Ο απρόσμενος επισκέπτης την ώρα που απολαμβάνετε το πρωινό σας στο «Giraffe Manor», είναι μια αληθινή έκπληξη! Σηκώστε όσο πιο ψηλά μπορείτε το κεφάλι σας και χαιρετίστε τον!

Απλωμένο σε 12 στρέμματα στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, 20 μόλις χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα της Κένυας, το Ναϊρόμπι, το «Giraffe Manor», δεν θυμίζει σε τίποτα ένα κλασικό ξενοδοχείο. Χτισμένο το 1930, το πολυτελές boutique hotel έχει διατηρήσει όλη την γοητεία της εποχής και είναι πλέον γνωστό σε όλο τον κόσμο για τις συχνές επισκέψεις που δέχεται από την αγέλη από τις σπάνιες καμηλοπαρδάλεις Rothschild.

Το κτήμα χαρίζει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία, με τις καμηλοπαρδάλεις, να προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή κατά τη διάρκεια του πρωινού, ή να κτυπούν την εξώπορτα ακόμα και να βάζουν το κεφάλι του απ’ το παράθυρο του υπνοδωματίου!

Περισσότερα από 180 είδη πουλιών ζουν στο όμορφο δάσος, καθώς και πολλά ακόμη ζωάκια. Η διακόσμηση του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένη από το πρωτότυπο κτήριο του 1930.

Περιλαμβάνει 10 πολυτελή δίκλινα δωμάτια με μεγάλα κρεβάτια με ουρανό, έπιπλα αντίκες, εντυπωσιακά διακοσμητικά και ευρύχωρα μπάνια. Δύο από τις σουίτες είναι κατάλληλες για οικογένειες και να έχουν άμεση πρόσβαση στην αυλή.

Το Ναϊρόμπι, πρωτεύουσα της Κένυας, απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα μακριά από το Giraffe Manor. Είναι μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις στην Αφρική. Οι κάτοικοι της είναι ένα πολύχρωμο μείγμα από διαφορετικές κουλτούρες. Την αποκαλούν «Green City in the Sun» και διαθέτει μεγάλο πλούτο από τουριστικά αξιοθέατα.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ