Η εταιρεία Orange Cruises, αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας Costa στην Ελλάδα έχει ετοιμάσει για εσάς ένα μοναδικό πακέτο προσφοράς για όλο τον Ιούλιο.

Στη μοναδική τιμή των 249 ευρώ το άτομο και με τα παιδιά έως 18 ετών να ταξιδεύουν εντελώς δωρεάν, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις μοναδικές ομορφιές και τις παραλίες της Σαντορίνης, της Μυκόνου, της Σάμου, της Κω, της Ρόδου και της Σμύρνης. Η διάρκεια της κρουαζιέρας είναι 7 ή 8 ημέρες.

Με αφετηρία το Ηράκλειο Κρήτης, θα ζήσετε την απόλυτη εμπειρία κρουαζιέρας σε ένα υπερπολυτελές πλωτό ξενοδοχείο. Μάλιστα, η εταιρεία σας προσφέρει ειδικές τιμές για την αυθημερόν ακτοπλοϊκή σας μετάβαση στο Ηράκλειο, από όπου κάθε Παρασκευή είναι προγραμματισμένες εβδομαδιαίες αναχωρήσεις.

Περιλαμβάνονται:

Πλήρης διατροφή καθημερινά (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό & 24ωρο μπουφέ)
Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
Ασφάλιση αστικής & επαγγελματικής ευθύνης

Το κρουαζιερόπλοιο

Αποτυπώνοντας το στυλ των ιστορικών παλατιών της Ιταλίας του 17ου και 18ου αιώνα, το κρουαζιερόπλοιο Costa Mediterranea, αντιπροσωπεύει την ιταλική κομψότητα, με τα περίτεχνα και πολυτελή στοιχεία της.

Η ιταλική, αλλά και η διεθνής κουζίνα έχουν την τιμητική τους στα 4 εστιατόρια του πλοίου, ενώ τα 12 μπαρ και η ντίσκο, θα ικανοποιήσουν κάθε μουσικό γούστο. Παράλληλα, το θέατρο τριών επιπέδων, το καζίνο και η βιβλιοθήκη είναι μερικές ακόμα από τις επιλογές σας για διασκέδαση.

Επιλέξτε για τη διαμονή σας μια από τις 1.057 καμπίνες, με επιλογή μεταξύ εσωτερικής, εξωτερικής με παράθυρο, εξωτερικής με ιδιωτικό μπαλκόνι και σουίτας.

Στο Ischia spa θα χαλαρώσετε σε ένα κέντρο ευεξίας δυο επιπέδων, που περιλαμβάνει γυμναστήριο, αίθουσες θεραπείας, σάουνα, χαμάμ και σολάριουμ. Ακόμα, 4 τζακούζι, 4 πισίνες και μια νεροτσουλήθρα σας περιμένουν για στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.

– Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα λιμενικά έξοδα

– Τα παιδιά έως 18 ετών επιβαρύνονται μόνο με τα λιμενικά έξοδα και ταξιδεύουν δωρεάν εφόσον μένουν στην ίδια καμπίνα με τους γονείς τους

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ