Στο κέντρο του Μανχάταν, μιας από τις πιο δημοφιλείς συνοικίες της Νέας Υόρκης ανακοινώθηκε και επίσημα από τις εταιρείες Marriott International, Inc και G Holdings η δημιουργία του ψηλότερου ξενοδοχείου της Βόρειας Αμερικής.

Πρόκειται για έναν μοναδικό συνδυασμό του ξενοδοχείου Courtyard, 378 δωματίων και του Residence Inn, που διαθέτει 261 σουίτες.

Με κόστος 320 εκατομμύρια δολάρια, το dual- branded ξενοδοχειακό κτίριο χτίστηκε και ανήκει στην G Holdings και τη διαχείριση του έχει αναλάβει η Interstate Hotels & Resorts.

Το εντυπωσιακό οικοδόμημα των 68 ορόφων, απέχει λίγα μόλις βήματα μακριά από το Central Park και την Times Square, ενώ παράλληλα, προσφέρει στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση στο Carnegie Hall, τα θέατρα του Broadway, τη διάσημη Fifth Avenue, το Rockefeller Center και το Radio City Music Hall. Ως ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο, η Νέα Υόρκη καλωσόρισε 54.300.000 επισκέπτες το 2013.

Ιδανική επιλογή για τους επισκέπτες της πόλης, τα ξενοδοχεία προσφέρουν υπηρεσία στάθμευσης οχημάτων, χώρους εκδηλώσεων, ένα γυμναστήριο στον 35ο όροφο και υπαίθριο χώρο χαλάρωσης. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο ως την κορυφή, προφέροντας μαγευτική θέα στο Central Park, την Times Square και τον ποταμό Hudson.

Είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν δωρεάν χρήση Wi – Fi σε όλο το ξενοδοχείο. Επιπλέον, κάθε δωμάτιο προσφέρει δυνατότητα χρήσης του δικτύου από πολλαπλές συσκευές, ενώ οι smart τηλεοράσεις διαθέτουν 60 κανάλια HD.

Πρωτοποριακή έργα τέχνης , όπως γλυπτά και τοιχογραφίες από τον διάσημο εξπρεσιονιστή καλλιτέχνη William DeBilzan δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία για τους ταξιδιώτες, που θα επιλέξουν το ξενοδοχείο. Η εικαστική έκθεση ξετυλίγεται στους πέντε ορόφους του ξενοδοχείου και είναι εμπνευσμένη από τη Νέα Υόρκη, αλλά και την αγάπη και τη ζωή.

Το ξενοδοχείο Courtyard by Marriott στεγάζεται στους ορόφους 6-33 και τα δωμάτια του διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό και σύγχρονη αισθητική. Τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν φυσικό φωτισμό και η επιλεγμένη παλέτα χρωμάτων σε τοίχους και κλινοσκεπάσματα δηιουργεί ένα χαλαρωτικό και ήρεμο περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο Residence Inn by Marriott βρίσκεται στους ορόφους 37-65 και διαθέτει σουίτες για διαμονή πέντε ή περισσοτέρων διανυκτερεύσεων. Κάθε σουίτα διαθέτει μια ειδικά σχεδιασμένη μικρή κουζίνα με καφετιέρα, φούρνο μικροκυμάτων και προσαρμοσμένες συσκευές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των ξενοδοχείων, www.residenceinn.com και www.couryard.com.