Προπαραγγελίες για το πολυαναμενόμενο «έξυπνο» ρολόι της θα αρχίσει να δέχεται η Apple από τις 10 Απριλίου, όπως αποκάλυψε η εταιρεία.

Κοντά σε εκείνη την ημερομηνία η εταιρεία θα αρχίσει να τοποθετεί το νέο της προϊόν και στα καταστήματά της, επιτρέποντας στους χρήστες να το δοκιμάζουν από κοντά και να επιλέγουν το μοντέλο της αρεσκείας τους.

Το Apple Watch θα αρχίσει να πωλείται στις 24 του μήνα, με τις προβλέψεις να θέλουν να εξαντλείται πολύ σύντομα, αναφέρει η MailOnline σε δημοσίευμά της.

Το Watch θα διατίθεται στα καταστήματα της Apple και σε επιλεγμένα καταστήματα, όπως το Galeries Lafayette στο Παρίσι, το πολυκατάστημα Selfridges στο Λονδίνο και το Isetan στο Τόκιο.

Στις 24 Απριλίου το Apple Watch θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία ,τον Καναδά, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ και την Ιαπωνία.

Η συλλογή Apple Watch Sport από αλουμίνιο ξεκινά από την τιμή των 349 δολαρίων, ενώ το Apple Watch από ανοξείδωτο ατσάλι από τα 549 δολάρια. Οι τιμές για την πολυτελέστατη εκδοχή με χρυσό 18 καρατίων Apple Watch Edition κυμαίνονται από 10.000 έως 17.000 δολάρια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ειδικοί αναλυτές εκτιμούν ότι το νέο gadget της Apple θα σημειώσει τεράστια επιτυχία, με ορισμένους να προβλέπουν πωλήσεις 1 εκατομμυρίου κομματιών μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας.