποσό, μας λέει, δεν εμφανίζεται στους ισολογισμούς των ελληνικών και κυπριακών τραπεζών, αν και εμείς ως Έλληνες είμαστε συνδικαιούχοι του. Γιατί το αστρονομικό νούμερο προέρχεται από τις καταθέσεις κάτι φιλιππινέζων μυθικών ηρώων (Λευκό Πνευματικό Παιδί), με τους οποίους γίνονται αχταρμάς κάτι «Επιτροπές των 300» και κάτι «Λαοί των Νησιών των Φιλιππίνων» στους οποίους φυσικά έχει πρόσβαση μόνο ο Σώρρας. Αλίμονο.

sorras4

Το νέο στρατήγημα του Σώρρα για το θηριώδες παγκόσμιο καταπίστευμα θέλει τον μυθολογικό ήρωα των Φιλιππίνων, Μπερνάρντο Κάρπιο (κάτι σαν τον δικό μας Ηρακλή) να δημιουργεί ένα κεφάλαιο με δικαιούχους -ξανακαθίστε- τον Βασιλιά Δαυίδ, το Πνευματικό Αγόρι και το Λευκό Πνευματικό Παιδί. Μέσα σε αυτούς, και κάποιοι τραπεζικοί λογαριασμοί, αρκετοί εκ των οποίων προέρχονται από Ελλάδα.

Πώς απαντούν στο νέο αυτό σενάριο οι γνωστότεροι συνωμοσιολογικοί χώροι, αυτοί που πιστεύουν σε όλα τα τρελά και παλαβά του κόσμου; «Μούφα» αποκαλούν, καθαρά και ξάστερα, τα νέα καταπιστεύματα του Σώρρα, καθώς τέτοια ποσά αντιστρατεύονται την ίδια την κοινή λογική.

Η οργάνωσή του έχει πια το άρωμα της μυστικιστικής υπερπατριωτικής σέχτας, διανθισμένης με σπονδές στο Δωδεκάθεο και υποσχέσεις για ανείπωτο πλούτο που θα περιέλθει μαγικά στις τσέπες λαού και έθνους. Κι αν όλα αυτά ακούγονται αστεία, πείτε το στους υπαλλήλους της ΔΟΥ και του ΟΑΕΕ Σύρου, οι οποίοι υποδέχθηκαν με τυμπανοκρουσίες τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» που έλεγαν πως θα αποπληρώσουν τις οφειλές τους μέσω του παγκόσμιου καταπιστεύματος του Σώρρα. Τον «κληρονομικό πλούτο του έθνους» δηλαδή, στον οποίο έχει αποκλειστική πρόσβαση ο εκλεκτός του Απόλλωνα.

Ο κύριος Σώρρας δεν μένει ωστόσο εκεί, προκαλώντας συχνά πυκνά το πανελλήνιο με πολλές ακόμα δηλώσεις για τα πάντα. Όπως οι χαρακτηρισμοί του για τον δολοφονημένο νεαρό Αλέξη Γρηγορόπουλο, συνδυασμένοι αρμονικά με θεωρίες συνωμοσίας…

Αλλά και πολύ πρόσφατα, όταν καταφέρθηκε κατά της τέλεσης των Παραολυμπιακών με ένα πρωτόγνωρο παραλήρημα που έκανε αναφορές σε «υβρίδια» και «ζώα» που «φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων»…

Επίσης πρόσφατα αποκάλυψε το όνειρό του για μια «άλλη» Ελλάδα, σπεύδοντας να ενημερώσει το πανελλήνιο ότι «όταν έρθω στα πράγματα θα κάνω τεστ DNA σε όλους. Δυστυχώς από αυτά τα χρήματα πληρώνονται οι οφειλές όλων των ΑΦΜ της Ελλάδας, ακόμα και ανθρώπων που δεν είναι Έλληνες».

Εθνικιστικό μίσος, μισαλλόδοξος λόγος, απαραίτητες δόσεις αντισημιτισμού και υπερπατριωτισμός χρειάζονται για τον κύριο Σώρρα ώστε να ξεκλειδωθούν τα κεφάλαια των 115,5 τρισ. και να γίνουν όλοι οι Έλληνες Μπιλ Γκέιτς. Μόνο οι «αυθεντικοί Έλληνες», όπως μας λέει, θα έχουν όμως πρόσβαση στο τρελό αυτό γαϊτανάκι των τρισ. που όλο το ΑΕΠ του κόσμου να βάλεις δίπλα του θα είναι και πάλι μεγαλύτερο.

Σημείο των καιρών, μαζική ψύχωση ή αχτίδα ελπίδας μέσα στη μουντάδα της εθνικής μας απελπισίας, ο Αρτέμης Σώρρας ήρθε για να μείνει στη δημόσια σφαίρα. Το πώς θα μείνει, εξαρτάται από εμάς…

Δείτε όλα τα θέματα του Weekend

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

65
σχόλια
 1. avatar Δήμητρα Εοακιμ

  Ο Σωρρασ Εργαζόταν για τον Ζ Ροθτσαιλδ. Μετά τον στηλαν στην Διεθνή Τράπεζα, Παράρτημα IFC! Σε αυτό που λέγεται Security. Κατόπιν του έκαναν ειδική εκπεδευση πάντα οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ κτλ. Και τον στειλαν στην Ελλάδα. Ο ΣΚΟΠΟΣ τον Σιωνιστών ΕΒΡΑΙΩΝ ήταν. 1ο να κρατήσει τους Έλληνες ησιχουν, να μην εξεγερθούν, ΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΕΠΗΣΕΙΣ, Ο 2o ΣΚΟΠΟΣ ήταν να διαμελησει την Ελλάδα μέσω των Δήμων. Είχε μεγάλη επιτυχία. Ο Σώρρας επέτυχε και το 1. Και το 2 Τι ήθελαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ?Ζ.Ζ. Κάτι το πολύ απλό που ήταν να ΕΙΣΑΓΟΥΝ συνέχεια ΛΑΘΡΩ,! Σήμερα. Οκτομβριος 2017. Υπάρχουν 7 Εκατομοιρια ΛΑΘΡΩ. Από το 1980. Ξέρουμε ότι θέλουν να φέρουν στην Ελλάδα 18 Εκατομοιρια ΛΑΘΡΩ. Επιπλέον το ΚΙΣ των ΕΒΡΑΙΩΝ που κυβερνά την Ελλάδα μάθαμε, ότι είχε τον Σώρρα υπιψυφιο για επόμενο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ!! Αλλά ο Σώρρας τα έκανε θάλασσα και το ΚΙΣ εκπαιδεύει τον επόμενο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ.

  1. avatar ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΘΕΟΠΑΛΑΒΗ

   ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ. ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ.

  2. avatar Αμπαλατος

   Μεγάλε ε...για γράψε μου..…. αυτα πού περνεις είναι ληγμένα....?

 2. avatar Λευτερηςαμπελωμος

  Πριν χωρις να το ψαξετε καθολου προβατακια μου
  ....καταπινεται το παρσμηθακι του αρθρου...

 3. avatar Κοσμίδης Χρήστος

  Εγώ το μερίδιο μου το έχασα προ πολλού, όταν τον αποκάλεσα Χαζαρομογγόλο.

 4. avatar ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ

  Είναι κατανοητό, από ψυχιατρικής θεώρησης. ότι, όταν ένα ομογενοποιημένο σύνολο ανθρώπων, εν προκειμένω τους σημερινούς πολίτες της Ελλάδος, υφίσταται ισχυρές ψυχολογικές πιέσεις, από τις οποίες προκύπτουν "αδιέξοδα" , αναζητά λύσεις "από μηχανής Θεού" και όταν αυτό προκύπτει ως προοπτική, απεμπολεί ακόμη και τη λογική προκειμένου να το "πιστέψει". Ένα είδος θρησκευτικής σέκτας, μεσσιανισμού.
  Αυτό λοιπόν συμβαίνει και στην περίπτωση που αναφέρεται το άρθρο.
  Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση αυτή είναι το ότι, όπως έχει παρατηρηθεί επιστημονικά, τα άτομα αυτά, έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να πιστέψουν στον αυτοαποκαλούμενο "μεσσία", ώστε πολύ συχνά οδηγούνται σε άκρατο και τυφλό φανατισμό και είναι διατεθειμένα να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια και πράξη εμφανίζεται ως "απειλή" γιά την υλοποίηση της φαντασίωσής των. Και αυτό δύναται να καταστεί ιδιαιτέρως επικίνδυνο σε μιά περίοδο παρατεταμένης κρίσης. Ευχαριστώ γιά την φιλοξενία.

 5. avatar GiannisAGiannis

  Προσοχή! Όσοι τον κατακρίνετε θα χάσετε το μερίδιο σας.

 6. avatar ΖΗΤΩ

  ΖΗΤΩ Ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ!!!!!! ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ή ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ. ΕΦΤΑΣΕ Ή ΩΡΑ. ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

 7. avatar ηλεκ

  ο κύριος αυτός με τα σκαρταρισμένα μυαλά, ακολουθείται από ένα πλήθος που τον ασπάζεται; υπάρχουν άνθρωποι απελπισμένοι ή αρχίσαμε να χάνουμε τα λογικά μας;

 8. avatar ΜΑΡΙΑ ΜΕΛΙΤΙΝΗ

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΨΩΡΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΙΑ

 9. avatar A.Γκουρια

  Σώρρας,Σώρρας και Καματερός
  για νάβρει ανακούφιση για πάντα ο λαός!

 10. avatar Ποιος είναι τελικά ο Αρτέμης Σώρρας;;;

  αυτός που σας ''γλεντάει''!!!! χαχαχαχαχαχα

  εεε;;;

 11. avatar AZAZ

  Ας πουμε σας "πληρωνει" τα χρεη με μια υποσχετικη και εσεις του υπογραφεται χαρτι μεταβιβασεως των χρεων σας και τις υποθηκες (σπιτι-χωραφια-επιχειρησεις). Ο Σωρρας τα παιρνει και χτυπαει την πορτα των αφεντικων του, τα διδει , παιρνει ενα 5% ας πουμε και μην τον ειδατε. Εν α λοιπον πρωι εσεις θα αντιμετωπισετε τον δικαστικο επιμελητη. Τοτε τι θα κανετε????????????? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

 12. avatar ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΑΡ

  ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!!ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΒΕΛΑΓΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΣΟ ΤΟΝ [...] ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ....

  1. avatar criskalts

   Συζητάς με τον εαυτό σου; Μήπως δεν πάει καλά ο τύπος;

  2. avatar Μα, είστε

   εντελώς ηλίθιος, αγαπητέ μου;

 13. avatar Anonymous

  ειναι πρακτικη των υπερδυναμεων σε χωρες που βρισκονται σε περιοδο κρισης να παρουσιαζουν μεσσιες προφητειες και την προσμονη καποιου θαυματος, με αυτο τον τροπο αποτρεπουν τους λαους απο το να δρασουν αρνητικα στα συμφεροντα τους, αυτη η πρακτικη εχει χρησιμοποιηθει σε πολλες χωρες εκτος απο τη δικη μας, ειναι η λεγομενη χειραγωγηση των μαζων, ο σωρας δεν δρα μονος του.

 14. avatar oloi grameni

  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 30 ΕΥΡΩ ....ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ .....ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ [...] ΠΟΥ ΛΕΕΙ .... ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ .....

 15. avatar ΓΚ

  Ολα αυτα που γραφεις φιλε"Αιώνια δικός σας!" τα συνυπογραφω.Αλλα 600 δισ.€,και
  διαστημοπλοια και πρασινα αλογα;Δηλαδη το εχουμε χασει τελειως;

 16. avatar Αιώνια δικός σας!

  Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ

  "ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΔ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΣΙΠΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΑΥΤΩΝ Ή ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ!
  ΤΕΛΟΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΟΛΟΥΘΩ ΠΙΣΤΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥΣ."

  1. avatar mpla mpla

   εσυ ορκισου σε εναν που λεει πως εχει 3 τρις στο τσεπακι του και ασε εμας να ορκιζομαστε στα γνωστα [...]! τουλαχιστον κανενα απο αυτα δεν εγινε γνωστο απο το να λεει πως εχει 3 τρις στο τσεπακι του, αλλα για καποιον εξωγηινο λογο δεν μπορει να τα εκταμιευσει! [...]!

 17. avatar Γκιοζης Καρας

  "Ειμαστε ελαττωματικος λαος..!"

 18. avatar BlueRaven

  Στην τρίτη κατά σειρά φωτό (αυτή στην οποία ο... εθνοσωτήρας Σώρρας), ποιός είναι αυτός ο μαυροντυμενος φαλακρός που βλοσυρά κοιτάει; Μήπως είναι ο Γερμενής; Διότι αν είναι... αυτό λέει πολλά!

 19. avatar ΓΚ

  Οι ελληνες πολιτικοι ειναι απο τους πιο μακροβιοτερους του κοσμου ( διαβαζε Μη-
  τσοτακη ,και οχι μονο).Εχουν ευκολη δουλεια,γιατι ξερουν οτι [...] να πουν υπαρ-
  χουν προβατα που θα τους πιστεψουν ,σκεφτομενοι ,οτι θα φανε και αυτοι κατι.Και
  τρωνε αιωνιως το κουτοχορτο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει