Μετά από εννέα χρόνια που παραμένει κλειστό το ξενοδοχείο «Κάνιγγος 21» ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει.

Η εταιρεία Zeus International αναδείχθηκε πλειοδότρια μισθώτρια του σχετικού διαγωνισμού για τη διαχείριση και επαναλειτουργία του ακινήτου, ιδιοκτησίας του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης – Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΕΑΠΑΕ), που στέγαζε τα προηγούμενα χρόνια το ξενοδοχείο «Κάνιγγος 21» και το οποίο παρέμενε κλειστό τα τελευταία χρόνια.

Η Zeus International, o ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, αναλαμβάνει την μίσθωση του ακινήτου για τα επόμενα 30 χρόνια και θα δρομολογήσει άμεσα την πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου  3.500τμ., μία επένδυση που προβλέπεται να ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Η δυναμικότητα του ξενοδοχείου, που θα ξεκινήσει την λειτουργία του μέσα στο 2020, ανέρχεται σε 74 δωμάτια, εστιατόριο & bar και roof garden και θα αποτελέσει το τέταρτο ξενοδοχείο του Ομίλου στην Αθήνα.

Η Zeus International παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων. Οι περιοχές που δραστηριοποιείται είναι η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ρουμανία, η Κροατία, η Βουλγαρία και Ιταλία, αποτελώντας βασικό στρατηγικό εταίρο των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων στον κόσμο (Wyndham Hotels & Resorts, Hilton) καθώς και μεγάλων θεσμικών επενδυτών στην νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το ακίνητο του πρώην «Κάνιγγος 21» βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κάνιγγος και Χαλκοκονδύλη και μέχρι το 2010 λειτουργούσε ως ξενοδοχείο. Πρόκειται για επταώροφο ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 3.501 τ.μ., το οποίο έχει άδεια ξενοδοχείου με προδιαγραφές τεσσάρων αστέρων.