Η πολυτέλεια μιας σουίτας και οι ρομαντικές στιγμές που μπορεί να προσφέρει είναι must για τα ερωτευμένα ζευγάρια.

Τα Design Hotels σας προτείνουν πέντε πολυτελείς σουίτες για μια απόλυτα ρομαντική διαμονή, που καθιστά ασαφή τα όρια μεταξύ του ονείρου και της τέλειας πραγματικότητας.

South Place Hotel, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Σχεδιασμένα από τους Conran + Partners, τα 80 δωμάτια του South Place Hotel είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εκείνους που εκτιμούν την έκδηλη και ταυτόχρονα συγκρατημένη πολυτέλεια.

Η Suite 610 έκτασης 120 τμ είναι από τις κορυφαίες του ξενοδοχείου, αφού διαθέτει μοναδικής αισθητικής έπιπλα και avant- garde έργα τέχνης. Εμπνευστείτε από το τρίπτυχο έργο του Tom Gallant με κολάζ από vintage περιοδικά, λίγο πριν χαλαρώσετε στη γυάλινη επιδαπέδια μπανιέρα.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

The Thief, Όσλο, Νορβηγία

Έχοντας ταυτόχρονα τόσα φυσικά και αρχιτεκτονικά «διαμαντάκια», το Όσλο είναι μια πόλη που μπορεί να σας κακομάθει.

Ζήστε ένα μόνο δείγμα μένοντας σε ένα από τα 118 δωμάτια του ξενοδοχείου Thief. Αναμφισβήτητα εκείνη που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι η Όσλο Suite, με τη βεράντα του τελευταίου ορόφου, καθώς και τα πρωτότυπα κολάζ από τον pop καλλιτέχνη Sir Peter Blake.

Οι λάτρεις του εκκεντρικού θα επιλέξουν την Apparatjik Suite, που έχει διακοσμηθεί με κάθε είδους αντικείμενο που παραπέμπει στη μουσική, όπως disco μπάλες, χιουμοριστικές εγκαταστάσεις και πολύχρωμα χαλιά.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Casa de la Flora, Khao Lak, Ταϊλάνδη

Οι 36 κύβικες σουίτες του Casa de la Flora δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό για εξωτική περιπέτεια στις όχθες του Khao Lak. Θυμίζοντας φαναράκια που επιπλέουν στον ωκεανό, οι γυάλινες δημιουργίες του Vasu Virajsilp ξεχωρίζουν μέσα στην πράσινη ζούγκλα και τον τιρκουάζ ωκεανό.

Κάθε σουίτα διαθέτει πισίνα, ιδιωτική υπηρεσία μπάτλερ καθώς και άμεση πρόσβαση στην παραλία.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Hôtel Sezz, Παρίσι, Γαλλία

Ο ιδιοκτήτης του 26 δωματίων Hôtel Sezz, Shahe Kalaidjian, πιστεύει ότι σήμερα η πολυτέλεια ορίζεται από τους μεγάλους χώρους και την εξυπηρέτηση.

Μένοντας πιστοί σε αυτή την αντίληψη ένας προσωπικός βοηθός θα σας συνοδεύει στην Eiffel Suite στον 7ο όροφο, διαθέτει μπανιέρα δύο ατόμων, δωρεάν Veuve Clicquot και μαγευτική θέα στον Πύργο του Άιφελ.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Zhero Kappl, Αυστρία

Σκαρφαλωμένο στις πλαγιές του Τιρόλου, το εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό επίτευγμα Zhero – Ischgl / Kappl συνδυάζει την αστική αισθητική με μια συστροφή της παράδοσης.

Από τα 79 δωμάτια, η 141 τμ Penthouse Suite, σχεδιασμένη από την εταιρεία Jens Liebhauser and EWRE Interior αποτελεί το καλύτερο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ενώ διαθέτει βεράντα, τζάκι, ηχοσύστημα state-of – the-art, καθώς και DJ κατόπιν αιτήματος.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ