Υποδεχθείτε το καλοκαίρι σε ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και επιλέξτε μια εναλλακτική απόδραση, ιδανική όλες τις εποχές του χρόνου, μένοντας στο πολυτελές 5 αστέρων Grand Forest Metsovo.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν το βουνό για τις διακοπές τους, υιοθετώντας μια αγαπημένη συνήθεια των Ευρωπαίων, η οποία συνδυάζει το value for money με τη διάθεση για περιήγηση και χαλάρωση μακριά από την πολυκοσμία.

Το Grand Forest βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην εξοχή του Μετσόβου, μόλις 10 λεπτά από κόμβο επί της Εγνατίας Οδού (κόμβος Ανηλίου) και μόλις 15 λεπτά από το πολύβουο και κοσμοπολίτικο παραδοσιακό κέντρο του Μετσόβου.

Αρμονικά δεμένο με τη φύση, το ξενοδοχείο δεσπόζει σε μια πλαγιά πνιγμένη στα πεύκα και τα έλατα και προσφέρει μια μαγευτική, πανοραμική θέα στο Μέτσοβο και τη γύρω περιοχή με τη φύση να δημιουργεί ένα χαλαρωτικό σκηνικό.

Συνδυάστε την πολυτελή σας διαμονή ανακαλύπτοντας τις αναρίθμητες δυνατότητες για αναψυχή στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, τόσο για τους λάτρεις της εξοχής όσο και του πολιτισμού ή της λαογραφίας.

Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική υπηρεσία που δημιούργησε το Grand Forest για σας, τον “Προσωπικό Σύμβουλο Εμπειριών” για να γεμίσετε τον χρόνο σας δημιουργικά και ανάλογα με τις ιδιαίτερες επιθυμίες σας.

Ένας πλήρως ενημερωμένος οικοδεσπότης, θα σας προτείνει ιδέες ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα σας εξηγήσει αναλυτικά και πολλές φορές θα σας οδηγήσει ο ίδιος σε εξορμήσεις και εμπειρίες που θα σας συντροφεύουν ως ευχάριστες αναμνήσεις για μια ζωή.

Ιππασία στο δάσος

Τα άλογα της φάρμας του ξενοδοχείου, είναι στη διάθεσή σας είτε για μία μικρή βόλτα μέσα στο δάσος, είτε απλώς για να φωτογραφηθούν μαζί με εσάς και τα παιδιά σας. Άλλωστε είναι τόσο φιλικά, που θα σας αφήσουν να τα ταΐσετε και να τα χαϊδέψετε.

Πικ – νικ κάτω από τα δέντρα

Ζητήστε από το προσωπικό του ξενοδοχείου να σας οργανώσει ένα πλούσιο καλάθι πικ – νικ για να απολαύσετε τα τοπικά προϊόντα κάτω από τον ίσκιο ενός πεύκου ή στα ειδικά διαμορφωμένα σημεία μέσα στο δάσος.

Ποδηλατάδα στο βουνό

Συμβουλευτείτε τον “Προσωπικό Σύμβουλο Εμπειριών” για ειδικές διαδρομές, κάθε επιπέδου δυσκολίας, μέσα από το δάσος ή το Μέτσοβο και τις γύρω περιοχές. Με το ποδήλατο που θα σας παρέχει το Grand Forest απολαύστε την άγρια ομορφιά της ηπειρώτικης φύσης.

Μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ στο Μέτσοβο. Κατεβαίνοντας τις σκάλες που οδηγούν στα κελάρια του οινοποιείου, τα αρώματα του κρασιού διεγείρουν τις αισθήσεις. Το βλέμμα συναντά εικόνες από την ιστορία και την παραγωγή του κρασιού.

Το ταξίδι στους επισκέψιμους χώρους εμπνέεται και συνοδεύεται από τη μορφή του Διονύσου, αποκαλύπτοντας τα γοητευτικά χαρακτηριστικά και τα μυστικά του κρασιού. Παράπλευρα από τους επισκέψιμους χώρους του οινοποιείου η διαδικασία της παραγωγής συνεχίζεται με τους δικούς της ρυθμούς ανάλογα με την εποχή.

Ο μούστος ζυμώνει σε δεξαμενές, κρασιά ωριμάζουν σε βαρέλια και παλαιώνουν σε φιάλες, εμφιαλώνονται, ετικετάρονται και ετοιμάζονται για να γεμίσουν τα ποτήρια σας, προσφέροντας την απόλαυση της γεύση τους και τα αρώματα του τόπου τους.

Απόλυτη χαλάρωση στο Fontus Spa

Στον κόσμο του Fontus Spa η ευεξία προσφέρεται απλόχερα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, αφοσιωμένο στην χαλάρωση και την αναζωογόνηση. Το όνομα του Spa προέρχεται από τον θεό της Ρωμαϊκής περιόδου Fontus, γνωστού ως θεού των πηγών.

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με τη μαγευτική πανοραμική θέα στο Μέτσοβο και την γύρω περιοχή, αλλά και στο υδρομασάζ, το power stream, το χαμάμ και τη σάουνα. Το spa διαθέτει ακόμα τέσσερα δωμάτια θεραπειών και μια σουίτα ευεξίας.

Τις ηλιόλουστες μέρες μια βουτιά στην εξωτερική πισίνα με το sun-deck είναι το ιδανικό ξεκίνημα για τη μέρα σας, ενώ αν θέλετε να διατηρήσετε τη φόρμα σας ακόμα και στις διακοπές επισκεφθείτε το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο ή δηλώστε συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα.

Ανακαλύψτε τα μυστικά της τοπικής γαστρονομίας

Tο εστιατόριο «Γαλαξίας», λόγω της εξαιρετικής τοπικής κουζίνας του, έχει κλέψει τις καρδιές των θαμώνων του, αλλά και γενικότερα των επισκεπτών του Μετσόβου. Χειροποίητες πίτες, τραχανάς, κεφτέδες με πράσα, χοιρινή τηγανιά, κυνήγι, αλλά και το περίφημο μετσοβίτικο κοντοσούβλι και κοκορέτσι είναι μερικές μόνο από τις νοστιμιές που θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και οι οποίες σίγουρα θα σας απογειώσουν γευστικά.

Επίσης, από την πλούσια κάβα θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κρασιά του οινοποιείου του Μετσόβου και της ευρύτερης περιοχής. Ο κοινόχρηστος χώρος, σας «κρατάει συντροφιά» με την καφετέρια και το ζεστό σαλόνι και εκτός από τα ποτά και καφέ θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε εξαιρετικό τσάι του βουνού.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ