Έκπληξη, αποπλάνηση και δυναμισμός. Αυτά είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου «25hours Number one» στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Ένας χώρος με έντονη τη ρετρό διάθεση θα ξεσηκώσει τη διάθεση σας με τις παιχνιδιάρικες εναλλαγές χρωμάτων και τη μοντέρνα διακόσμηση.

Ο σχεδιασμός του αποτελεί φόρο τιμής στις δεκαετίες του ’60 και του ’70 με καμπύλες επιφάνειες, φουντωτά χαλιά και μεταλλικά επιτραπέζια φώτα.

Η βασική ιδέα των σχεδιαστών ήταν να δημιουργήσουν χώρους εύκολα μετατρέψιμους ανάλογα με τη διάθεση των πελατών. Τα κυκλικά παράθυρα οροφής στο lobby δίνουν ένα έντονο καθαρό φως τη μέρα και μετατρέπουν το χώρο σε club το βράδυ.

Το σαλόνι είναι για αποκλειστική χρήση από τους πελάτες και είναι κατάλληλο για χαλάρωση στους χαμηλούς καναπέδες με τη συντροφιά του τζακιού και του Wurlitzer Jukebox, κάτω από τις disco balls. Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι βουτηγμένοι σε ροζ, κόκκινες και πορτοκαλί αποχρώσεις.

Για δωμάτιο έχετε να επιλέξετε μεταξύ δροσερών αποχρώσεων του μπλε και του πράσινου και ρετρό σχέδια με μωβ και κόκκινα χρώματα. Η φιλόξενη ταράτσα με τις εντυπωσιακές ομπρέλες με χρωματιστά κρόσσια είναι ανοιχτή τις ηλιόλουστες μέρες για ηλιοθεραπεία και κοκτέιλ. Οι οικογένειες μέχρι τεσσάρων ατόμων μπορούν να μοιραστούν ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα XL-οικογενειακά δωμάτια.

Ενώ μικρά group έως 10 ατόμων θα απολαύσουν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα στον ξενώνα του ξενοδοχείου, ακριβώς απέναντι από το κεντρικό κτίριο, σε έναν χώρο με πέντε δωμάτια, ξύλινα πατώματα και μια κοινή κουζίνα, εξίσου φιλόξενος με το κυρίως ξενοδοχείο.

Η όλη ατμόσφαιρα είναι κατάλληλη τόσο για χαλάρωση όσο και για διασκέδαση ενθαρρύνοντας τους νέους επισκέπτες να κάνουν νέες γνωριμίες και να μοιραστούν εμπειρίες.

Τιμές: Από 95 ευρώ το δίκλινο.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ.