Άνδρες που δεν αντέχουν οι γυναίκες ούτε λεπτό

Χαρακτήρες και συμπεριφορές που εξοργίζουν το ασθενές φύλο


WEEKEND
0:20
26/06/2016
Άνδρες που δεν αντέχουν οι γυναίκες ούτε λεπτό
17
loading

Είναι ορισμένοι τύποι αντρών που κερδίζουν από την πρώτη στιγμή τις γυναίκες και άλλοι πάλι που δεν μπορείς να τους αντέξεις ούτε λεπτό.

Η μάχη των δύο φύλων είναι αέναη και η ανάδειξη νικητή είναι συχνά αμφίβολη. Μπορεί να έχεις ερωτευτεί το βλέμμα του ή το ωραίο του σώμα. Είναι όμως αυτό αρκετό για να σε οπλίσει με υπομονή όταν αρχίζεις να τον γνωρίζεις καλύτερα και κάποια χαρακτηριστικά του είναι αρκετά για να σε μετατρέψουν σε ταύρο εν υαλοπωλείω;

Δεν είναι ότι οι γυναίκες είναι «προγραμματισμένες» να ψάχνουν συγκεκριμένους τύπους αντρών. Είναι ότι υπάρχουν μερικά ελαττώματα που απλά δεν μπορούν να τα χωνέψουν. Παρακάτω ακολουθούν συγκεκριμένοι τύποι ανδρών που μπορούν με τη συμπεριφορά τους να κάνουν έξαλλη μια γυναίκα.

Ο μαμάκιας

man_mother-ipopgr

Εδώ ξεκινάει μια πονεμένη ιστορία για κάθε γυναίκα του πλανήτη. Το κεφάλαιο «μαμά» στη ζωή του άνδρα είναι δομημένο σε τόσο γερά θεμέλια, που δύσκολα μπορούν να σπάσουν όση διπλωματία και προσπάθεια και να καταβάλλει το ασθενές φύλο για την καθημερινή του επιβίωση.

Η γυναίκα που μεγάλωσε το αντικείμενο του πόθου σας κάνει τα καλύτερα φαγητά -σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του- σιδερώνει με ιδιαίτερα μαεστρία και εξαφανίζει κάθε ζάρα, είναι η βασίλισσα της ζωής του. Και ναι, αυτή τη λατρεία μπορούμε να την κατανοήσουμε μέχρι το σημείο που η λέξη «μαμά» δεν γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της δικής μας καθημερινότητας με το έτερον ήμισυ. Μια γυναίκα σίγουρα απωθείται από τον άντρα που για κάθε απόφαση της ζωής του θέλει τη γνώμη της μαμάς και δεν γίνεται το στήριγμα της σχέσης. Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, για να είμαστε δίκαιες, αλλά σίγουρα ο άντρας που δεν απαλλάσσεται από τα μητρικά δεσμά δεν θα απαλλαγεί και από την μοναξιά του!

Το θύμα της μόδας

FashionVictim04Big

Γυναίκα και μόδα πάνε πακέτο, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Οι νέες τάσεις και οι πασαρέλες γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του γυναικείου φύλου. Και φυσικά οι γυναίκες δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην εμφάνιση του άνδρα. Το προσεγμένο αρσενικό πρέπει να είναι περιποιημένο για να κεντρίσει το ενδιαφέρον της γυναίκας. Προσοχή όμως! Όχι περισσότερο προσεγμένο από την ίδια.

Αυτή η κατηγορία ανδρών που φοράει ό,τι είναι πιο πολύ στη μόδα, από την κορυφή μέχρι τα νύχια και δεν σταματάει να μιλάει για την εμφάνισή του, γίνεται απωθητικό και παίρνει αμέσως την ταμπέλα του fashion victim. Αν είναι στο ραντεβού να μιλάμε με το αντικείμενο του πόθου μας για το αν η εσπαντρίγια πρέπει να είναι σε ναυτικό στιλ ή μονόχρωμη, τότε καλύτερα να βγούμε με την κολλητή μας!

Ο κολλημένος με τα βάρη

man-working-out-gym

Αν ο άντρας που σας έχει κεντρίσει το ερωτικό ενδιαφέρον ξέρει ακριβώς τι είναι τα αμινοξέα -χωρίς να είναι επιστήμονας- γνωρίζει με ακρίβεια το ποσοστό λίπους στο σώμα του, ποιες τροφές θα το εξαφανίσουν και θα τον κάνουν να είναι «φέτες» τότε σίγουρα κάτι τρέχει μαζί του!

Η κατηγορία αυτή ανδρός απέχει από αυτόν που γυμνάζεται για να είναι υγιής και για να απαλλάσσεται από το καθημερινό στρες. Είναι μια κατηγορία ξεχωριστή που συνήθως στην ερώτηση «τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;» απαντά «να ιδρώνω στο γυμναστήριο» ή λιτά και απέριττα «είμαι στον όγκο!». Ο «σφίχτης» όπως συνηθίζουμε να τον αποκαλούμε στα φιλικά πηγαδάκια είναι απωθητικός για τη γυναίκα, που βρίσκει ερωτική την κοιλίτσα!

Όλη μου η ζωή ένα check in

facebook-check-in

Είναι κοινά αποδεκτό ότι η εισβολή των social media στη ζωή μας έχει αφαιρέσει ένα μεγάλο κομμάτι της υγιούς καθημερινότητας που είναι η ανθρώπινη επαφή. Μιλάμε πλέον με τους φίλους μας στο Facebook, κάνουμε συνεχώς check in στα μέρη που επισκεπτόμαστε ώστε οι φίλοι να μην χάσουν λεπτό από τις ωραίες μέρες που περνάμε.

Υπάρχουν όμως στιγμές που καλό θα είναι το κινητό να μπαίνει στην άκρη και μια τέτοια στιγμή είναι το ραντεβού με τον άντρα που μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Και ξαφνικά βρισκόμαστε μπροστά στη δυσάρεστη έκπληξη: το κινητό είναι η προέκταση του χεριού του άντρα που φλερτάρουμε. Το μέρος που έχουμε βγει για να ερωτοτροπήσουμε κοινοποιείται σε όλους μαζί με το ανάλογο συναίσθημα («ο Κώστας νιώθει αγχωμένος», «περνάει φανταστικά» και άλλα συναφή του Facebook!). Εντάξει, και οι κυρίες το κάνουν, εδώ όμως μιλάμε για τα σπαστικά των αντρών…

Ο βασιλιάς του δράματος

LS_Crying-men

Αν για κάτι ξεχωρίζουμε εμείς οι γυναίκες είναι το κλάμα και αυτή η μοναδική ικανότητα που έχουμε να κάνουμε τα πάντα να φαίνονται δύσκολα. Όσο και αν αυτό μας πειράζει όταν μας το επισημαίνουν είναι αλήθεια, έχουμε το δράμα στο τσεπάκι μας.

Τι γίνεται όμως όταν το ρόλο του βασιλιά του δράματος αναλαμβάνει ο άνδρας; Μια καθημερινή πρωινή κίνηση στους δρόμους μετατρέπεται σε Γολγοθά που έκανε τη ζωή ένα «ατελείωτο μαρτύριο», η ήττα της αγαπημένης ομάδας γίνεται «μη μου μιλάς, είμαι χάλια» ή ακόμα και η αδυναμία απόκτησης ενός iphone γίνεται «δουλεύω τόσες ώρες και είμαι πάλι φτωχός».Ένας τέτοιος βασιλιάς να είστε σίγουροι ότι χάνει το θρόνο του στη γυναικεία καρδιά! Και για να μην είμαστε πολύ αυστηρές, αν θέλετε διατηρήστε το δράμα σας, αλλά με τους κολλητούς σας. Σίγουρα θα σας συμπονέσουν καλύτερα!

Ο άλαλος

46687_article_full

Λένε ότι μια από τις πιο άβολες στιγμές στη ζωή ενός δημοσιογράφου είναι όταν παίρνει συνέντευξη από τον καλεσμένο του και εκείνος δεν έχει πολλά να πει ή απαντάει μονολεκτικά. Αυτό μπορεί να γίνει και η χειρότερη στιγμή μιας γυναίκας με τον άνδρα που έχει ερωτευτεί.

Ναι, είναι σίγουρο ότι μια γυναίκα δύσκολα σταματάει να μιλάει, μιλάει ακόμα και όταν δεν έχει κάτι να πει! Μάλιστα σύμφωνα με έρευνες το γυναικείο φύλο αρθρώνει καθημερινά 13.000 περισσότερες λέξεις από το ανδρικό. Αλλά ένα ραντεβού με έναν άνδρα που είναι μουγκός -ή ακόμα χειρότερα μια σχέση με έναν μουγκό- κάνει το χρόνο να σταματάει βασανιστικά. Πώς θα καταλάβουμε τι διάθεση έχετε και ποια είναι τα συναισθήματά σας αν υτά δεν μπουν σε προτάσεις; Πόσες μαντεψιές να κάνει μια γυναίκα σε μια μέρα; Δύσκολη η ισορροπία ανάμεσα στο πολύ και στο καθόλου, αλλά για όλα υπάρχει χρυσή τομή.

Ο ξερόλας

fhshdfysΑυτός ο τύπος άνδρα που ακολουθεί μπορεί να κάνει μια γυναίκα ταύρο εν υαλοπωλείω. Λέει πως γνωρίζει τα πάντα γύρω από τα πολιτικά τεκταινόμενα, έχει οικονομικές γνώσεις και άποψη για φόρους, εργασιακά και πόσο θα πονέσει η τσέπη μας από τις κυβερνητικές αποφάσεις, ξέρει από μόδα, από γυναικεία ψυχολογία, από ζώδια, από θέματα ιατρικής. Τα ξέρει όλα και μάλιστα δύσκολα κάνει διάλογο. Ο φωτεινός παντογνώστης δεν γοητεύει καμία γυναίκα (άραγε αυτό το ξέρει;).

Ο άνδρας με τα καβούρια στις τσέπες

stingy_man_coins1Ναι, περνάμε δύσκολες εποχές, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Τα οικονομικά είναι δύσκολα και οι μισθοί παίρνουν συνεχώς την κάτω βόλτα. Σε κανέναν δεν περισσεύουν. Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι το σημείο να μην πληρώνεις τίποτα και να μετράς και το τελευταίο δεκάλεπτο υπάρχει απόσταση.

Ο τσιγκούνης άνθρωπος είναι μάστιγα σε γενικές γραμμές. Ο τσιγκούνης άνδρας είναι μαχαιριά στην καρδιά μιας γυναίκας. Είναι αυτός που όταν έρχεται ο λογαριασμός είναι πάντα -και τυχαία στην τουαλέτα- βγάζει το  κομπιουτεράκι στο κινητό του για να μοιράσει με ακρίβεια (ακόμα και με δεκαδικά ψηφία) το ποσό δια δύο ή ακόμα χειρότερα μετράει τις μπουκιές του και πληρώνει με βάση πιο φαγητό έφαγε. Δεν υπάρχει σωτηρία, πάρτε το απόφαση.

Ο μισογύνης

shutterstock_73575268

Και φτάνει η πολυπόθητη ώρα του ραντεβού. Έχεις ντυθεί, έχεις βαφτεί έχεις γίνει μια πραγματική θεά. Και μόλις το αντικείμενο του πόθου σου εμφανίζεται η πρώτη κουβέντα που σου λέει είναι «μα γιατί δίνουν δίπλωμα οδήγησης στις γυναίκες;». Είναι αγενές να νευριάσεις και να τον βρίσεις, σκέφτεσαι, θα κόλλησε στην κίνηση και έχει νεύρα. Παίρνεις μια βαθιά ανάσα και χαμογελάς. Ξεκινάει η συζήτηση και συνειδητοποιείς ότι για όλα τα δεινά του πλανήτη φταίνε οι γυναίκες. Ο μισογύνης έχει στο στόχαστρό του το ασθενές φύλο και πετάει τα βέλη του αβίαστα. Ένα ερώτημα σου δημιουργείται αλλά ποτέ μάλλον δεν θα πάρεις απάντηση: γιατί βγήκε ραντεβού. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου τελικά…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

17
σχόλια
 1. avatar Γιατι;

  Γιατι δεν φτιαχνεται ενα αντιστοιχο αρθρο για τα ειδη γυναικων που δεν αντεχουν οι αντρες;

 2. avatar andre

  Πόσο δικηο έχει ο Kissinger. Ακριβώς έτσι ειναι τά πράγματα. Η γυναίκα ειναι η μονη πού νομίζει οτι τής αξίζει η καλοζωϊα. Ο άνδρας μπορεί νά κάνει καί στά δύσκολα άν έχει δίπλα του αυτό πού θέλει.

 3. avatar Kissinger

  " Άνδρες που δεν αντέχουν οι γυναίκες ούτε λεπτό"
  Μόνο ένα τύπο άνδρα ο άφραγκος.....οταν έχει λεφτά αν είναι και άσχημος, κοντός,
  κουτσός, παρδαλός, ο ίδιος ο εφιάλτης τον 300 του Zack Snyder.... η γυναίκα τον ερωτεύεται και τον αγαπά τρελάααααααα.....
  Λεφτάααααααααα...χαχαχα

  1. avatar GIANNHS 2

   ΣΩΣΤΟΣ

 4. avatar Spiros Ops

  " Έχεις ντυθεί, έχεις βαφτεί έχεις γίνει μια πραγματική θεά" . Κατευθύνεσαι προς τη πόρτα αλλά συνειδητοποιείς ότι δεν είναι αρκετά ψηλή για να χωρέσει η μύτη σου.

  1. avatar ΣΟΦΙΑ Θ. Συγγραφέας

   Έχεις το μονόπετρο υπό μάλης, είσαι ντυμένος casual, μόλις το μεσημέρι έκανες ανάληψη από το ΑΤΜ της γειτονιάς σου, είσαι ικανοποιημένος που επιτέλους κατάφερες να τουμπάρεις τη μικρή κια ξαφνικά... χτυπάει τηλέφωνο. Είναι ο κολλητός σου! "Τι ώρα θα έρθεις για τον αγώνα;" σε ρωτάει και σε κεραυνοβολεί.
   Και τώρα; Το είχες ξεχάσει ότι απόψε παίζει η ομάδα σου με τον αιώνιο αντίπαλο! Τι δικαιολογία να σκαρφιστείς για να αναβάλεις αυτό το παναθεματισμένο ραντεβού;
   Έχω μια ιδέα : "αρρώστησε" για άλλη μια φορά τη μαμά σου. Δεν μπορεί, θα σε κατανοήσει, Ελληνίδα είναι, ξέρει καλά από αυτά!
   Γεια και φιλιά στο σπίτι!

  2. avatar be bop

   χαχαχα σωστός!

 5. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

  Οχου... ΑΝΟΗΤΕΣ Παραξενιες...
  Αν θελουν το ''Τελειο Αντρα'', ας ψαξουν να το βρουν στα παιδικα τους παιχνίδια, και στα παραμυθια με το Πριγκιποπουλο που ελεγε η γιαγια τους!
  Ο Τζων Τζων και ο Πριγκιπας Γουιλιαμς δυστηχως για 'κεινες παντρευτηκαν...
  Και για να ειμαστε ρεαλιστες...
  Αν ο αντρας την εχει μη σταξει και μη βρεξει, ολοι οι αλλοι χαρακτήρες ακυρώνονται...
  Κοιταξτε την πρωτη εικονα ...σκετο μπετον... η μανδαμ...
  ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ... της βγαλει ένα κουτακι με δυο ωραια σκουλαρίκια,
  και της πει ''εκλεισα για το βραδυ, δειπνο για δυο'' εσεις τι λετε να συμβει;;;
  Να συνεχισει την ιδια σταση;;; ΑΔΥΝΑΤΟΝ... την εχει τουμπαρει...
  [μιλαω εκ πειρας]
  Οι περισσοτεροι νομιζουν ότι οι Γυναικες είναι αινιγματικες και μυστηριωδης...
  ΛΑΘΟΣ... Είναι τοσο προβλέψιμες... οσο ένα χιλιοδιαβασμενο βιβλιο...!

  1. avatar ΣΟΦΙΑ Θ. Συγγραφέας

   Την... έχει... τουμπάρει; Μιλάμε λοιπόν για κόλπο;
   Ωραία! Και αν όταν ετοιμάζονται για δείπνο, τηλεφωνήσει ξαφνικά η... μαμά του και θελήσει να του μιλήσει επειγόντως (δηλαδή το ίδιο βράδυ) και αυτός ακυρώσει το δείπνο, τι γίνεται;
   Ή αν βγουν για το περίφημο δείπνο και αυτός όταν έρθει ο μπίλι προφασιστεί ότι "αχ γλυκιά μου! Ξ΄'εχασα το πορτοφόλι μου..." τι γίνεται τότε;
   Αν πάλι καταφέρουν και βγουν για δείπνο, άντε της προσφέρει και τα σκουλαρίκια και αυτός είναι όλο το βράδυ "μούγκα στη στρούγκα" τι γίνεται τότε;
   Ή αν κομπάζει αυτός για το ντύσιμο και το στίλ του -λες κι είναι γκόμενα "στον καθρέφτη μου κοιτιέμαι κι από μόνος μου αγαπιέμαι"- και όταν καθώς οδηγούν τη μηχανή του ακουστεί από ένα αυτοκίνητο ένα πείραγμα από άντρα -προς την κοπέλα- και αυτός πεταχτεί και πει "για μένα ήταν αυτό" τι γίνεται τότε;
   Ή αν επάνω στο δείπνο η κοπέλα πει την άποψή της για κάτι και αυτός -που έχει, ας πούμε, αντίθετη άποψη- αρχίζει να την απαξιώνει τι γίνεται τότε;
   Αφήστε το αγόρια... Έχετε πολλά προβλήματα να λύσετε προκειμένου να μπορέσετε να ικανοποιήσετε όχι μια απαιτητική, αλλά απλά μια κοινή μέση ακόμα γυναίκα!
   Γι' αυτό και τα καλοκαίρια στα νησιά οι τόσες πολλές άνοστες μπακουροπαρέες. Δυστυχώς!

   1. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

    Πολλα ''αν'' βρε Σοφια, παρα πολλα ''αν''... αν τουτο, αν τ' άλλο, και ολα κατα του αντρα... Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ...ας είναι.
    Αφου όμως μιλας ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ με τα ''αν'' θα σου απαντησω αναλογα.
    ***ΑΝ λοιπον ξεχασει το πορτοφολι του, θα τον κρεμασει;;;
    [Τι θα πει, τι γινετε τοτε;] Θα τον κοιταξει γλυκα και τρυφερα, και ολο κατανοηση θα του πει...
    ''ενταξει αγαπη μου ΔΕΝ πειραζει ανθρωποι ειμαστε, τα δινω τωρα εγω και μου τα δινεις αυριο'' ετσι συμπεριφέρεται ενας σωστος ανθρωπος στον συντροφο του, ΔΕΝ τον κρεμαει ...ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ...
    Παμε στο πρωτο ''αν''
    ***ΑΝ τον παρει η μαμα του τηλεφωνο... ΑΝΑΛΟΓΩΣ...
    ΑΝ ειναι μεσα από το ασθενοφορο και του πει ''λαλακη ελα γρηγορα στο ταδε νοσοκομειο γιατι ο πατερας σου επαθε εμφραγμα''
    Κατά την γνωμη σου τι θα πρεπει να γινει;;;
    Να συνεχισει ο λαλακης το δειπνο με την κοπελα του, ΜΗΝ της χαλασει την βραδια...
    Η να τα ακυρωσει όλα και να παει στο νοσοκομειο... ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΖΙ. [τωρα σωθηκες]
    Εδώ δεν αξιολογούμε την ακυρωση, αλλα ΤΟΝ ΛΟΓΟ για τον οποιο εγινε...
    ***Παμε στο ''αν'' βρίσκεται συνεχεια στο καθρεφτη!
    Σε πρωτο χρονο του εξηγει ότι ο καθρεφτης στον Αντρα είναι για το ξυρισμα, και ότι θελει να εχεις σχεση με φιλο και όχι με φιλη...
    αν ΔΕΝ το καταλαβει, αλλαζει γκομενο... ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ...
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ... Εκτος ΑΝ εχει λεφτα, ΜΗΝ τον αλλαξει για κανενα λογο... ακομα και αν βαζει τα κραγιον της οι τις κρεμες της...
    Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . .
    *
    συνεχιζεται...

    1. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

     Τιποτα δεν μου χαλαει την διαθεση τοσο, οσο όταν κανω μικρα ορθογραφικα λαθη απο κεκτημενη ταχυτητα, όπως στην 3η σειρα από το τελος.
     Γινομαι ο σκληρότερος κριτης μου... ελπιζω σε κατανοηση...

   2. avatar αχ λουλιτσα

    αμ αυτο ετσι που το περιεγραψες δεν ειναι δειπνο.....
    ειναι παρουσιαση διατριβης με τον εισηγητη να σεχει στη μπουκα.....
    ασε ,να λειπει το δειπνο θα πεσω για υπνο.....
    Γενικα παρεα σιχαινομαι οσο τιποτα τη μεταφορα του χολυγουντ στον ζωντα βιο μου.....χερακια λογακια φεγγαρακια δαχτυλιδακια κερακια και σικατα δειπνακια....υπαρχει και το δικο μου ειδος....το ειδος my way not bertheway,δεν μαε εκανες τη τιμη να μας αναφερεις
    μπορεις νασαι μπακουρης χωρις νασαι λιγουρης

  2. avatar αχ λουλιτσα

   προκειμενου για μια σχεση μακρας πνοης (γαμου?) θαθελες ονομαστικα να μου γραψεις κατα σειρα δικης σου αξιολογησης πεντε στοιχεια που θα της προσφερεις και 5στοιχεια που θαθελες να λαβεις εναντι, απο αυτη;;
   μη μου γραψεις γενικολογες πολλαπλως ερμηνευομενες εννοιες πχ να ταιριαζουμε. γραψε μου κατα σειρα δικης σου αξιολογησης τρεις αιτιες που θα τη χωριζες και τρεις που δικαιολογημενα θα σε χωριζε.μη μου γραψεις σαλτσα απλα 1,2,3,4,5....1,2,3.

 6. avatar ΣΑΛΑΧΙ

  Φανταστείτε και συνδυασμούς των παραπάνω...

 7. avatar Ionis

  Όλα αυτά ανατρέπονται με μία χρυσή βίζα διαμέρισμα ρετιρέ αμαξαρα, εξοχικό στη μυκονο και καλή θέση εργασίας. Περιμένω τώρα να με πουν μισογύνη κολυμενο και να μετρισω αρνητικές

  1. avatar αχ λουλίτσα

   κολυμενο, μετρισω...... δεν υπαρχουν
   κολλημενο μετρησω αν εννοεις θα προτεινα να μετρησεις ποσα ψαρακια κανεις μενα βοτσαλακι στα γαλαζια τα νερα.....μερα πουναι
   τι να τις κανεις τις μειον;; δε τοκιζονται
   Δε κοιτας εμενα ....;;;
   το απολυτο δεκα στα δεκα (και λιγα λεω) και με παρατησε η μωβ τσουχτρα χωρις ενα γεια, ενα φιλακι, ενα ενθυμιο εμβασμα εστω......
   άβυσος κυριε μου η ψυχη τους και καρτ βιζίτ η καρδια τους...
   παω να κλαψω τωρα ,
   γιατι ρε μου την θύμισες;;; ......γλυκές φαρμάκι θύμησες

 8. avatar losromi

  "Είμαι στον όγκο!" Θεικό!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει