Λατρεύετε τη γιόγκα και δεν θέλετε να αποχωριστείτε τις αγαπημένες σας ασκήσεις ούτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας;

Πολλά ξενοδοχεία έχουν συμπεριλάβει στο πρόγραμμα γυμναστικής τους και μαθήματα γιόγκα, ενώ κάποια πιο προχωρημένα ανεβάζουν τον πήχη ψηλότερα, στην κυριολεξία.

Σας προτείνουμε πέντε μοναδικές επιλογές διαμονής, που εκτός από πολυτέλεια θα σας προσφέρουν και μαθήματα γιόγκα στον τελευταίο όροφο των κτηρίων τους. Απολαύστε τις χαλαρωτικές σας ασκήσεις και παράλληλα θαυμάστε μια υπέροχη πανοραμική θέα. Τι καλύτερο;

Z Hotel, Νέα Υόρκη

Το Hotel Z είναι ένα boutique ξενοδοχείο στη δημοφιλή γειτονιά του Long Island City, Το μπαρ του τελευταίου ορόφου προσφέρει μαγευτική θέα στον ορίζοντα της Νέας Υόρκης. Τα μαθήματα γιόγκα προσφέρονται στην ταράτσα του κτιρίου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κάθε Σάββατο πρωί, ενώ άλλα μαθήματα γυμναστικής πραγματοποιούνται καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Palomar, Σαν Ντιέγκο



Το Palomar είναι ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του Σαν Ντιέγκο, με ένα μοντέρνο μπαρ στον τελευταίο όροφο, ζεν σχεδιασμό, και μια τοποθεσία βόρεια της κοσμοπολίτικης συνοικίας Gaslamp. Τα ωριαία μαθήματα γιόγκα γίνονται κάθε Πέμπτη βράδυ δίπλα στην πισίνα του τελευταίου ορόφου, υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών του dj.

London West Hollywood, Λος Άντζελες

Ακριβώς έξω από το Sunset Strip, το London West Hollywood προσφέρει 200 ​​όμορφα επιπλωμένα, και ευρύχωρα δωμάτια, πισίνα στον τελευταίο όροφο, γυμναστήριο με πανοραμική θέα, καθώς και ένα εστιατόριο με σεφ τον Gordon Ramsay. Τα δωρεάν μαθήματα γιόγκα προσφέρονται στην ταράτσα τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Hotel of South Beach, Miami

Σε κεντρική τοποθεσία σε ένα ιστορικό κτίριο Art Deco, το ξενοδοχείο South Beach είναι ένα χαριτωμένο μικρό ξενοδοχείο, που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Todd Oldham και τον ξενοδόχο Tony Goldman. Οι επισκέπτες περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στην πισίνα του τελευταίου ορόφου, όπου τα μαθήματα γιόγκα οργανώνονται κάθε Σάββατο πρωί.

The James New York, Νέα Υόρκη

Αυτό το boutique ξενοδοχείο 114 δωματίων διαθέτει ένα εντυπωσιακό μπαρ στον τελευταίο όροφο, πισίνα, εστιατόριο με σεφ τον David Burke. Ο επιμελητής τέχνης του ξενοδοχείου έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον αντίστοιχο με τη γειτονιά που το φιλοξενεί. Το The James New York συνεργάζεται με το κέντρο Serene Yoga Retreat της πόλης και προσφέρει στον τελευταίο όροφο μαθήματα γιόγκα κάθε Τετάρτη και Σάββατο πρωί.