Το ψάρεμα ως… luxury ταξιδιωτική εμπειρία!

Έτσι αναζητούν ψαριά οι κροίσοι του πλανήτη


ΤΑΞΙΔΙLUXURY
8:55
20/09/2019
Το ψάρεμα ως… luxury ταξιδιωτική εμπειρία!
loading

Τα πεντακάθαρα νερά και η απίστευτη θαλάσσια βιοποικιλότητα της Αυστραλίας δεν χρειάζονται συστάσεις στους ψαράδες και οι ακτές του βόρειου Κουίνσλαντ είναι εδώ θρυλικές.

Και πώς μπορείς να απολαύσεις το ψάρεμα σαν βασιλιάς; Μα πάνω σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γιοτ πολλών εκατομμυρίων που μετατρέπει το ψάρεμα στην απόλυτα luxury εμπειρία!

Αυτό έχει σκοπό να κάνει η Far North Queensland Sports Fishing (FNSF), συνδυάζοντας την αδρεναλίνη του ψαρέματος με την υπερπολυτέλεια σε ιδιωτικές κρουαζιέρες στα τροπικά νερά του Μεγάλου Κοραλλιογενή Υφάλου.

Τα είδη που ενδημούν εδώ δεν συναντώνται πουθενά αλλού και η ταξιδιωτική υπόσχεται απαράμιλλες εμπειρίες τόσο σε γλυκά όσο και αλμυρά νερά.

Όλα αυτά πάνω στο 20μετρο «Blue Martini», ένα γιοτ φτιαγμένο για τον κόσμο της αλιείας. Το οποίο δεν στερείται φυσικά πολυτέλειας, αλλά και ιδιαιτέρως εξοπλισμένης κάβας και προσωπικού σεφ.

Το «Blue Martini» συνοδεύεται μάλιστα από 4 μικρότερα σκάφη, όλα στη διακριτική ευχέρεια του μεγιστάνα ψαρά, προκειμένου να διασφαλίσουν πως η ψαριά θα είναι καλή.

Στην έξι ημερών αλιευτική κρουαζιέρα υπάρχει ακόμα και η μεταφορά με ελικόπτερο σε διάφορα σημεία ιδανικά για ψάρεμα και γνωριμία με άγνωστα στον υπόλοιπο κόσμο είδη. Πλάι στο ψάρεμα, παρέχονται και όλα τα θαλάσσια σπορ και οι γνώριμες δραστηριότητες αναψυχής, από καταδύσεις μέχρι και παρατήρηση φαλαινών.

Όσο για τις τιμές, είναι εξίσου βασιλικές και δίνονται κατόπιν επικοινωνίας με την FNSF, καθώς προκύπτουν από το εξατομικευμένο πρόγραμμα του πελάτη…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει