Τι να κάνετε για να μην χάσετε τη βαλίτσα σας

Συμβουλές για να αποφύγετε το χειρότερο σενάριο


ΤΑΞΙΔΙTIPS
21:55
04/07/2019
Τι να κάνετε για να μην χάσετε τη βαλίτσα σας
1
loading

Αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο και μία από τις φοβίες σας είναι πώς θα αποφύγετε να χάσετε την αποσκευή σας, τουλάχιστον όσο περνάει από το χέρι σας, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και να είστε σίγουροι ότι τα χειρότερα μπορούν να αποφευχθούν.

 • Φροντίστε να φτάσετε εγκαίρως στο χώρο παραλαβής αποσκευών, έτσι ώστε να είστε από τους πρώτους που θα παραλάβετε την βαλίτσα τους. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι κάποιος άλλος δεν θα έχει πάρει (κατά λάθος;) την αποσκευή σας.
 • Επιλέξτε έντονα χρώματα για την βαλίτσα σας, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να την διακρίνετε από μακριά. Επιπλέον, έτσι δεν υπάρχει «κίνδυνος» να μπερδευτεί με εκείνη των συνεπιβατών σας και να βρεθεί σε λάθος χέρια.
 • Προσθέστε ένα επιπλέον χαρακτηριστικό- διακοσμητικό. Για να κάνετε μοναδική και έτσι άμεσα αναγνωρίσιμη την βαλίτσα σας φροντίστε να βάλετε πάνω της κάποιο δικός σας «σημάδι», έναν φιόγκο, ένα αξεσουάρ ή ακόμη και ένα ευδιάκριτο tag. Πρόκειται για στοιχεία που επίδοξοι κλέφτες συνήθως αποφεύγουν, έτσι ώστε να ην γίνονται άμεσα αντιληπτοί.
 • Τοποθετήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Εντάξει δεν θέλουν όλοι να φύγουν από το αεροδρόμιο με την δική σας βαλίτσα, ωστόσο στην περίπτωση που κάποιος συνεπιβάτης σας έχει μπερδευτεί από την ομοιότητα και κατά λάθος πήρε την δική σας, έχετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας μέσα ή πάνω σε ένα αυτοκόλλητο προκειμένου επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.
 • Βάλτε μια κλειδαριά στην βαλίτσα σας. Αυτό δεν σας διαβεβαιώνει ότι δεν θα την κλέψουν, αν αυτό θέλουν, ωστόσο οι κλέφτες συνήθως αποφεύγουν βαλίτσες με κλειδαριές για να μπορούν να τις ανοίξουν άμεσα και εύκολα χωρίς ταλαιπωρία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar Smoke

  Τι μπούρδες άρθρα είναι αυτά...το 99,99% των χαμένων αποσκευών είναι από πτήσεις με αλλαγη αεροπλάνου.
  Σε αυτές τις πτήσεις δεν έχεις καν πρόσβαση στις βαλίτσες...
  Τι κίτρινα και διακρίτικα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει