Η Swiss προχωρά φέτος το καλοκαίρι σε ελκυστικές τροποποιήσεις στα Ευρωπαϊκά και Διηπειρωτικά δρομολόγια της. Η Θεσσαλονίκη και το Παλέρμο προστίθενται στο δίκτυο της Ζυρίχης, ενώ από την Γενεύη εκτελούνται νέα δρομολόγια προς Κέρκυρα και Ηράκλειο.

Επίσης, αυξάνονται τα δρομολόγια με αναχώρηση από τη Βασιλεία, με νέους καλοκαιρινούς δημοφιλείς προορισμούς όπως Ίμπιζα, Όλβια και Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι πτήσεις με προορισμό το Σικάγο αυξάνονται σε 12 την εβδομάδα, ενώ προστίθεται μια νέα πτήση προς την Αφρική, με προορισμό την πρωτεύουσα της Κένυας, Ναϊρόμπι.

Η Swiss αυξάνει τις πτήσεις της από Ελλάδα προς Ελβετία και προσφέρει επιπλέον 38.000 θέσεις

Αναλυτικότερα, αναβαθμίζει τον τύπο των αεροσκαφών για τις ήδη υπάρχουσες 3 καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς Ζυρίχη, σε Airbus 321 και προσθέτει επιπλέον 3 εβδομαδιαία δρομολόγια στην ίδια διαδρομή. Παράλληλα, η SWISS προσθέτει άλλες 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, στην ήδη υπάρχουσα καθημερινή από Αθήνα για Γενεύη.

Επίσης η Γενεύη θα συνδέεται από τις 12 Απριλίου με το Ηράκλειο της Κρήτης με 2 εβδομαδιαίες πτήσης και η Κέρκυρα με εβδομαδιαία πτήση. Υπενθυμίζεται ότι στον προορισμό της Γενεύης η SWISS προσφέρει ναύλους με ή χωρίς αποσκευή (Economy Flex – Economy light)*, εξασφαλίζοντας πολύ οικονομικές τιμές.

Επιπλέον, η Θεσσαλονίκη υποδέχεται 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς Ζυρίχη,κατά την διάρκεια της υψηλής σεζόν του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα, από 03 Ιουλίου έως 28 Αυγούστου.

H Swiss σε συνεργασία με τη θυγατρική της, Edelweiss Air, συνδέει για όλη την καλοκαιρινή περίοδο, με εβδομαδιαίες πτήσεις το Ηράκλειο, την Μύκονο, την Κω, την Ρόδο και την Σαντορίνη με τη Ζυρίχη.

Επιπρόσθετα η Edelweiss Air προσφέρει πτήσεις προς διάφορους ελκυστικούς προορισμούς, όπως: το Λας Βέγκας, η Αβάνα στην εξωτική Κούβα και το Εδιμβούργο είναι ανάμεσα στους 20 προορισμούς που εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης.

Καθώς η Swiss επεκτείνει τα δρομολόγια της από Γενεύη, (εκτός από το Ηράκλειο και Κέρκυρα), προσθέτει από τον Απρίλιο, 3 νέους προορισμούς που θα εξυπηρετούνται όλο τον χρόνο. Ειδικότερα, η Ρώμη και η Λισαβόνα υποδέχονται από 4 εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ στην Κοπεγχάγη τα δρομολόγια αυξάνονται σε 6 την εβδομάδα. Στην συνέχεια, το Αιάκειο στην Κορσική, η Όλβια στην Σαρδηνία και τέλος η Κατάνια στη Σικελία θα βρίσκονται στο φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα της SWISS, όπως άλλωστε και το 2013.

Συνολικά, η Swiss εξυπηρετεί 84 προορισμούς (60 Ευρωπαϊκούς και 24 Διηπειρωτικούς) σε 40 χώρες.

Το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων είναι ήδη διαθέσιμο στο swiss.com.