Στο Alley απολαμβάνεις ποιοτικό καφέ και σοβαρά cocktails

Στη Χώρα της Μυκόνου, απαραίτητη στάση για όσους δεν αρκούνται στα «συνηθισμένα»


ΤΑΞΙΔΙΟΔΗΓΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ
18:52
22/07/2016
Στο Alley απολαμβάνεις ποιοτικό καφέ και σοβαρά cocktails
loading

Οδηγός Μύκονος

Στην καρδιά της Χώρας, στην οδό Μητροπόλεως, που σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη περίφημη Μικρή Βενετία, θα βρεις το Alley. Αρχικά το βλέμμα σου θα πέσει στα δύο πλευρικά μπαλκονάκια της εισόδου του που είναι ό,τι καλύτερο αν θες να χαζέψεις την περαντζάδα.

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Μετά θα δεις την ωραία βουκαμβίλια που αγκαλιάζει τα εξωτερικά καναπεδάκια και τραπεζάκια και χωρίς να το καταλάβεις, θα θες να κάτσεις σε κάποιο από αυτά. Γιατί έτσι είναι το Alley. Αν το παρατηρήσεις, θα το εντάξεις στα αγαπημένα σου. Αν «την ψάχνεις» λίγο παραπάνω θα είναι στα όσα θα σου προτείνουν.

alll

Το Alley ανήκει σε εκείνες τις επιχειρήσεις που «δεν φωνάζουν» τη δουλειά που κρύβουν πίσω τους, διατηρεί low profile σε όλα τα επίπεδα και απευθύνεται σε όσους πραγματικά εντοπίζουν τους «μυστικούς θησαυρούς» ενός προορισμού. Ο ιδιοκτήτης του, Αποστόλης Κουσαθανάς, από το 2011 που άνοιξε τη συγκεκριμένη επιχείρηση, αποδεικνύει κάθε σεζόν πόσο σοβαρά παίρνει την κορυφαία παροχή υπηρεσιών και πόσο αυτό το θεωρεί «δεδομένο».

alleycoffee

Το Alley «ξυπνάει» νωρίς το πρωί, στις 9 καθημερινά, και σερβίρει ποιοτικό εκλεκτό καφέ. Συγκεκριμένα εδώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τρεις εκλεκτές ποικιλίες καφέ, όπως η Jamaica Blue Mountain Coffee που έχει βραβευτεί ως μια από τις καλύτερες ποικιλίες καφέ στον κόσμο. Μπορείτε να συνοδεύσετε τον καφέ σας με σνακς του καταλόγου για ένα ήσυχο και όμορφο πρωινό στη Χώρα.

exo

Το βραδάκι τα «φώτα» πέφτουν στα cocktails. Στην μπάρα συναντάμε το Βασίλη Καρανικόλα και μια εμπνευσμένη cocktail list. Ξεχωρίσαμε το Greek Mojito (pamper rum, mountain tea, lime, soda) και το Machete (Don Julio Reposado, Don Julio Bianco, pineapple, Greek desert wine, agave, lime, bitters).

IMG_2648

Οι ψαγμένες μουσικές έρχονται να ανεβάσουν την διάθεσή σας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα κορυφαία μηχανήματα ήχου Mclntosh, δημιουργούν ένα high end ηχητικό αποτέλεσμα.

IMG_2631

Θα σου το πρότεινα για ήρεμα γραφικά πρωινά στη Χώρα, ένα γρήγορο καφέ μετά το μπάνιο, ενώ προσωπικά το επιλέγω πάντα για το (ή τα) πρώτο μου cocktail ή ποτό προτιμώντας τα σκαμπό στα εξωτερικά «μπαλκονάκια» του. Ανεξαρτήτως αν τελικά καταλήξω στο μέσα μπαρ απολαμβάνοντας ωραίες μουσικές!

alley1

Πληροφορίες
Καθημερινά: 09.00-03.00
Μητροπόλεως 16, Χώρα
τηλ. 2289024288
alley IMG_2634 IMG_2644 IMG_2651 IMG_2647 IMG_2650

katoFasa_Article_Mykonos

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει