W Dubai-The Palm το λένε και βρίσκεται στην καλύτερη γειτονιά του Ντουμπάι, για να σε κάνει να νομίζεις πως βρίσκεσαι στις Μαλδίβες.

Με θέα τη μαρίνα και τον Περσικό Κόλπο, το νέο luxury resort άνοιξε φέτος τις πύλες του για να στεγάσει 350 δωμάτια, μεταξύ αυτών και 102 σουίτες.

Κι ενώ το ξενοδοχείο δεν στερείται ακριβώς ανέσεων και υπηρεσιών, με τεράστιες πισίνες, κέντρα ευεξίας και χαλάρωσης και ό,τι άλλο τραβά η ανθρώπινη καρδιά, οι πιστοί πελάτες ανταμείβονται από το exclusive πρόγραμμα «Whatever/Whenever», παρέχοντάς τους δηλαδή ό,τι ζητήσουν, όποτε το ζητήσουν!

Όπως έγραψε κάποιος χαρακτηριστικά, είναι το ξενοδοχείο που θα έκανε την Ίμπιζα να ζηλέψει. Κι αυτό γιατί είναι ένας πραγματικός ναός του πάρτι.

Προσθέστε εδώ και τους παγκοσμίου φήμης σεφ Massimo Bottura και Akira Back να επιμελούνται το μενού και έχετε την απόλυτη συνταγή της luxury επιτυχίας.

Με 8 χιλιόμετρα βόλτα στην παραλία και όλη την υψηλή γαστρονομία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στα πόδια σου, το resort παραμένει σε ένα προνομιακό σημείο του Ντουμπάι, εκεί που χτυπά η πανάκριβη καρδιά του δηλαδή.

Όλα εδώ είναι φτιαγμένα για να σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, λες και το δέος ήταν ο αρχιτεκτονικός και διακοσμητικός σκοπός.

Μιλάμε βέβαια για έναν παιδότοπο ενηλίκων που το φτηνότερο δωμάτιο σε εκτός σεζόν εποχή κοστίζει πάνω από 200 ευρώ, οπότε οι περισσότεροι μόνο να το ονειρευτούν μπορούν…