Σε μια ανοιξιάτικη γιορτή άθλησης και ευεξίας, που θα αναδομήσει το σώμα και το πνεύμα, σάς προσκαλεί το The Westin Resort Costa Navarino, το τετραήμερο της 25ης Μαρτίου.

Από τις 21 έως τις 25 Μαρτίου, όλοι εσείς που θα επιλέξετε το The Westin Resort Costa Navarino για τη διαμονή σας, θα απολαύσετε μια πανδαισία αθλητικών δραστηριοτήτων, που θα καλύψει και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις σας.

Υλοποιώντας την παγκόσμια πρωτοβουλία «Well-Being Movement» που εκφράζει τον πυρήνα της φιλοσοφίας Westin, μιας φιλοσοφίας σταθερά προσανατολισμένης στο «ευ ζην», το The Westin Resort σχεδίασε και σας προσφέρει αποκλειστικά το Fitness Festival, που περιλαμβάνει από τουρνουά μπάσκετ και εκδρομές ποδηλασίας μέχρι fun water polo και αθλήματα ρακέτας. Και αυτές είναι μερικές μόνο από τις ακαταμάχητες προτάσεις!

Για τη φροντίδα και τη διατήρηση της φυσικής σας κατάστασης, οι διακεκριμένοι προπονητές Ευγένιος Ντογαντζής και Πάνος Μπαλατσινός οργανώνουν το Power Fitness Camp με δυναμικά προγράμματα crossfit, kickboxing, συγχρονικής κολύμβησης, Zumba και αεροβικής!

Ολοκληρώστε την «επαναφόρτιση» απολαμβάνοντας μια επίσκεψη στο φημισμένο Anazoe Spa! Το τετραήμερο θα κορυφωθεί στις 25 Μαρτίου με την ημέρα Yoga, αφιερωμένη στην ένωση σώματος, πνεύματος και ψυχής, με δράσεις που περιλαμβάνουν Yoga για όλους, διάλεξη για την ενέργεια, τη διαύγεια, την ευφορία, laughter Yoga αλλά και Yoga για παίκτες γκολφ, με εισηγητή το διάσημο, πιστοποιημένο δάσκαλο Yoga και σύμβουλο διατροφής και Life Coach Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, ιδρυτή του Bhavana Yoga Centre.

Και αυτή θα είναι μόνο η αρχή μιας σειράς πολυποίκιλων δράσεων, που θα αναπτυχθούν από τώρα και έως το φθινόπωρο, σηματοδοτώντας τη στενή σύνδεση του The Westin Resort Costa Navarino με τον αθλητισμό, το φυσικό περιβάλλον, την υγεία του νου και του σώματος.

Συγκεκριμένα, ακολουθεί το «Waterlife», Kite & Surf Camp, τον Ιούνιο, το Basketball Youth Camp με τον πολυνίκη πρωταθλητή μας Θοδωρή Παπαλουκά τον Ιούλιο, αλλά και εβδομάδα Yoga & Pilates το Σεπτέμβριο, ενώ το πλούσιο καλεντάρι θα ολοκληρωθεί με το καθιερωμένο Navarino Challenge και το δυναμικό και τόσο ενδιαφέρον Three Level Power Swim-Bike-Run Races.

Τα ειδικά πακέτα διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino για 3ήμερο ή 4ήμερο της 25ης Μαρτίου περιλαμβάνουν:

– 3 ή 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό
– Δωρεάν διαμονή και πρωινό για παιδιά
– Δωρεάν δείπνο για 2 άτομα στο εστιατόριο Morias
– Check-out έως τις 6:00 μ.μ. το απόγευμα της Τρίτης
– Δωρεάν συμμετοχή σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97100 ή επικοινωνήστε με email: [email protected].