Μια μεγάλη ιστορία αγάπης, ένα ονειρεμένο resort στο βουνό, μια θέα που κόβει την ανάσα και πολλές μικρές αρωματισμένες εκπλήξεις…!

Ετοιμαστείτε να γράψετε «Your Love Story» και χαρείτε τον έρωτα σας, σε ένα μοναδικό τριήμερο ειδικά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Μια παραμυθένια ιστορία αγάπης, με εσάς πρωταγωνιστές, ένα ταξίδι αλησμόνητων αισθήσεων οργάνωσε για εσάς το Aristi Mountain Resort & Villas!

Το βραβευμένο ξενοδοχείο δημιούργησε ένα εξαιρετικό σκηνικό για τους ερωτευμένους, για το τριήμερο του Αγίου Βαλεντίνου από 13 έως 15 Φεβρουαρίου 2015, βοηθώντας τους να γράψουν τη δική τους ιστορία αγάπης!

Το σενάριο της κάθε ιστορίας αγάπης θα γραφτεί μέσα από το φωτογραφικό άλμπουμ του ζευγαριού, με τις φωτογραφίες που θα τραβήξουν κατά τη διάρκεια του τριημέρου τους στο Ζαγόρι. Μια φωτογραφική μηχανή θα τους δοθεί κατά την άφιξη τους στο ξενοδοχείο, μαζί με ένα χάρτη με τα ομορφότερα και πιο ρομαντικά σημεία για φωτογράφηση, μέσα στο resort και τη γύρω περιοχή. Το κάθε σημείο συνοδεύεται από μια μικρή περιγραφή, αλλά και ένα απόφθεγμα που δίνει το στίγμα του.

Με την αναχώρηση του το ζευγάρι θα πρέπει να παραδώσει τη φωτογραφική του μηχανή! Η ομάδα του Aristi Mountain Resort αναλαμβάνει να δημιουργήσει με φωτογραφίες και με λόγια το άλμπουμ που θα περιγράφει το Love Story του ζευγαριού! Τα άλμπουμ θα σταλούν σε όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι!

Η εκστατική θέα στους μυθικούς Πύργους της Αστράκας και το Πάπιγκο, το τζάκι που σιγοκαίει στο ρομαντικό δωμάτιο, το γεφύρι στης Αρίστης, είναι μόνο λίγα από τα σημεία του δικού σας Love Story στο Ζαγόρι!

Φυσικά, στο δωμάτιο, η ατμόσφαιρα θα είναι άκρως ερωτική. Ένα Love Box θα περιμένει το κάθε ζευγάρι, να ανακαλύψει τα μικρά δωράκια – έκπληξη. Χειροποίητες σοκολατένιες πραλίνες, ροζ σαμπάνια, αρωματικά κεριά και sticks, αιθέρια έλαια για το μπάνιο, μουσικά CD με ρομαντικές μελωδίες, κ.α. θα διασκεδάσουν ουρανίσκους και αισθήσεις…

Το βράδυ του Σαββάτου που ο Άγιος Βαλεντίνος έχει την τιμητική του, ο chef του resort Κίμωνας Λίγδας θα ετοιμάσει ένα συγκλονιστικό δείπνο για δύο.


Η εμπειρία του τριημέρου ξεκινά με τη διαμονή στο βραβευμένο ως «το καλύτερο παραδοσιακό ξενοδοχείο στην Ελλάδα» από τους αναγνώστες του Conde Nast Traveller και μέλους της οικογένειας των πολυτελών Small Luxury Hotels of the World, Aristi Mountain Resort + Villas. Το συγκρότημα αποτελείται από πέτρινες κατοικίες και βίλες σε απόλυτη αρμονία μέσα στον παραδοσιακό οικισμό του χωριού της Αρίστης, με θέα τους Πύργους της Αστράκας και την χαράδρα του Βίκου.

Επιλέξτε ανάμεσα σε δωμάτια, σουίτες και βίλες που έχουν δημιουργηθεί με φυσικά υλικά από πέτρα και ξύλο, όλα διακοσμημένα με υψηλή αισθητική που την χαρακτηρίζει η διακριτική πολυτέλεια.

Ζήστε αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης, αναζωογόνησης και ευεξίας στο κέντρο SPA του resort, που είναι και το μοναδικό στην περιοχή. Η μεγάλη κλειστή θερμαινόμενη πισίνα διαθέτει απεριόριστη θέα προς τις απέναντι βουνοκορφές, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία. Το υδρομασάζ, η σάουνα και το χαμάμ συμπληρώνουν τη σωματική απόλαυση, ενώ η δυνατότητα μασάζ τεσσάρων διαφορετικών τύπων προσφέρει χαλάρωση και σωματική ευεξία.

Ένα πλούσιο πρωινό, με εκλεκτά τοπικά προϊόντα, θα σας προετοιμάσει για το ερωτικό ταξίδι που θα ακολουθήσει!

Τιμή πακέτου τα δύο άτομα από: 300 ευρώ

Περιλαμβάνει: Διαμονή (2 νύχτες) σε δίκλινο δωμάτια με πρωινό, το βραδινό ρομαντικό δείπνο του Σαββάτου, το «Love Box» στο δωμάτιο, φωτογραφική μηχανή μιας χρήσης, καθώς και το άλμπουμ του Love Story.

Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις: Τηλ: 26530 41330, Email: [email protected]
Αρίστη | 440 16 | Ζαγοροχώρια | Ήπειρος
Τηλ: 26530 41330 | Fax:26530 41311 | Κιν: 6943 105011
www.aristi.eu