Την έμπρακτη στήριξη της σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις απέδειξε για ακόμα μια φορά η WIND, συμμετέχοντας ενεργά στο Spetsathlon 2014, που διοργανώθηκε το Σαββακοκύριακο 26 και 27 Απριλίου στο πανέμορφο νησί των Σπετσών. Η WIND βρέθηκε εκεί ως επίσημος Telecoms Provider αλλά και με τη συμμετοχή της WIND Running Team!

Μιλώντας στο Newsbeast.gr, η Χριστίνα Κοραή από το Γραφείο Τύπου της WIND μοιράστηκε μαζί μας τον ενθουσιασμό της εταιρείας και των εργαζομένων για τη συμμετοχή τους σε παρόμοιες διοργανώσεις, μας μίλησε για τη συμμετοχή της ομάδας της WIND στους αγώνες και την προσπάθεια όλων να συνδυάσουν τον αθλητισμό με την κοινωνική αλληλεγγύη.

Η WIND στηρίζει από την αρχή το «Spetsathlon» και τον «Spetses Mini Marathon»

«Ξεκινήσαμε το 2011 όταν στο νησί δεν το πίστευαν πολύ. Ήταν Οκτώβριος και είχαμε πολύ λίγες συμμετοχές, αλλά φτάσαμε εδώ σήμερα με τις συμμετοχές να έχουν εκτοξευτεί από τα 400 άτομα που ήταν το 2011, στις 6000 συμμετοχές στο Spetses Mini Marathon. Το Τρίαθλο είναι ακόμα μια “πρόκληση” για όλους, αφού δεν υπάρχουν πολλοί αθλητές που ασχολούνται με αυτό, αλλά τελικά δικαιώθηκε, ήταν μια πολύ σωστή κίνηση και βλέπουμε ότι μεγαλώνει. Ως WIND είμαστε πολύ χαρούμενοι, που βλέπουμε ότι ολοένα και περισσότερος κόσμος αλλάζει τον τρόπο ζωής του, τις συνήθειες του και παρά τις δυσκολίες βγαίνει προς τα έξω, αθλείται και συνδυάζει τον αθλητισμό με την κοινωνική αλληλεγγύη».

Κοινωνική προσφορά για το Spetsathlon 2014

«Αυτό που κάνουμε παντού σαν ομάδα και σαν εταιρεία και το θεωρούμε πολύ σημαντικό και έχει απήχηση, είναι ότι συνδυάζουμε τον αθλητισμό με την κοινωνική αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά. Είναι ένα πρόγραμμα που το εφαρμόζουμε από την αρχή. Έχουμε βοηθήσει και στηρίξει πάρα πολλούς συλλόγους και φορείς, που ασχολούνται κυρίως με τη φροντίδα παιδιών. Φέτος, στο πλαίσιο του Spetsathlon, έχουμε δημιουργήσει το πρόγραμμα Swim, Bike & Run for a Cause. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, οποιοσδήποτε είναι συνδρομητής καρτοκινητής ή συμβολαίου της WIND και συμμετέχει στον αγώνα, είτε ως αθλητής, είτε ως εθελοντής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις φορείς, το Αρχιπέλαγος, την Animal Action και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, και εκ μέρους του η WIND να προσφέρει 2.000 λεπτά χρόνο ομιλίας. Ευχόμαστε ότι θα συγκεντρωθούν πολλά λεπτά ομιλίας και για τους τρεις».

Η Wind running team

Η Χριστίνα Φωτεινοπούλου, Online Mamager της WIND και αθλήτρια του Τριάθλου, μας μίλησε για την Wind running team: «Στην ομάδα συμμετέχουν εργαζόμενοι, φίλοι, συνεργάτες, αθλητές. Έχει φτάσει από τα 100 άτομα, που συμμετείχαν το 2011 να αποτελείται πια από 1500 άτομα στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Αλλά και στις Σπέτσες η συμμετοχή είναι εξίσου μεγάλη. Η ομάδα ξεκίνησε το 2011, αμέσως μόλις η WIND ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο και ξεκινήσαμε από τον Κλασσικό Μαραθώνιο. Το πιο σημαντικό που κατάφερε η ομάδα είναι ότι η WIND μας συγκέντρωσε και μας έκανε να τρέχουμε όλοι μαζί για έναν σοβαρό σκοπό. Μπορούσαμε και προσφέραμε σε πάρα πολλά ιδρύματα, όπως η ΕΛΕΠΑΠ, η «Φλόγα», η «Κιβωτός», έχουμε γνωρίσει αυτά τα ιδρύματα μέσω της ομάδας και έχουμε κάνει και τους υπαλλήλους μας και πάρα πολλούς συνδρομητές να αρχίζουν να τρέχουν και να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους».

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τονίζει η Χριστίνα Κοραή: «Έχει αλλάξει η σχέση μεταξύ των συναδέλφων και αυτό έχει βοηθήσει πολύ την εταιρεία. Με τον Οικονομικό Διευθυντή, Γιώργο Ράλλη (που συμμετείχε ατομικά στο Τρίαθλο) μοιραζόμαστε εμπειρίες από τον αγώνα, την αγωνία για τα αποτελέσματα και είμαστε κοντά σε τέτοιο βαθμό, που δεν θα είχαμε ποτέ άλλοτε αυτή την ευκαιρία να έρθουμε τόσο κοντά και να μιλήσουμε ανθρώπινα. Όλο αυτό βελτιώνει πάρα πολύ και το κομμάτι της δουλειάς και της συνεργασίας. Προτείνω σε όλες τις εταιρείες που θέλουν να βελτιώσουν τις σχέσεις των εργαζομένων, να δημιουργήσουν ομάδα για τρέξιμο».

Τι άλλο να περιμένουν οι Σπέτσες από τη WIND

«Κάθε χρόνο γίνεται κάτι καινούριο και είμαστε κι εμείς ένας παράγοντας που συμβάλλει σε αυτό που λέμε αθλητικό τουρισμό. Αυτό που έχουν να κερδίσουν οι Σπέτσες και οι Σπετσιώτες είναι η συνεχόμενη ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, που αυτή τη στιγμή εξαπλώνεται σε Έλληνες και πολλούς ξένους. Οι Σπέτσες είναι ένας προορισμός τουριστικός και αθλητικός μαζί και σαφώς οι Σπετσιώτες έχουν να κερδίσουν από αυτό γιατί και η WIND συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια».



Η Χριστίνα Κοραή συμμετέχει στο φετινό «Spetsathlon»

Γιώργος Ράλλης, Χριστίνα Κοραή και Χριστίνα Φωτεινοπούλου, Online Mamager της WIND

Ο Γιώργος Ράλλης και η Χριστίνα Κοραή παραλαμβάνουν μια ελιά, σύμβολο ειρήνης και αθλητισμού, από την Μαρίνα Κουταρέλλη, Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του «Spetsathlon»