Το Hotel Megatrends project που παρουσιάστηκε στην Xenia 2018, πήρε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Major Tourism Event, στα Tourism Awards 2019.

Στη σημασία των ανθρώπων που δημιουργούν καινούριες λεωφόρους σκέψης και δράσης εστίασαν τα φετινά Tourism Awards, η τελετή απονομής των οποίων οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Στα πλαίσια λοιπόν των βραβείων, το καινοτόμο project της Xenia, Hotel Megatrends που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της έκθεσης Xenia, από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo με την υπογραφή της Makridis Associates σε επίπεδο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, κέρδισε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Major Tourism Event.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Αντιπρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας της έκθεσης Xenia, o κ.Θανάσης Γιαλούρης και ο Θοδωρής Μακρίδης, από το 2007, είναι συνιδρυτής και υπεύθυνος Αρχιτεκτονικών και Πολεοδομικών Μελετών της εταιρίας Makridis Associates, από τον Γιώργο Τζιάλλα, Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης.

Η βράβευση του project, του οποίου «εμπνευστής» ήταν η έκθεση Xenia και το οποίο φιλοξένησε, απέδειξε περίτρανα ότι η Xenia αποτελεί το πλέον επιδραστικό φόρουμ, όπου παρουσιάζονται όλες οι πρωτοπόρες τάσεις και εξελίξεις του ξενοδοχειακού τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι είναι το ιδανικό περιβάλλον εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για τους χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη της Τουριστικής Βιομηχανίας που την επισκέπτονται.

Το Hotel Megatrends Project 2018

Πρόκειται για ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό project το οποίο αναπτύχθηκε σε μια έκταση 445 τ.μ., με τη συμμετοχή 30 και πλέον εταιρειών.

Στο πλαίσιο του project αναπτύχθηκε μια πλήρως δομημένη εγκατάσταση όπου παρουσιάστηκαν σε 7 θεματικούς χώρους οι τελευταίες τάσεις τεχνολογίας, εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής, δόμησης, design και αειφορίας, ζητήματα σημαντικά για κάθε ξενοδόχο, ιδιοκτήτη τουριστικού καταλύματος, αρχιτέκτονα, διακοσμητή, designer, πολιτικό μηχανικό ή τεχνική εταιρία.

Το HOTEL MEGATRENDS βασίστηκε σε τέσσερις άξονες (TECH, DESIGN, GREEN, LOCAL) δημιουργώντας ένα σημείο καινοτομιών, εκπαίδευσης και έμπνευσης για τους επισκέπτες της έκθεσης. Μέσα από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του και τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους είδαμε πώς τα «θέλω» του σύγχρονου ταξιδιώτη επηρεάζουν τους σύγχρονους χώρους φιλοξενίας.

Η ζωντανή εμπειρία περιελάβανε ξεναγήσεις και εξειδικευμένες ομιλίες σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο, αναδεικνύοντας απόψεις οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το μέλλον και τον ανασχεδιασμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Να αναφέρουμε ότι το management του project είχε η εταιρεία Fish Communications.

Δείτε περισσότερα για το Hotel Megatrends Project 2018 εδώ

Ο Γιώργος Τζιάλλας, Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης παραδίδει το βραβείο στον Αντιπρόεδρο της FORUM ΑΕ, Θανάση Γιαλούρη και στον Θοδωρή Μακρίδη από την Makridis Associates

Τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού ανέδειξαν τους άριστους, τους τολμηρούς και τους καινοτόμους.

Tα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού ανέδειξαν πρωτοβουλίες μεγάλων και μικρών ελληνικών επιχειρήσεων και φορέων που διακρίνονται αντίστοιχα για την αριστεία, την καινοτομία και την τόλμη τους.

Σημαντικά στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή απονομής, μεταξύ άλλων, οι κ.κ.: Χαράλαμπος Καρίμαλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, Γιώργος Τζιάλλας, Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γιώργος Βασιλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Κλάδου Αυτοκινήτων ΒΑΣΙΛΑΚΗ, Παρασκευή Πατουλίδου, Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού.

Xenia 2019: To Hotel Megatrends project επιστρέφει

Σε συνέχεια της περσινής απολύτως επιτυχημένης παρουσίασης του καινοτόμου project της έκθεσης xenia, Hotel Megatrends, η οργανώτρια Forum SA παρουσιάζει το Hotel Megatrends by xenia 2019. Με κεντρικό θέμα «Καινοτομία και παράδοση», project, επιστρέφει δυναμικά για να παρουσιαστεί ακόμη περισσότερο εξελιγμένο, δίνοντας λύσεις αλλά και εμπνέοντας όλο το φάσμα των επισκεπτών της έκθεσης!

Δείτε περισσότερα για το Hotel Megatrends Project 2019 εδώ