Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.com σας προτείνει τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, που κοστίζουν από 40 μέχρι 60 ευρώ τη βραδιά, για τον Αύγουστο. Από τη Σαντορίνη στην Ίο και από την Πάρο στην Τήνο, αυτά τα οικογενειακά ξενοδοχεία σας προσφέρουν άνετες και χαλαρωτικές στιγμές για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Το HotelsCombined.com σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.com περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.com σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Villa Clio – Σαντορίνη

Με καταπληκτική θέα στην παραλία, το ξενοδοχείο Villa Clio, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi, ενώ απέχει μόλις λίγα μέτρα από την παραλία της Περίσσας.

Το ξενοδοχείο έχει εποχική πισίνα, παιδική πισίνα και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Μεταξύ άλλων, διαθέτει σνακ μπαρ, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και αποθήκευση αποσκευών. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δραστηριότητες, όπως κανό, ιππασία και ψάρεμα.

Όλα τα άνετα δωμάτια διαθέτουν συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, πιστολάκι μαλλιών και κουζινάκι. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα δωμάτια που είναι κατάλληλα για οικογένειες.

Το ξενοδοχείο Villa Clio διαθέτει δωρεάν ιδιωτικό παρκινγκ για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Το αεροδρόμιο Σαντορίνης βρίσκεται σε απόσταση μόλις 30 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 54 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Kelenis Apartments – Σαντορίνη

Το άνετο και ευρύχωρο συγκρότημα διαμερισμάτων είναι ειδυλλιακά κτισμένο στο κέντρο της κωμόπολης και διαθέτει τζακούζι και ανοιχτή εξωτερική πισίνα.

Στις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του περιλαμβάνονται συνάλλαγμα, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και καθαριστήριο. Επίσης, προσφέρει στους επισκέπτες ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ.

Διαθέτει 10 διαμερίσματα με κλιματισμό, ενώ όλα διαθέτουν κουζινάκι, τηλεόραση και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια.

Στους επισκέπτες προσφέρεται δωρεάν στάθμευση και το Ακρωτήρι απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 50 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Manos Syros Apartments – Σύρος

Σε αυτό το άνετο ξενοδοχείο θα βρείτε coffee bar και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ σε όλους τους χώρους, καθώς και στεγνοκαθαριστήριο. Το κέντρο του χωριού βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με το αυτοκίνητο.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων, καφετέρια και καθαριστήριο. Για μεγαλύτερη διευκόλυνση των επισκεπτών, διαθέτει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο.

Τα ευρύχωρα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, ενώ είναι εξοπλισμένα με συσκευή για καφέ/τσάι, τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο. Μίνι μπαρ, ψυγείο και πιστολάκι μαλλιών θα βρείτε σε όλα τα δωμάτια. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα διαμερίσματα που είναι κατάλληλα για να φιλοξενήσουν οικογένειες.

Το αεροδρόμιο Σύρου απέχει μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 52 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Francoise Hotel – Σύρος

Με καταπληκτική θέα στην εξοχή, το ξενοδοχείο Francoise Hotel, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet, θερμαινόμενο τζακούζι και εξωτερική πισίνα.

Μεταξύ άλλων διαθέτει για τους επισκέπτες του 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και ασανσέρ, κέντρο σπα και ευεξίας και φύλαξη βρεφών /παιδιών. Επίσης, διαθέτει στεγνοκαθαριστήριο και καθαριστήριο. Οι εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας στο ξενοδοχείο περιλαμβάνουν μασάζ και τούρκικο χαμάμ.

Τα 34 δωμάτια προσφέρουν όλα τα απαραίτητα, ενώ παράλληλα διαθέτουν ανέσεις, όπως πιστολάκι μαλλιών, μίνι μπαρ και ψυγείο.

To ξενοδοχείο Francoise Hotel διαθέτει δωρεάν στάθμευση για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 8,7
Τιμή: 58 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενοδοχείο Άδωνις – Νάξος

Με καταπληκτική θέα στην εξοχή, το ξενοδοχείο Άδωνις, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi. Αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο του χωριού.

Παρέχει υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και καφετέρια. Επίσης, διαθέτει γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και coffee bar. Μεταξύ άλλων, υπάρχει περίπτερο εφημερίδων μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου.

Διαθέτει 23 ευρύχωρα δωμάτια που προσφέρουν όλα τα απαραίτητα, όπως μίνι μπαρ, συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση και ψυγείο.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο, προσφέροντας στους θαμώνες μοναδικές στιγμές απόλαυσης λίγα μόλις βήματα από το δωμάτιό τους. Στη γύρω περιοχή υπάρχει μια πληθώρα διαθέσιμων επιλογών για φαγητό.

Προσφέρεται δωρεάν στάθμευση για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Πολλά αξιοθέατα βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση.

Info

Αξιολόγηση: 10
Τιμή: 49 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ


Villa Mata Pension – Ίος

Με καταπληκτική θέα στην θάλασσα, η επιχείρηση, Villa Mata Pension, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν ασύρματο ίντερνετ. Η παραλία Παραλία Γιαλός βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων.

Το επιχείρηση έχει γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, BBQ/τραπέζια πικνίκ και ,. Μεταξύ άλλων, διαθέτει κήπο και εσωτερικό πάρκινγκ. Το γραφείο οργάνωσης εκδρομών μπορεί να κάνει κράτηση εισιτηρίων για εκδρομές και να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Όλα τα μοντέρνα δωμάτια της επιχείρησης έχουν τηλεόραση, κουζινάκι και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Επίσης, διαθέτουν ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών και μπάρμπεκιου. Το επιχείρηση διαθέτει πολλά ευρύχωρα δωμάτια που είναι κατάλληλα για οικογένειες.

Info

Αξιολόγηση: 10
Τιμή: 45 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενοδοχείο Hermes – Ίος

Αυτό το παραδοσιακό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης διαθέτει μεταξύ άλλων εποχική πισίνα και καφετέρια.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν σνακ μπαρ, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και δωμάτιο με τηλεόραση. Κάντε μια βουτιά στην πισίνα και απολαύστε το ποτό σας στο pool bar. Για την περαιτέρω εξυπηρέτηση των επισκεπτών, διαθέτει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο.

Διαθέτει 10 άνετα δωμάτια που προσφέρουν όλα τα απαραίτητα. Τα λουτρά διαθέτουν πιστολάκι μαλλιών και πετσέτες. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα δωμάτια που είναι σχεδιασμένα για οικογένειες.

To ξενοδοχείο έχει το δικό του καφέ. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στο lounge bar του ξενοδοχείου ή έξω στον κήπο.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 40 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Amorani Studios – Άνδρος

Εκτός από το μοντέρνο ντεκόρ του, το κατάλυμα Amorani Studios, έχει δωρεάν ασύρματο ίντερνετ σε όλους τους χώρους. Αυτό το άνετο συγκρότημα διαμερισμάτων είναι ειδυλλιακά κτισμένο στο κέντρο της κωμόπολης.

Κάθε διαμέρισμα έχει ιδιωτικό μπάνιο με πιστολάκι μαλλιών και ντουζιέρα. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και προσφέρουν κουζινάκι.

Προσφέρεται δωρεάν στάθμευση για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 6,2
Τιμή: 54 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Aeolos Bay Hotel – Τήνος

Τοποθετημένο σε κεντρικότατο σημείο της πόλης, το ξενοδοχείο απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από την πόλη της Τήνου.

Αυτό το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία εισιτηρίων, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και express άφιξη και αναχώρηση. Επίσης, διαθέτει εποχική πισίνα και ασανσέρ. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν δωμάτιο με τηλεόραση, αποθήκευση αποσκευών και σνακ μπαρ.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και είναι εξοπλισμένα με τηλέφωνο, ψυγείο και μίνι μπαρ, ενώ παράλληλα παρέχουν σύνδεση στο διαδίκτυο.

To ξενοδοχείο Aeolos Bay προσφέρει δωρεάν ιδιωτικό πάρκινγκ για αυτούς που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Τα γραφικά Υστέρνια απέχουν λίγα μόνο λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 8
Τιμή: 55 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Polos Hotel – Πάρος

Χτισμένο στην Παροικιά, αυτό το 3 αστέρων συγκρότημα είναι άνετο και ζεστό, ενώ είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης.

Διαθέτει 43 δωμάτια και ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Το έμπειρο και εξυπηρετικό προσωπικό είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο. Οι επισκέπτες που έχουν μαζί τους υπολογιστή μπορούν να χρησιμοποιούν το δωρεάν ασύρματο internet.

Τα μεγάλα και φωτεινά δωμάτιο διαθέτουν κλιματισμό, ενώ είναι εξοπλισμένα με ψυγείο και τηλεόραση. Κάθε μπάνιο περιλαμβάνει ντουζιέρα και πιστολάκι μαλλιών.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πάρα πολλά αξιοθέατα. Η πόλη της Πάρου απέχει μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 8
Τιμή: 60 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ