Σε υψόμετρο λίγο πάνω από τα δύο χιλιόμετρα μέσα στην καρδιά των Δολομιτών, στη βορειοδυτική Ιταλία, βρίσκεται ένα δωμάτιο με θέα… εκτός συναγωνισμού.

Το Starlight Room κοντά στην Cortina έχει για βάση παγοπέδιλα ώστε να είναι εύκολη η μετακίνησή του και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα έναντι 300 ευρώ τη βραδιά.

Το μόνο που χωρίζει το «δωμάτιο» από τη χιονοσκεπή οροσειρά γύρω του είναι γυάλινοι τοίχοι κι έτσι η θέα είναι πανοραμική και μοναδική.

Η μικρή κατασκευή φτιάχτηκε από χέρια ντόπιων τεχνιτών και προσφέρεται για ζεστές νύχτες κάτω από τα άστρα.

Διαθέτει θέρμανση, κρεβάτι και επίπεδη οθόνη που προβάλλει εικόνες των Δολομιτών- αν κάποιος δεν αρκείται στο «ζωντανό» υπερθέαμα γύρω του.

Μειονέκτημα της καμπίνας αυτής είναι πως δεν διαθέτει μπάνιο οπότε στις ζεστές νύχτες προσθέστε και το ενδεχόμενο μιας κρύας «απόδρασης» στο παγωμένο τοπίο.

Εάν οι φιλοξενούμενοι το επιθυμούν παρέχονται πρωινό και δείπνο ενώ ο μόνος τρόπος να φτάσει κανείς εκεί είναι με snowmobile ή χιονοπέδιλα.

Dolomites12 Dolomites11 Dolomites10 Dolomites9 Dolomites8 Dolomites7 Dolomites6 Dolomites5 Dolomites4 Dolomites3 Dolomites2 Dolomites1

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.