Μια πραγματικά βασιλική περιπέτεια έχει ετοιμάσει το κλειστό travel club Prior για τις 4-7 Σεπτεμβρίου 2020.

Το Prior είναι μια ταξιδιωτική εμπειρία αποκλειστικά για την ελίτ των μελών του που διοργανώνει τέτοια exclusive γεγονότα.

Τώρα έχει τη γειτνίαση με τους γαλαζοαίματους της Ευρώπης και σίγουρα με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας κατά νου, φέρνοντας τους πελάτες του στα σκοτσέζικα Highlands.

Και στο πλέον ιστορικό και σημαντικό αθλητικό γεγονός που διοργανώνεται εκεί, το ετήσιο Braemar Gathering, μια παράδοση 900 ετών που φέρνει αναγκαστικά τη βασίλισσα στο Braemar της Σκοτίας, καθώς όπως έχει δηλώσει είναι η αγαπημένη της μέρα του χρόνου.

Ο βασιλικός οίκος της Αγγλίας πηγαίνει ανελλιπώς στο Braemar Gathering από το 1848, κι έτσι είναι σίγουρο το ταξιδιωτικό γραφείο πως ο πελάτης δεν θα μείνει παραπονεμένος.

Την ώρα που τα σκληροτράχηλα παλικάρια της Σκοτίας διαγωνίζονται σε μια σειρά από δραστηριότητες υπό τους ήχους της γκάιντας, οι γαλαζοαίματοι της Γηραιάς Ηπείρου παρακολουθούν εντυπωσιασμένοι.

Το πακέτο συνεχίζεται την επομένη με την κυριακάτικη λειτουργία στο Crathie Kirk του 9ου αιώνα, ξανά πλάι στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, περιλαμβάνοντας ακόμα και κλειστές στους άλλους επισκέψεις σε αποστακτήρια. Ή κυνήγι. Ή γκολφ. Ή ό,τι άλλο τραβά η ψυχή σου.

Όσο για τη διαμονή, λαμβάνει χώρα στο The Fife Arms, ένα boutique hotel μόλις 46 δωματίων για την αριστοκρατία του πλανήτη. Εκεί θα βρεις πάνω από 12.000 έργα τέχνης με πολύ βαριές υπογραφές, όπως του Πάμπλο Πικάσο.

Τιμή δεν γνωρίζουμε για όλα αυτά, καθώς το Prior είναι κλειστό στους κοινούς θνητούς και δεν αποκαλύπτει τέτοιες «λεπτομέρειες» στους αδιάκριτους…