Στο νησί Finolhu στις εξωτικές Μαλδίβες το Beach Bubble προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής μέσα στη φύση και κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Σε μια απομονωμένη αμμώδη παραλία, λοιπόν, μακριά από όλους και από όλα (περίπου 1,5 χλμ. μακριά από τα υπόλοιπα καταλύματα του resort), και ακριβώς πάνω στα νερά του Ινδικού Ωκεανού, το συγκεκριμένο δωμάτιο- φούσκα διατίθεται μόνο σε ζευγάρια και μόνο για μία βραδιά μέσα από το πακέτο «Dream Experience», το οποίο περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση για δύο, ιδιωτικό μπάρμπεκιου και πρωινό στην ακρογιαλιά.

Σε έναν χώρο που έχει δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, ο επισκέπτης μπορεί να επιδοθεί στη νέα τάση που κυριαρχεί στο camping, το λεγόμενο glamping –ένας τρόπος πολυτελούς κάμπινγκ, που φέρνει τους ταξιδιώτες ένα βήμα πιο κοντά στη φύση, χωρίς ταυτόχρονα να τους απομακρύνει από τις ανέσεις και τις υπηρεσίες ενός ποιοτικού δωματίου ξενοδοχείου– και να αφεθεί στις πολυτελείς υπηρεσίες και ανέσεις υψηλών standards, που δεν θα πίστευε ότι μπορεί να συναντήσει σε ένα τέτοιο δωμάτιο.

Ανάμεσα σε αυτές το ονειρικό δείπνο σε μορφή μπάρμπεκιου κάτω από τον έναστρο ουρανό και το πρωινό πάνω στην παραλία.

Τιμή: Από 640 ευρώ/ βραδιά