Σύμφωνα με το Luxury Travel Advisor, ένα πολυτελές resort που μοιάζει να αναδύεται μέσα από την έρημο Rud ‘al Khali, σε απόσταση δύο ωρών περίπου από το Άμπου Ντάμπι, είναι το πιο instagrammable ξενοδοχείο στον κόσμο για το 2019.

Μια μοναδική εμπειρία ζωής θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν, όσοι καταφέρουν να το επισκεφτούν, η οποία θα χαρακτηρίζεται από δύο παραμέτρους: την πολυτέλεια και την περιπέτεια.

Πρόκειται για ένα ονειρικό resort της αλυσίδας πολυτελών θέρετρων Anantara, το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του πολυτελούς ταξιδιωτικού οδηγού που λατρεύουν τόσο τα ταξίδια όσο και το Instagram.

Αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά το αραβικό στυλ και το παραδοσιακό στοιχείο των βεδουίνων παντρεύονται αρμονικά με τις πολυτελείς ανέσεις που μπορεί να προσφέρει ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες αλλά και χρήστες των social media.

Συνολικά, το resort διαθέτει 206 δωμάτια άκρατης πολυτέλειας και χλιδής με θέα στην έρημο, ιδιωτική πισίνα, προσωπικό μπάτλερ, χαμάμ κ.α. Στα όσα, σίγουρα, αξίζει κανείς να βιώσει ένα δείπνο στην έρημο, σαφάρι με καμήλες καθώς και τις τελετουργικές θεραπείες στο άκρως ατμοσφαιρικό σπα.