Έξυπνα και χρήσιμα κόλπα για ταξιδιώτες

Απλά tips που θα διευκολύνουν τις διακοπές σας


ΤΑΞΙΔΙTIPS
11:39
11/03/2016
Έξυπνα και χρήσιμα κόλπα για ταξιδιώτες
loading

Ένα ταξίδι εκτός από όμορφες εικόνες και ευχάριστες στιγμές μπορεί να έχει αρκετά απρόοπτα που μπορούν να χαλάσουν τις διακοπές σας.

Η βρετανική Daily Mail δημοσιεύει μερικά κόλπα και χρήσιμες συμβουλές ώστε το επόμενο ταξίδι σας να είναι πιο ασφαλές από την άποψη της φύλαξης των χρημάτων σας μέχρι και έξυπνες ιδέες που θα διευκολύνουν τις διακοπές σας.

1. Προφυλάξτε τα χρήματά σας

tip2

tip1

Βάλτε τα χαρτονομίσματά σας ένα λευκό καρτελάκι και τυλίξτε τα σε ένα περιτύλιγμα του πιο γνωστού είδους υγιεινής για γυναίκες. Είναι απίθανο να προσελκύσει το ενδιαφέρον των κλεφτών.

2. Πώς να συσκευάσετε το καυτό σίδερο για το ίσιωμα των μαλλιών

Πολλές φορές οι γυναίκες ισιώνουν τα μαλλιά τους λίγο πριν φύγουν για το ταξίδι και όταν βιάζονται με αποτέλεσμα το καυτό σίδερο για το ίσιωμα να αποτελεί ένα πρόβλημα. Όχι αν βάλετε τις πλάκες μέσα σε ένα γάντι για το φούρνο. Έτσι δεν θα καταστρέψετε κανένα ρούχο.

3. Κρατήστε ξεμπερδεμένα τα κολιέ

tip3

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα και πάλι στις γυναίκες είναι τα κολιέ που μπερδεύονται. Για όσα από τα κολιέ σας αυτό είναι συχνό φαινόμενο υπάρχει η λύση με το καλαμάκι. Δεν θα σας προδώσει ποτέ.

4. Αποθηκεύστε σκιές και make up μέσα σε θήκες φακών επαφής

tip4

Άλλη μια πολύ χρήσιμη συμβουλή για τις γυναίκες. Οι θήκες των φακών επαφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά μικρών ποσοτήτων make up κατά τη διάρκεια σύντομων ταξιδιών.

5. Χρησιμοποιήστε ένα ποτήρι σαν ηχείο

tip6

Τι κι αν έχετε μόνο το κινητό σας μαζί για να ακούσετε μουσική. Αν θέλετε να κάνετε ατμόσφαιρα, βάλτε το κινητό σας να παίζει μουσική σε ένα ποτήρι και αυτό θα λειτουργήσει ως ηχείο κάνοντας τη μουσική να ακούγεται πιο δυνατά.

6. Προστατέψτε τις πούδρες από το σπάσιμο

Ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες καθώς όταν πέσει κάτω η πούδρα ή χτυπήσει σε άλλο αντικείμενο μπορεί να θρυμματιστεί. Βάλτε βαμβάκι ή ένα μικρό μαξιλαράκι επάνω στην πούδρα και αυτό θα μειώσει τις πιθανότητες για εύκολο σπάσιμο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει