Μια ξεχωριστή πρόταση μεταξύ των wedding & honeymoon santorini hotels για μια τόσο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας, όπως είναι αυτή του γάμου σας σας προσφέρει το Pegasus Suites & Spa στη Σαντορίνη. 

Pegasus Suites & Spa – Σαντορίνη

Σας καλωσορίζουμε στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης και το πανέμορφο Ημεροβίγλι.Το 5 αστέρων πολυτελές ξενοδοχείο, Pegasus Suites & Spa σας υπόσχεται ανέμελες και αξέχαστες διακοπές απολαμβάνοντας την μαγεία και το μυστήριο ενός από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω στα βράχια και ακολουθώντας την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του νησιού, το ξενοδοχείο έχει ενσωματωθεί πλήρως με την μοναδικότητα του τοπίου, διατηρώντας τις σπηλιές, τα ηφαιστειακά πετρώματα, τα λευκά και μπλε χρώματα του Αιγαίου χωρίς να θυσιάζει και το μοντέρνο στυλ. Οι σουίτες έχουν κατασκευαστεί και διακοσμηθεί σύμφωνα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και προσφέρουν στους επισκέπτες άνεση, πολυτέλεια, ευχάριστη διάθεση, ρομαντική ατμόσφαιρα και φυσικά αξέχαστη διαμονή.

Το ξενοδοχείο μας αποτελεί κορυφαία επιλογή διεθνώς στην κατηγορία luxury santorini hotels και παρέχει επίσης μια λίστα με αποκλειστικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις όπως σουίτες με ιδιωτικά εξωτερικά τζακούζι, βίλες με ιδιωτική πισίνα, καταπληκτική πισίνα & Pool Bar με θέα στην Καλντέρα, Gourmet Restaurant, Spa & Fitness center, Internet Corner, Θυρωρείο.

Στο Pegasus Suites & Spa η ικανοποίηση των πελατών μας, είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα. Ο στόχος μας είναι ο καθένας από τους πελάτες μας να αισθάνεται καλοδεχούμενος, ιδιαίτερος και να του δημιουργήσουμε μοναδικές αναμνήσεις που θα μοιραστεί και θα λατρέψει.

Οι σουίτες μας

Smart Suite

Η «Έξυπνη σουίτα» μας είναι ιδανική για όσους αναζητούν το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και υπηρεσιών με το χαμηλότερο κόστος. Πρόσφατα ανακαινισμένο με ένα γοητευτικό σχεδιασμό, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2 ενήλικες και προσφέρει μια βεράντα σε απόσταση 10 μέτρων, που προσφέρει θέα στην καλντέρα και μια δεύτερη βεράντα ακριβώς έξω από την είσοδο η οποία καλύπτεται και δεν προσφέρει θέα.

Standard Suite

«Αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας» σε μια από τις standard σουίτες μας. Τα χρώματα, τα υλικά και ο σχεδιασμός, σμίγουν αρμονικά και παρέχουν μια αίσθηση άνεσης και ηρεμίας από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Junior Suite

Προτιμήστε μία από τις ευρύχωρες junior σουίτες μας. Ξαπλώστε να χαλαρώσετε, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να απολαύσετε την απόλυτη πολυτέλεια της σουίτας σας.

Junior Jacuzzi Suite

Συνδυάζοντας το στυλ, το χώρο και τη χλιδή, οι Junior Jacuzzi Suites είναι ιδανικό για μια ρομαντική απόδραση. Χαλαρώστε στο δικό σας ιδιωτικό τζακούζι και απολαύστε τη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Honeymoon Jacuzzi Suite

Πάρτε το χρόνο για να συνδεθείτε με τον έρωτα της ζωής σας και να δημιουργήσουμε μαζί τις αναμνήσεις μιας ζωής. Το ιδανικό «καταφύγιο» για νιόπαντρα ζευγάρια. Συνδυάζει την κομψή πολυτέλεια με την ρουστίκ απλότητα. Καλώς ήρθατε στον απόλυτο ρομαντικό προορισμό ενός εκ των βραβευμένων διεθνώς wedding – honeymoon santorini hotels.

Stars Plunge Pool Villa

Ανταμείψτε τον εαυτό σας πλουσιοπάροχα με τη δική σας ιδιωτική βίλα. Βγείτε έξω, πιείτε το πρωί ένα φλιτζάνι καφέ και απολαύστε τη μαγευτική θέα. Η βίλα αποτελείται από 2 σουίτες. Α) Suite 120 τ.μ., που περιλαμβάνει 2 διπλά κρεβάτια Queen size, μεγάλο καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα τζακούζι, μπάνιο με ντους, και μια θερμαινόμενη πισίνα με τζακούζι. Extra περιοχή μπάνιου με ντους για τις ανάγκες της βουτιάς στην πισίνα. Β) Σουίτα 35 τ.μ., που περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι, καθιστικό με γωνιακό καναπέ, μπάνιο με ντους. Το Stars Plunge Pool Villa μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 7 άτομα.

Deluxe Plunge Pool & Indoor Jacuzzi Suite

Κάντε μια μεγάλη βουτιά στο εσωτερικό τζακούζι σας. Αγκαλιαστείτε μαζί στο ευρύχωρο υπαίθριο χώρο ή ξαπλώστε και απολαύστε τη θέα στην Καλντέρα από την ηρεμία της δικής σας πισίνας.

Executive Plunge Pool Suite

Η έννοια της πολυτελούς διαμονής. Βυθιστείτε στα μοντέρνα και κομψά καταλύματα. Χαλαρώστε στην ηρεμία της δικής σας βεράντας και απολαύστε την εκπληκτική θέα από την πισίνα σας.

Angels Infinity Pool Suite

Σαγηνέψτε τις αισθήσεις σας στην πισίνα υπερχείλισης ή απλά χαλαρώστε βλέποντας το ηλιοβασίλεμα από την βεράντα. Το Angels Infinity Pool Suite είναι ένα καταφύγιο στην αρμονία με ειρηνικές αντανακλάσεις.

Γιατί να μας προτιμήσετε

Εδώ είναι μερικοί από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται.

– Ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στο πανέμορφο Ημεροβίγλι με εκπληκτική θέα στην Καλντέρα, το διάσημο ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο.
-Νέο και μεγάλο ξενοδοχείο με τύπους δωματίων για κάθε είδους ταξιδιώτες.
– Ιδανική τοποθεσία, δεδομένου ότι έχει μια μικρή απόσταση από τα Φηρά, την πρωτεύουσα του νησιού, αλλά την ίδια στιγμή, είναι μακριά από το θόρυβο και τη φασαρία.
– Σύγχρονες ευρύχωρες σουίτες, όλες με καταπληκτική θέα.
– Κοινή πισίνα με pool bar και μια πανοραμική θέα της Καλντέρας.
– Μπορείτε να έχετε μια «γεύση της Σαντορίνης» σε ένα από τα Gourmet Restaurant «Under the Stars» και τη δυνατότητα για ιδιωτικά δείπνα υπό το φως των κεριών από τους έμπειρους σεφ μας, για όλα τα είδη των γαστρονομικών προτιμήσεων.
– Fitness Center.
– Heaven Spa με χαμάμ, σάουνα, υδροθεραπεία και διάφορες άλλες θεραπείες.
– Internet Corner
– Ημι-ιδιωτική, Ιδιωτική και VIP υπηρεσία μεταφοράς από / προς το αεροδρόμιο / λιμάνι.
– Ειδικές ρυθμίσεις για τους νεόνυμφους.
– Τελετή γάμου.
– Φιλικό και επαγγελματικό προσωπικό.

Περισσότερες πληροφορίες: pegasussuites.com