Ειδικό αφιέρωμα στην Ελλάδα και τα μέρη που αξίζει να επισκεφτείς έχει το Travel and Leisure, που κατατάσσει τη Μήλο στη δεύτερη θέση μετά την Αθήνα. Ξεχωριστή αναφορά γίνεται και στην Αρχαία Ολυμπία ως γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, που περιλαμβάνεται μαζί με τη Θεσσαλονίκη, την Επίδαυρο, τα Μετέωρα και νησιωτικούς προορισμούς, στο αφιέρωμα με τίτλο «Τα 15 πιο όμορφα μέρη για επίσκεψη στην Ελλάδα».

«Ως πρωτεύουσα της Ελλάδας και ως η μεγαλύτερη πόλη της χώρας, η Αθήνα αξίζει τουλάχιστον μία ή δύο ημέρες εξερεύνησης. Οι επισκέπτες μπορούν να κατευθυνθούν σε δημοφιλή αξιοθέατα όπως η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας, αλλά και σε πιο σύγχρονες γειτονιές όπως τα Εξάρχεια, γνωστά για το μποέμικο στυλ τους, που αξίζει επίσης να επισκεφτείτε» αναφέρει για την Αθήνα.

Στη δεύτερη θέση η Μήλος. «Υπάρχουν εκατοντάδες ελληνικά νησιά για να διαλέξετε, αλλά ένα από αυτά που κερδίζει όλο και περισσότερη προσοχή είναι η γραφική Μήλος. Προσβάσιμο με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα, αυτό το νησί είναι το ιδανικό μέρος για απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση. Ελάτε να εξερευνήσετε ερημικές παραλίες που βρίσκονται ανάμεσα σε απόκρημνους βράχους, να φάτε χταπόδι στα καφέ που είναι διάσπαρτα σε όλο το νησί και να απολαύσετε ήσυχα βράδια πίνοντας τοπικό κρασί, ενώ παρακολουθείτε τον ήλιο να βυθίζεται στα γαλαζοπράσινα νερά».