Χτισμένο σε μια μοναδική τοποθεσία, περισσότερα από 2.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, με θέα ένα εντυπωσιακό φαράγγι, το θέρετρο Alila Jabal Akhdar δεσπόζει στα βουνά του Ομάν και προσκαλεί τους επισκέπτες του στα θεαματικά του εγκαίνια τον Απρίλιο του 2014.

Δυο μόλις ώρες μακριά από την πρωτεύουσα Μουσκάτ, το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Alila έξω από την Ασία σχεδιάστηκε ώστε να δένει αρμονικά με τον περιβάλλοντα χώρο, διατηρώντας τη φυσική ομορφιά της περιοχής, σε συνδυασμό με σύγχρονες πινελιές.

Το μινιμαλιστικό στυλ του ξενοδοχείου συνδυάζεται άψογα με ζεστές και πολύχρωμες ethnic επιρροές σε όλους τους φιλόξενους χώρους του, δημιουργώντας έναν παράδεισο για τους ταξιδιώτες που αναζητούν την περιπέτεια, αλλά και τους λάτρεις της φύσης, που αναζητούν ένα καταφύγιο στην καρδιά της ερήμου.

Οι 78 σουίτες και βίλες του ξενοδοχείου βρίσκονται στο κεντρικό κτήριο ή σε μεμονωμένα κτίσματα με τέσσερις ή έξι σουίτες, μεγιστοποιώντας την προστασία της ιδιωτικής ζωής, αλλά και την απρόσκοπτη θέα στα γύρω βουνά και το φαράγγι.

Οι σουίτες είναι διακοσμημένες σε σύγχρονο στιλ, που δένεται με την αυθεντική γεύση του προορισμού, αναδεικνύοντας την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό του Ομάν. Οι γήινες αποχρώσεις του ξύλου και της πέτρας τονίζονται με χαλιά και έπιπλα σε έντονες αποχρώσεις, ενώ τα φύλλα του δέντρου αρκεύθου, ζωγραφισμένα στο χέρι από ντόπιους καλλιτέχνες. στον ένα από τους τοίχους της κάθε σουίτας φέρνουν ένα στοιχείο της φύσης στους εσωτερικούς χώρους.

Το εντυπωσιακό Spa Alila είναι ένα ήσυχο καταφύγιο αφιερωμένο στην περιποίηση, τη χαλάρωση και την αποκατάσταση της αίσθησης ευημερίας.

Παράλληλα, το εστιατόριο Juniper και το Rose Lounge αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για όλες τις ώρες της ημέρας, προσφέροντας γευστικά πιάτα και ποτά σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

Το Alila Jabal Akhdar θα υποδεχθεί τους πρώτους του επισκέπτες με τα περίφημα ροζ τριαντάφυλλα της Al – Jabal Al – Akhdar, που ανθίζουν στην περιοχή από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Μαΐου, κατακλύζοντας τα βουνά με μια θεαματική πληθώρα χρωμάτων. Οι εκατοντάδες τριανταφυλλιές φτάνουν στην πλαγιά του βουνού και προς τον πυθμένα του φαραγγιού δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα!

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ