Αν αναζητάτε την ιδανική εξοχική κατοικία σε ένα υπέροχο μέρος της Μεσογείου, η Μύκονος, το υπέροχο νησί του Αιγαίου πελάγους με φόντο το απέραντο γαλάζιο, προσφέρει ακίνητα προς πώληση ή ενοικίαση που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Το Real Estate στη Μύκονο δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτό των υπόλοιπων περιοχών της Ελλάδος και αυτό αποδεικνύεται από τις συνεχείς βραβεύσεις σε επίπεδο υπηρεσιών αλλά και από τις υψηλές βαθμολογίες των πελατών κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Η Mykonos Estates επέλεξε τέσσερις παραθαλάσσιες κατοικίες υψηλών προδιαγραφών και σας τις παρουσιάζει:

VILLA VIROTHEA

VIROTHEA Η βίλα Virothea είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα, με απρόσκοπτη θέα του κόλπου του Ορνού και το απαράμιλλο αιγαιοπελαγίτικο τοπίο. Είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στον Άγιο Λάζαρο, λίγα λεπτά από την κοσμική παραλία της Ψαρούς και μόνο 3 χλμ από το κέντρο της Χώρας της Μυκόνου. Αποτελώντας ένα εξαίρετο δείγμα μίξης της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και του μοντέρνου σχεδιασμού, η βίλα μπορεί να σας παρέχει άνετη διαμονή μιας και είναι επιμελώς εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προστατεύοντας παράλληλα την ιδιωτικότητά σας. Μπορεί να στεγάσει σε 6 υπερπολυτελή υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο το καθένα, 12 άτομα συνολικά. Διαθέτει μοντέρνα κουζίνα και μεγάλη τραπεζαρία, ενώ το καθιστικό της βλέπει προς το αίθριο για να μη χάνετε στιγμή την υπέροχη θέα. Μεγάλο της πλεονέκτημα είναι η πισίνα στον εξωτερικό της χώρο. Εκεί μπορείτε να απολαμβάνετε το μπάνιο σας ή τον ήλιο της Μεσογείου στις άνετες ξαπλώστρες, αλλά και να χαίρεστε άνετα στο φιλόξενο εξωτερικό καθιστικό το απαράμιλλο ηλιοβασίλεμα αυτής της πλευράς του νησιού.

DELOS ESTATE

DELOS_ESTATE Για τους λάτρες της παράδοσης και της γραφικότητας, αλλά και για άτομα που θα επιθυμούσαν η κατοικία τους να είναι κοντά στο σημείο που σκάει το κύμα, μια δεύτερη πρόταση, είναι η βίλα Delos Estate στον Άγιο Ιωάννη της Μυκόνου. Μόνο 3,5 χλμ μακριά από την Χώρα της Μυκόνου, αυτή η μοναδική βίλα ενταγμένη αρχιτεκτονικά στο κυκλαδίτικο τοπίο, σας φιλοδωρεί με τον κοντινό χαλαρωτικό ήχο της θάλασσας, η οποία απέχει μόνο 20 μέτρα από την πόρτα σας! Η βίλα έχει μεγάλους εξωτερικούς χώρους, και είναι διατεταγμένη σε τρία επίπεδα. Αναπαυτείτε  σε ένα από τα έξι φωτεινά και άνετα υπνοδωμάτιά της, διακοσμημένα σύμφωνα με την κυκλαδίτικη μινιμαλιστική φιλοσοφία. Αν είναι χειμώνας χαλαρώστε στο άνετο καθιστικό ανάβοντας το τζάκι και ετοιμάστε τα γεύματά σας στην μοντέρνα κουζίνα. To καλοκαίρι, απολαύστε το μπάνιο σας στην πισίνα, η οποία περιτριγυρισμένη από άμμο σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε στην παραλία, ή επιλέξετε να κάνετε το μπάνιο σας στην καταγάλανη θάλασσα, απλώνοντας την πετσέτα σας στην μικρή αμμώδη παραλία κάτω από τη βίλα. Εκμεταλλευτείτε την εξωτερική τραπεζαρία για τα γεύματά σας και απολαύστε ένα ποτό στο εξωτερικό μπαρ, με φόντο το πράσινο από τους φοίνικες και τις βουκαμβίλιες της αυλής να συνδυάζεται εκρηκτικά με το απέραντο γαλάζιο ως εκεί που φτάνει το μάτι.

VILLA CARDINIA

CARDINIA Για αυτούς που θέλουν μια επιλογή με μεγαλύτερους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους η βίλα «Cardinia» είναι η ιδανική επιλογή.  Χτισμένη στην περιοχή της Αλεόμανδρας, περίπου 5 χλμ από την Χώρα της Μυκόνου, η βίλα αυτή είναι χτισμένη σε μια τεράστια έκταση και είναι δομημένη σε πολλά επίπεδα, ώστε να αξιοποιείται με σοφία ο τεράστιος χώρος της. Είναι ευρύχωρη και μοντέρνα διακοσμημένη, εξοπλισμένη με οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε, ώστε η ζωή σας σε αυτή να είναι άνετη και χαλαρή. Οι κοινόχρηστοι χώροι (κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία) έχουν θέα στον εξωτερικό χώρο της βίλας, όπου βρίσκεται η πισίνα, η εξωτερική τραπεζαρία και το μεγάλο, μοντέρνο εξωτερικό καθιστικό, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Η βίλα διαθέτει δέκα υπνοδωμάτια διανεμημένα στα διάφορα επίπεδα της, το καθένα με το δικό του ιδιωτικό μπάνιο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 18 άτομα. Όλα τα παράθυρα προσφέρουν υπέροχη θέα στη θάλασσα και στην πισίνα προσφέροντάς σας την αίσθηση χαλάρωσης που έχετε ανάγκη. Η βίλα επίσης διαθέτει μεγάλο ιδιωτικό πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα των ενοίκων της και μια μικρή μαρίνα όπου μπορούν να προσδεθούν τα σκάφη. Αν πάλι επιθυμείτε ένα μπάνιο στη θάλασσα, το Γλυφάδι, με την αμμώδη παραλία του, απέχει από τη βίλα, όσο ένας σύντομος περίπατος με τα πόδια,  μόνο 450 μέτρα.

VILLA SALACIA

SALACIA Μια τελευταία επιλογή, αλλά όχι λιγότερο εντυπωσιακή είναι η βίλα Salacia κοντά στην παραλία του Καλαφάτη, χτισμένη σε μια αμφιθεατρική θέση που αξιοποιεί άριστα τη θέα από ψηλά αλλά και την εγγύτητα στο υγρό στοιχείο. Εμφανισιακά συνδυάζει φυσικά στοιχεία όπως η πέτρα, ενταγμένη στην τυπική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και αυτός ο συνδυασμός της δίνει πρωτότυπη όψη. Μεγάλο πλεονέκτημα της βίλας οι υπέροχοι εξωτερικοί της χώροι με την εντυπωσιακή πισίνα σε σχήμα Γ και το τεράστιο άνετο καθιστικό – τραπεζαρία που είναι σίγουρο ότι θα σας φιλοξενούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Η θέα στη θάλασσα και προς τα κοντινά νησιά δεν συναντά κανένα εμπόδιο και κόβει την ανάσα σας. Διαλέξτε όποιο σας αρέσει περισσότερο από τα 7 άνετα και φωτεινά υπνοδωμάτια, διακοσμημένα με λιτότητα και γούστο, καθένα εξοπλισμένο με το δικό του ιδιωτικό μπάνιο. Κουβεντιάστε με τους φίλους σας στο μεγάλο καθιστικό και ανάψτε το τζάκι για να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, τις χειμωνιάτικες νύχτες ή ψήστε το φαγητό σας στο εξωτερικό ΒΒQ παρέα με τους φίλους και την οικογένειά σας. Το καλοκαίρι για να κολυμπήσετε στη θάλασσα, έχετε εύκολα πρόσβαση στην παραλία της Αγίας Άννας κατεβαίνοντας τα σκαλάκια, όσο για τη Χώρα της Μυκόνου, μπορείτε να φτάσετε εκεί σε μόνο πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο. Για αυτούς που θέλουν να εργάζονται παράλληλα, μη χάνοντας στιγμή τη θάλασσα από τα μάτια τους, όλες οι βίλες διαθέτουν wi-fi σε όλους τους χώρους τους. Επίσης για όσους θέλουν να παρακολουθούν διεθνή τηλεοπτικά κανάλια, υπάρχει σε όλες διαθέσιμη δορυφορική τηλεόραση. Λοιπόν, ακόμη το σκέφτεστε; Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και ξεναγηθείτε στη βίλα των ονείρων σας!

Πληροφορίες

e9rgho
Ευάγγελος και Κωνσταντίνος Παλκογιάννης
Η Mykonos Estates – Palkogianni Real Estate είναι μεσιτικό γραφείο Μυκόνου το οποίο δραστηριοποιείται από το 1998 αφενός στον τομέα της ενοικίασης βιλών και αφετέρου στην πώληση πολυτελών ακινήτων αποκλειστικά στο νησί της Μυκόνου. Η Mykonos Estates συστάθηκε με πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Παλκογιάννη, ο οποίος διαθέτει πολυετή πείρα σε ότι αφορά στα Ακίνητα στη Μύκονο καθώς βρίσκεται στο νησί των Ανέμων από το 1978. Η Μykonosestates κάνει τη διαφορά σε σχέση με τις παραδοσιακές κτηματομεσιτικές εταιριών, καθώς προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες που διευκολύνουν τη διαδικασία σε κάθε έργο, για όλους τους αγοραστές, πωλητές και villa renters. Λοιπόν, ακόμη το σκέφτεστε; Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα στο 6943731919, 6956516096 ή επισκεφτείτε το mykonosestates.com άμεσα και ξεναγηθείτε στη βίλα των ονείρων σας!

 Υπηρεσίες

  • Διαχείριση εμπορικών ακινήτων
  • Υπηρεσίες μετεγκατάστασης
  • Διαχείριση Τουριστικών ακινήτων
  • Υπηρεσίες Lifestyle
  • Mykonos yachts
  • Concierge services