Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις το χάλκινο μετάλλιο, πόσο μάλλον να το πετύχεις και δεύτερη φορά. Και όμως, η σπουδαία πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη, μετά το πρώτο ιστορικό μετάλλιο στην καλλιτεχνική κολύμβηση στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο, κατάφερε να ανέβει και για δεύτερη φορά στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Στον τελικό της διοργάνωσης στη Βουδαπέστη, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βελτίωσε ακόμη περισσότερο την εμφάνιση και τη βαθμολογία της σε σχέση με τον προκριματικό και με 91.7667 βαθμούς κατέκτησε την τρίτη θέση, κρατώντας πίσω τη βασική της αντίπαλο, την Ιταλίδα Λίντα Τσερούτι (90.9667 βαθμούς), και μάλιστα με αυξημένη διαφορά σε σχέση με τον προκριματικό.

Με το ένα χέρι στο χάλκινο μετάλλιο και στο άλλο να φορά το smartwatch HUAWEI Watch GT 3 Pro, η σπουδαία αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη, κατακτά τους στόχους της, ανεβάζει τον πήχη για το μέλλον και κάνει περήφανη τη χώρα μας.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατάλαβε αρκετά νωρίς την αγάπη της για το νερό, την κολύμβηση, το χορό και τον πρωταθλητισμό, αφού σε ηλικία μόλις 7 ετών ξεκίνησε η ενασχόληση της με τον αθλητισμό.

Πέρα της κολύμβησης, που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής της, η Ευαγγελία ασχολείται και με άλλα πράγματα. Πρόσφατα, συμμετείχε σε μία εντυπωσιακή καμπάνια για το νέο smartwatch της HUAWEI, Watch GT 3 Pro. Με αυτή τη συνεργασία η Ευαγγελία θέλησε να αναδείξει τη σημαντική υποστήριξη που της πρόσφερε το νέο smartwatch της HUAWEI και πως την βοήθησε στην προπόνηση της και στην κατάκτηση των στόχων της.

Χάρις στις πολλαπλές λειτουργίες που διαθέτει, το νέο smartwatch της HUAWEI, Watch GT 3 Pro επιτρέπει, στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια να έχει τον απόλυτο έλεγχο της προπόνησης της, της φυσικής της κατάστασης, της διατροφής της και στην αποφυγή τυχών τραυματισμών. Η τεχνολογία της HUAWEI αναδεικνύεται σε σημαντικό προπονητή της Ευαγγελία, επιτρέποντας την να έχει τον πλήρη έλεγχο όλων των παραμέτρων που θα μεγιστοποιήσουν την απόδοσή της.

Πολύ σημαντική παράμετρος είναι ότι το HUAWEI Watch GT 3 Pro διαθέτει πολλές λειτουργίες για μέσα στο νερό, μετατρέποντας το σε ιδανικό σύμμαχο για μία αθλήτρια του υγρού στοιχείου.

Το γεγονός ότι το HUAWEI Watch GT 3 Pro συνδυάζει τεχνολογία και εντυπωσιακό design, κάνει ακόμη πιο εύκολη την επιλογή για μία νεαρή γυναίκα, όπως η Ευαγγελία, που θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο της προπόνησης της, αλλά παράλληλα προσέχει και το στιλ της.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα συνεχίσει να κυνηγά και να κατακτά τα όνειρα της. Σε αυτή της την προσπάθεια θα έχει πάντα στο χέρι της το νέο smartwatch της HUAWEI, Watch GT 3 Pro!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ολόκληρη η Ελλάδα θα συνεχίζει να παρακολουθεί την πορεία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη, να υποστηρίζει τις προσπάθειες της και να ζητωκραυγάζει στις επιτυχίες της.