Η γνωστή αλυσίδα resorts Six Senses επέλεξε τους βράχους του Félicité Island για το νέο της ξενοδοχείο και το γιατί δεν είναι μυστικό.

Ως Six Senses Zil Pasyon υπάρχει πια στον κόσμο, μέσα σε ένα γραφικότατο τοπίο με τροπικά δάση, λευκές παραλίες και αυτούς τους χαρακτηριστικά ψηλούς βράχους των νησιών του συμπλέγματος.

Το resort καταλαμβάνει το 1/3 του νησιού (το υπόλοιπο είναι ακατοίκητο), κι εδώ θα συναντήσεις μόλις 30 καμπάνες και 17 ανεξάρτητα μπανγκαλόου, όλα με δικά τους κελάρια και βεράντες.

Μετά το πρωινό στο κρεβάτι, ο μεγιστάνας που μπορεί να διαθέσει αυτά τα 3.000 ευρώ τη βραδιά έχει στη διάθεσή του μια πληθώρα δραστηριοτήτων και επιλογών, μεταξύ αυτών 3 παραλίες, 6 εστιατόρια, μπαρ και κάθε γνωστή στον άνθρωπο δραστηριότητα αναψυχής. Για μικρούς και μεγάλους.

Ένα από τα καλύτερα στοιχεία αυτού του ξενοδοχείου είναι το υπαίθριο σπα, αλλά και οι αίθουσες μασάζ και ευεξίας που είναι διασκορπισμένες στις πανύψηλες πέτρες της παραλίας.

Υπερπολυτελές, φιλικό στο περιβάλλον και με έμφαση στο τοπικό στοιχείο, είναι ένα resort που θα εκτιμήσει πολύ το διεθνές jet set…