Αυξήθηκε το Σεπτέμβριο η επιβατικη κίνηση στα 14 αεροδρόμια της Fraport

Συνολικά διακινήθηκαν 4,2 εκατομμύρια επιβάτες


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
12:53
06/10/2017
Αυξήθηκε το Σεπτέμβριο η επιβατικη κίνηση στα 14 αεροδρόμια της Fraport
2
loading

Αυξημένη κατά 11,4% ήταν το Σεπτέμβριο η επιβατική κίνηση στα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece, με τους επιβάτες που διακινήθηκαν να φτάνουν τα 4,2 εκατομμύρια.

Επιβατική κίνηση εσωτερικού

Σημειώθηκε αύξηση 5,9% σε σχέση με το 2016 με τα αεροδρόμια Ζακύνθου, Μυκόνου, Κεφαλονιάς, Σαντορίνης, Κω και Σάμου να καταγράφουν διψήφια αύξηση.

Διεθνής Επιβατική κίνηση

Σημειώθηκε αύξηση 12,6% με τα αεροδρόμια στη Μυτιλήνη, Κω, Μύκονο, Άκτιο, Σάμο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη να καταγράφουν την μεγαλύτερη αύξηση.

Συνολικά την περίοδο Ιανουάριος 2017 - Σεπτέμβριος 2017 οι επιβάτες που διακινήθηκαν στα 14 αεροδρόμια της Fraport Greece έφτασαν τους 23,9 εκατομμύρια, αύξηση 10,5% σε σχέση με το 2016.

Δείτε εδώ τα αναλυτικά στοιχεία για την επιβατική κίνηση των 14 αεροδρομίων που διαχειρίζεται η Fraport Greece.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Νεκταρία

    είδατεεεεεεεε;;; αρχίσαμε σιγά σιγά και μεθοδικά...ΟΧΙ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ αεροδρόμια, αλλά στα αεροδρόμια της Fraport...Και είναι μόνο η αρχή...

    1. avatar Τι ακριβώς δεν καταλάβατε?

      ...στα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece...λέει σωστά στην αρχη του άρθρου, προφανώς ο αρθογράφος ξέχασε να το ξαναγράψει στην από κάτω παράγραφο...αυτά τα φαντάσματα παντού και βλέπω το καταστροφικό μέλλον δεν οδηγεί κάπου Κυρία/Δεσποινίς...Το νόημα και η είδηση, είναι πόσο αυξήθηκε η επιβατική κίνηση με ότι θετικές συνέπειες έχει αυτό στα έσοδα του κράτους/του νησιού/του τοπικού περιπτερά/ταβερνιάρη/ξενοδόχου κλπ κλπ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει