Η Epoque Collection, μια νέα εταιρεία διαχείρισης πολυτελών ξενοδοχείων, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του OMMA Santorini. Μετά από ένα πρώτο άνοιγμα το 2019, το μοναδικό 5στερο και απομονωμένο στην κορυφή του λόφου ξενοδοχείο θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες του την 1η Ιουνίου του 2021. Ιδανικό για απόδραση μακριά από γειτονικές μονάδες και τα πλήθη, προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο με 25 δωμάτια και σουίτες, πέντε βίλες, ένα εστιατόριο μεσογειακών γεύσεων, ένα spa μέσα σε φυσική σπηλιά, καθώς και πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων, με την αρμονία να κυριαρχεί σε όλο τον σχεδιασμό του, προσφέροντας την απόλυτη πολυτελή ελληνική εμπειρία.

Dazzling Design – Δωμάτια, Σουίτες και Βίλες

Από την εξωτερική αρχιτεκτονική έως τον εσωτερικό σχεδιασμό, το OMMA Santorini προσφέρει ένα ταξίδι ανακάλυψης μέσα από όλες τις αισθήσεις. Με 25 δωμάτια και σουίτες και πέντε βίλες, όλα τοποθετημένα αμφιθεατρικά γύρω από το στοιχείο του νερού, αποτελεί καταφύγιο για ζευγάρια και οικογένειες. Κάθε μία από τις πέντε βίλες διαθέτει ιδιωτική πισίνα και απέραντη θέα στη θάλασσα του Αιγαίου Πελάγους. Η αισθητική του σύγχρονη και διαχρονική, το κυκλαδίτικο λευκό ισορροπεί με το μάρμαρο και κάθε γωνία αποπνέει πολυτέλεια και κομψότητα. Η πισίνα υπερχείλισης που εκτείνεται σε δύο επίπεδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες πισίνες του νησιού.

Tantalizing Flavours – OMMA Restaurant και All-Day Pool Bar

Ξεκινήστε ένα ταξίδι σε επικούς γευστικούς προορισμούς στο OMMA Restaurant, όπου ό,τι καλύτερο έχει να επιδώσει η μεσογειακή κουζίνα σερβίρεται σε ένα αψεγάδιαστο περιβάλλον. Ο Executive Chef Δημήτρης Σταμούδης «μαγειρεύει» την αυθεντικότητα με τη φινέτσα και δημιουργεί παραδοσιακά ελληνικά πιάτα με μοντέρνες πινελιές, χρησιμοποιώντας φρέσκα, τοπικά υλικά υψηλής ποιότητας και παρέχοντας μια υπέροχη γκάμα γευστικών μεσογειακών απολαύσεων. Για όσους επιθυμούν να περάσουν στιγμές απολαμβάνοντας τον ήλιο ή χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα υπερχείλισης, το All-Day Pool Bar προσφέρει μια σειρά από δροσιστικά ποτά και κοκτέιλ, αλλά και πεντανόστιμα ελαφριά γεύματα.

Sooth the Senses – OMMA Spa & Fitness Suite

Χαλαρώστε στο OMMA Spa και απολαύστε στιγμές ευεξίας και ηρεμίας που θα απαλύνει όλες τις αισθήσεις. Βυθιστείτε στην αιθέρια ατμόσφαιρα των τριών φυσικών σπηλαίων και χαρίστε στον εαυτό σας την περιποίηση που του αξίζει.. Οι εξειδικευμένοι Elemis Spa Therapists προσφέρουν μια σειρά από ξεχωριστές και προηγμένες θεραπείες προσώπου, αποτοξινωτικές και θρεπτικές θεραπείες σώματος, καθώς και μασάζ προσώπου, και μασάζ ζευγαριών – χρησιμοποιώντας πάντα τα ομώνυμα προϊόντα της βρετανικής εταιρείας. Απογειώστε νου και σώμα στην υπερσύγχρονη σουίτα γυμναστικής με μια προπόνηση που είναι ευεργετική ακόμα και για την ψυχή.

Αξέχαστες εμπειρίες στο νησί

Μια όαση για όσους χρειάζονται μια «παύση», ένα πολυτελές κρησφύγετο που προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για περιπέτεια. Επιτρέψτε στην ομάδα του ξενοδοχείου να επιμεληθεί το δικό σας αξέχαστο ταξίδι ζωής, είτε επιθυμείτε να κάνετε γευσιγνωσία κρασιού είτε να επισκεφθείτε το ηφαίστειο του νησιού και να κολυμπήσετε στις ιαματικές πηγές. Όποια και αν είναι η επιθυμία σας, συναρπαστικές εξατομικευμένες εμπειρίες σας περιμένουν στο OMMA Santorini.

Ανυπέρβλητη τοποθεσία

Περιτριγυρισμένο από εκθαμβωτικά τοπία, το OMMA Santorini υπόσχεται να αποτελέσει ένα απεριόριστης πολυτέλειας καταφύγιο, παρέχοντας πλήρη απομόνωση, απόλυτη ιδιωτικότητα και γαλήνη. Η τοποθεσία του OMMA Santorini είναι ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά του που το ξεχωρίζουν. Με έδρα στο βόρειο τμήμα του νησιού, κοντά στο Ημεροβίγλι, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μαγευτική θέα 360 μοιρών, τόσο στην Καλντέρα, όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος. Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από τα λαμπερά ηλιοβασιλέματα και τις γαλήνιες ανατολές, δημιουργώντας τις δικές σας αξέχαστες στιγμές, που θα διαρκέσουν μια ζωή.