Κρήτη: Ταξίδι σε έναν τόπο ευλογημένο

Το νέο διαφημιστικό σποτ για την χειμερινή σεζόν είναι ένα όνειρο


ΤΑΞΙΔΙΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
19:46
06/09/2019
Κρήτη: Ταξίδι σε έναν τόπο ευλογημένο
loading

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης για την χειμερινή σεζόν μόνο ως… όνειρο μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο ταλαντούχος Θοδωρής Παπαδουλάκης –σκηνοθέτης της εκπληκτικής τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί» που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση– μας υπενθυμίζει με έναν τρόπο μοναδικό τις ομορφιές και τις ιδιαιτερότητες αυτού του ευλογημένου, στην κυριολεξία, τόπου, που όλοι μας πρέπει να επισκεφτούμε έστω και μια φορά στην ζωή μας.

Η χειμερινή Κρήτη, όπως αναφέρει ο αφηγητής του σποτ, καλεί τους επισκέπτες της Κρήτης σε «…μια περιπλάνηση στην χειμερινή Κρήτη της έμπνευσης, της δημιουργίας, της πνευματικότητας».

Μια πανδαισία αισθήσεων και συναισθημάτων περιμένει, ακόμη και κατά την χειμερινή περίοδο, τους επισκέπτες του νησιού, με τους κρητικούς να είναι πρόθυμοι να ανοίξουν την αγκαλιά τους και να προσφέρουν απλόχερα την φιλοξενία τους στον καθένα ξεχωριστά.

Η περιπλάνηση στη χειμερινή Κρήτη αποτελεί μια μοναδική εμπειρία ζωής, καθώς πρόκειται για έναν τόπο με ξεχωριστή φύση, μοναδική ιστορία, εκπληκτικά χωριά, εξαιρετική κουζίνα και σπουδαία αρχιτεκτονική. Για όσους, λοιπόν, αναζητάνε γνήσιες, ανόθευτες και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, η Κρήτη είναι ο κατάλληλος προορισμός.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει