Ξεχάστε τις πισίνες και το να τις μοιράζεστε με αγνώστους. Στη Γιούτα διαμορφώθηκαν… μπανιέρες σε φυσικές θερμές πηγές, στην έρημο, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαμβάνουν τόσο τι ζεστό μπάνιο όσο και το ειδυλλιακό αν και τραχύ τοπίο.

Τα νερά λέγεται πως έχουν θεραπευτικές ιδιότητες.

Οι πηγές Mystic Hot Springs φιλοξενούν και μουσικό φεστιβάλ, ώστε οι καλεσμένοι να συνδυάσουν το μπάνιο και τη χαλάρωσή τους με τον ήχο του banjo και το θέαμα των πυροτεχνημάτων.

Οι αλλόκοτες μπανιέρες γεμίζουν με νερό πηγών που βγαίνει από το έδαφος εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Αρχικά η θερμοκρασία του φτάνει τους 75 βαθμούς Κελσίου και στη συνέχεια υφίσταται διαδικασία ψύχρανσης για να σταθεροποιηθεί στους 37-43 βαθμούς.

Δύο από τις μπανιέρες διατηρούν ιδιαίτερα ζεστή θερμοκρασία και λέγεται πως ανακουφίζουν τους μύες μέσα σε λίγα λεπτά.

Για εκείνους που προτιμούν τη χαλάρωση με παρέα, υπάρχουν και δύο μεγάλες πισίνες για περισσότερους από έναν επισκέπτες.

Ο ιδιοκτήτης Mike Ginsburg φροντίζει για την καθημερινή καθαριότητα. Ο ίδιος εργαζόταν ως καλλιτέχνης και showman όταν τυχαία βρέθηκε μπροστά σε αυτό το φυσικό θησαυρό ενώ ταξίδευε με το λεωφορείο από το Λας Βέγκας, τη δεκαετία του 1990.

Τότε υπήρχε μόνο μία καμπίνα αλλά με τα χρόνια εκείνος απέκτησε 15, τις οποίες και διαμόρφωσε στην τωρινή τους μορφή.

Για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τη διαμονή τους στο Mystic Hot Springs, και με άλλες δραστηριότητες, προσφέρεται πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία, πινγκ πονγκ, βόλεϊ και φυσικά μουσική.

mapansdia1 mapansdia2 mapansdia3 mapansdia4 mapansdia5