Ένα υπέροχο βίντεο από την ομάδα Up Stories γεμάτο με κάποια από τα πιο όμορφα και χαρακτηριστικά σημεία της πανέμορφης χώρας μας, μας δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψουμε σε αυτά από την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Μνημεία και αξιοθέατα, φυσικά τοπία και μοναστικά συγκροτήματα, καστροπολιτείες και κάστρα, παραλίες, παραδοσιακοί οικισμοί και κουκλίστικα χωριά συνθέτουν το πολύπλευρο και σαγηνευτικό παζλ της Ελλάδας, που αξίζει κανείς να απολαύσει.

Από την Ακρόπολη στην Αθήνα και το Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, το κάστρο της Μεθώνης και την καστροπολιτεία του Μυστρά τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά μνημεία της χώρας παραδίδουν μαθήματα ιστορίας στο πέρασμα του χρόνου.

Παράλληλα το φυσικό τοπίο με τις υπέροχες παραλίες και ακρογιαλιές τόσο σε στεριανούς όσο και σε νησιωτικούς προορισμούς, τα επιβλητικά τρεχούμενα νερά και οι γαλήνιες λίμνες συμπληρώνουν την εικόνα.

Τέλος, γραφικοί οικισμοί, παραδοσιακά χωριά και όμορφες πόλεις (Σύρος, Καβάλα, Μεθώνη κ.α.) υπενθυμίζουν στο θεατή γιατί η Ελλάδα είναι ένας ευλογημένος τόπος.