Κόκκινες καρδούλες στολίζουν ξενοδοχεία και εστιατόρια και ένας αέρας ρομαντισμού πλανιέται στην ατμόσφαιρα μιας από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου.

Μια σειρά από δραστηριότητες μόνο για ερωτευμένους σας περιμένουν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, όπου μοναδικά πακέτα έχουν δημιουργηθεί για εσάς την επέτειο του Αγίου Βαλεντίνου. Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια με το travelplanet24, ταξιδέψτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ανακαλύψτε τις εκπλήξεις που φτιάχτηκαν για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Μια απόλυτα ρομαντική βραδιά

Ακολουθήστε τα βήματα του μεγάλου Lord Nelson και κλείστε ένα μυστικό ραντεβού με την αγαπημένη ή τον αγαπημένο σας στο περίφημο The Gun, το σημείο συνάντησης για το διάσημο αξιωματικό και την ερωμένη του Emma Lady Hamilton.

Μόνο ένα ζευγάρι θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να φτάσει με πλοίο από το κεντρικό Λονδίνο στο εκπληκτικό River Room του εστιατορίου και να απολαύσει την πανοραμική θέα στον Τάμεση, δοκιμάζοντας ένα νόστιμο γεύμα πέντε πιάτων, με τη συνοδεία κοκτέιλ σαμπάνιας.

Οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να απολαύσουν μια τζαζ βραδιά στο διάσημο Royal Albert Hall, που φιλοξενεί μια ρομαντική παράσταση παρισινής φολκλορικής μουσικής από τους «Oh La La»! Οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν αυτή τη μουσική βραδιά με γευστικά εδέσματα, επιδόρπιο και ένα μπουκάλι σαμπάνια στο Elgar Room.

Το μοντέρνο εστιατόριο, STK σάς επιφυλάσσει μια μοναδική έκπληξη! Σε συνεργασία με το ανθοπωλείο «By Appointment Only» θα προσφέρει στους επισκέπτες του, ένα πανέμορφο μπουκέτο λουλούδια, εμπνευσμένο από κορυφαίους διεθνείς σχεδιαστές μόδας, όπως ο Valentino και η Katrantzou. Η ανθοδέσμη θα φτάσει στο τραπέζι σας μαζί με το επιδόρπιο, ως το τέλειο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι λάτρεις της έβδομης τέχνης θα εκτιμήσουν την αποκλειστική Film & Fizz εμπειρία στο ξενοδοχείο One Aldwych. Μετά το δείπνο, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την πολυτελή αίθουσα προβολών και να παρακολουθήσουν μία ρομαντική κωμωδία με ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Αν θέλετε να κάνετε μια πρόταση γάμου που θα αφήσει εποχή, τότε το ιδανικό μέρος είναι το «POP Bar» του ξενοδοχείου London Hilton on Park Lane. Το ξενοδοχείο σας προσκαλεί να ζήσετε την απόλυτη ευτυχία, προσφέροντας σας δωρεάν ένα μπουκάλι σαμπάνια.

Μοναδικά πακέτα διαμονής σε πολυτελή ξενοδοχεία

Ένα τυχερό ζευγάρι θα απολαύσει μια πολυτελή διανυκτέρευση στο Grosvenor House, A JW Marriott Hotel και μια μοναδική γευστική εμπειρία στο διπλανό εστιατόριο Richard Corrigan. Το ζευγάρι θα δοκιμάσει ορεκτικά, ένα μενού γευσιγνωσίας με κρασιά επιλεγμένα από το σομελιέ, και φυσικά σαμπάνια, πριν οδηγηθεί στην executive σουίτα του για μια δεξίωση με σαμπάνια.

Μια ακόμα πρόταση για του Αγίου Βαλεντίνου είναι το ξενοδοχείο The Landmark London στο Marylebone. Η βραδιά ξεκινά με την πολυτελή μετάβαση στο ξενοδοχείο από σοφέρ και συνεχίζει με διαμονή στην προεδρική σουίτα. Τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ιδιωτικό ρομαντικό δείπνο τριών πιάτων υπό το φως των κεριών με την αποκλειστική εξυπηρέτηση από ένα ιδιωτικό headwaiter, καθώς και μια θεραπεία spa 90 λεπτών.

Για μια γεύση της Μεσογείου, γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο InterContinental Park Lane του Λονδίνου και ζήστε την εμπειρία Dine & Stay. Δοκιμάστε ένα τριών πιάτων ρουστίκ ιταλικό δείπνο στο βραβευμένο Theo Randall στο InterContinental και στη συνέχεια σας περιμένει μια πολυτελής διανυκτέρευση. Όλοι οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν 30% έκπτωση στο Spa InterContinental.

Και για κάτι λίγο διαφορετικό…

Κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα και επισκεφθείτε με τους αγαπημένους σας το ενυδρείο SEALIFE London Aquarium. Μοιραστείτε τη μοναδική «Ελεύθερη Κατάδυση με Καρχαρίες», μια εμπειρία ζωής που θα σας φέρει πιο κοντά με 15 υπέροχους καρχαρίες!

Τα ζευγάρια που απολαμβάνουν τις βόλτες στην ύπαιθρο μπορούν να απολαύσουν τη δική τους διαδρομή σχεδιασμένη από την εταιρεία, Fox & Squirrel. Οι «Διαδρομές του Έρωτα» είναι ειδικά διαμορφωμένοι και εικονογραφημένοι οδηγοί που θα σας προτείνουν μια ξεχωριστή μέρα στο Λονδίνο, ανάλογα με το δικό σας προσωπικό γούστο. Οι διαδρομές και η ιστορία του ζευγαριού σχεδιάζονται από έναν καλλιτέχνη, προτού συσκευαστούν και σταλούν στο ζευγάρι εγκαίρως για τη μεγάλη μέρα.

Για περισσότερη περιπέτεια, ζήστε ξανά την συγκίνηση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, κάνοντας μια περιήγηση με τα πόδια στο Queen Elizabeth Olympic Park με ξεναγό. Αυτή η δίωρη βόλτα ολοκληρώνεται με ένα δροσιστικό ποτήρι σαμπάνιας.

Όσοι προτιμούν να μείνουν σε ένα σημείο μπορούν να περάσουν το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου κάτω από τα αστέρια στο Βασιλικό Αστεροσκοπείο Greenwich, όπου θα απολαύσουν μια μοναδική παράσταση στο πλανητάριο πίνοντας αφρώδη οίνο, αλλά θα έχουν και την ευκαιρία να δουν τα αστέρια από ένα βικτοριανό τηλεσκόπιο.

Για λογοτεχνικό ρομαντισμό το St James Theatre διοργανώνει ένα ειδικό εργαστήριο δραματουργίας με τίτλο «Αγάπη, εραστές και ρομαντικές ιστορίες», το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, όπου κλασικές και σύγχρονες ιστορίες αγάπης θα δώσουν έμπνευση σε εκκολαπτόμενους συγγραφείς και ζευγάρια.

Για περισσότερες προτάσεις για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επισκεφθείτε το visitlondon.com/valentines.