Οι διακοπές στη Ρόδο μπορούν να γίνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσες κι ευχάριστες με μια εκδρομή σε πανέμορφα γειτονικά νησιά αλλά και στην Τουρκική Ριβιέρα. Οι ημερήσιες κρουαζιέρες που προσφέρει η εταιρεία Sea Dreams θα σας δώσουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε στη θάλασσα του Αιγαίου που ξεδιπλώνει μπροστά σας την ομορφιά και την ιστορία του, να απολαύσετε μοναδικές εξορμήσεις και να κάνετε τα ψώνια σας σε εκδρομές που θα κάνουν τις διακοπές σας στο νησί των Ιπποτών πραγματικά αξέχαστες.

Αποδράστε στην κουκλίστικη Σύμη

Αν βρεθείτε για διακοπές στο νησί των Ιπποτών, αξίζει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε και την κουκλίστικη Σύμη, σε απόσταση 12 ναυτικών μιλίων βορειοδυτικά της Ρόδου. Επιλέξτε την ημερήσια εκδρομή που διοργανώνει η Sea Dreams και ανακαλύψτε ένα από τα πιο όμορφα νησιά όχι μόνο των Δωδεκανήσων αλλά και ολόκληρου του Αιγαίου. Φτάνοντας στο νησί, σας καλωσορίζουν τα πολύχρωμα παραδοσιακά σπίτια. Η υποβλητική ατμόσφαιρα, η κομψή αρχιτεκτονική, η μακρά ναυτική ιστορία και οι θερμοί κάτοικοι θα σας κάνουν να αισθανθείτε κομμάτι αυτής της όμορφης γης, από την πρώτη στιγμή που θα πατήσετε το πόδι σας στο νησί. Περπατήστε στο Γιαλό, επισκεφτείτε το Χωριό (τον πάνω οικισμό της Σύμης που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου) και δείτε από κοντά την Ιερά Μονή του Ταξιάρχη Μιχαήλ στον Πανορμίτη. *Το πλοίο Σύμη ΙΙ της Sea Dreams αναχωρεί στις 09.00 από το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου και επιστρέφει στο νησί στις 18.30.

Γνωρίστε το γραφικό Μαρμαρίς

Εναλλακτικά, αν αναζητάτε μια διαφορετική απόδραση, επιλέξτε μια μονοήμερη εκδρομή στο Μαρμαρίς. Σαλπάροντας από το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου μέσα σε μία ώρα θα βρεθείτε σε μια από τις πιο γοητευτικές πόλεις της νότιας ακτής της Τουρκίας. Ο συνδυασμός της μεσαιωνικής με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, η πολύχρωμη αγορά με τα μαγευτικά αρώματα και τις ευκαιρίες για συμφέρουσες αγορές στα καταστήματα, θα σας εξοικειώσουν άμεσα με το ανατολίτικο πνεύμα της πόλης. Στο γραφικό Μαρμαρίς των 90.000 κατοίκων έρχονται κάθε χρόνο 1.000.000 επισκέπτες για να απολαύσουν τις παραλίες με τη λευκή άμμο, τα τιρκουάζ νερά, την υπέροχη φύση με τα πευκοδάση, τα παραθαλάσσια resorts και τη νυχτερινή ζωή. Κότερα και κρουαζιερόπλοια πηγαινοέρχονται στο λιμάνι και τις πέντε μαρίνες, τουρίστες περπατούν στα πέτρινα σοκάκια της παλιάς πόλης με τα μαγαζάκια, ανεβαίνουν στο κάστρο που έχτισε ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής το 1522, κάνουν θαλάσσια σπορ και ιππασία στα πευκοδάση, δοκιμάζουν ανατολίτικες γεύσεις και σιροπιαστά γλυκά, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που εξερευνούν τα γύρω χωριά με 4×4. *Το καταμαράν King Saron της Sea Dreams αναχωρεί από το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου στις 09.00 και επιστρέφει στο νησί στις 18.30.

Λίγα λόγια για τη Sea Dreams

Τα ιδιόκτητα σκάφη της Sea Dreams συνδέουν τη Σύμη και το Μαρμαρίς με τη Ρόδο από το 1950, ενώ τώρα η δεύτερη γενιά έχει αναβαθμίσει σημαντικά αυτές τις ημερήσιες εκδρομές. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να εμπλουτίσει τις διακοπές των πελατών της, παρέχοντας μια ποικιλία εξορμήσεων γεμάτες εμπειρίες, πάντα με αφοσίωση στις αξιόπιστες υπηρεσίες. Πάνω από 130.000 επισκέπτες της Ρόδου κάθε χρόνο επιλέγουν τις εκδρομές της Sea Dreams για να ανακαλύψουν την πανέμορφη Σύμη και το Μαρμαρίς. Tip: Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο στο λιμάνι. Ξενάγηση κατόπιν ζήτησης. Τα παιδιά έως 5 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο, ενώ για τα παιδιά 6-12 ετών υπάρχει 50% έκπτωση. Πληροφορίες Τηλ. 22410 74235 seadreams.gr Fb page: SeaDreams